Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Monolog » 11 dec 2013, 22:56

Od gotovog napraviš veresiju.
Nisam vidio drugi žuti za Artetu, tako da to neću komentarisati (tad sam gledao ekipu Milana kako pokušava ukrasti par sekundi vremena :lol: ).
Arsenal slab. Wenger izjavio da ne ide na bod, već na pobjedu. Stanje na terenu - sve osim igre na pobjedu. Nije ni Napoli pokazao neki atomski fudbal, al' zasluženo su slavili.
Uglavnom, nadam se da će Arsenal izvući Bayerna. Samo zbog Greivisa i ni zbog kog drugog. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 dec 2013, 22:56

Realno sve su ekipe jace od nas izuzev Atletika.
1946

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 11 dec 2013, 22:57

DAJ NAM BAYERN DA SE IGRAMO!!!!!!!!! 8-) 8-) 8-) 8-)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 dec 2013, 22:57

rambo16 je napisao/la: Sagna Bacary je NAJBITNIJI IGRAČ u Arsenalu... NAJBITNIJI....ne zato što je on nešto extra...nego zato što Jenkinson ne zna osnovne principe fudbalske igre......
Ne znas ni ti pa te nista ne sprijecava da pises ovdje kao da si Alex Ferguson u najmanju ruku.
Celik!3,2,2.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 11 dec 2013, 22:58

AllGunsBlazing je napisao/la:Dobiti cemo jednu jaku ekipu dakle birati ce se izmedju At.Madrida, Reala i Barcelone, ove ostale nisu toliko ni jake.
Dobit cete vi popravni sa Bayernom, da ispravite krive drine :lol:
FC Bayern !!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 dec 2013, 23:00

BavaracZenica je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Dobiti cemo jednu jaku ekipu dakle birati ce se izmedju At.Madrida, Reala i Barcelone, ove ostale nisu toliko ni jake.
Ne znam šta se tu ima ispravljati.. Bayern dobio u Londonu, Arsenal u Munchenu, ja ne vidim problem nikakav.

Ja mislim da bi nam PSG sjeo na volej. :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 dec 2013, 23:00

Rekao sam jaku ekipu. Bayern to nije. :mrgreen:
Celik!3,2,2.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 dec 2013, 23:01

QUARTERBACK je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Provukli ste se .
Šta smo se provukli? O čemu mi pričamo ovdje uopšte ba? U ozbiljnoj utakmici kad Arsenal igra maximalno ozbiljno kao što je bilo u prvoj utakmici u Londonu Napoli izgleda presmiješno, druga stvar je što je večeras Wenger previše srao iako je realno moglo da završi i 0-0 i onda bi svi govorili kako je Wenger sjajno taktički postavio utakmicu. Jednostavno je, Napolitanci su bili više nabrijani, više su željeli pobjedu, nama se igra zasnivala na tome da što duže zadržimo loptu u posjedu pa onda izbij nabij što dalje od gola, to uopšte nema veze sa pravim Arsenalom, jednostavno Wenger je pokušao da se provuče kroz utakmicu bez previše umora što je funkcionisalo dok nismo primili gol veoma dobro, ovi su se onda još više naložili i jednostavno je moralo ovako da se završi.

Wengerov poraz zbog pristupa utakmici i to je to, prošli smo to je najbitnije a razlika je što ćemo morati igrati sa ovim jačim timovima odmah u 1/8.. to uopšte nije loše, ja bih volio da dođe neka jaka ekipa da vidimo koliko ovaj tim uopšte može..
Identican omjer sa napolijem isti broj bodova a za gol bolja golrazlika ,i ti kazes da to nije provlačenje.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 dec 2013, 23:01

Nema tu sta sjedat :mrgreen:
Od Atletica smo jedino bolji

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 11 dec 2013, 23:02

Neka bude Barcelona da vidim koliko je Arsenal odmakao od onda. :)

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 dec 2013, 23:02

terabajt je napisao/la: Identican omjer sa napolijem isti broj bodova a za gol bolja golrazlika ,i ti kazes da to nije provlačenje.
Nije sve u statistici.
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 dec 2013, 23:03

terabajt je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Provukli ste se .
Šta smo se provukli? O čemu mi pričamo ovdje uopšte ba? U ozbiljnoj utakmici kad Arsenal igra maximalno ozbiljno kao što je bilo u prvoj utakmici u Londonu Napoli izgleda presmiješno, druga stvar je što je večeras Wenger previše srao iako je realno moglo da završi i 0-0 i onda bi svi govorili kako je Wenger sjajno taktički postavio utakmicu. Jednostavno je, Napolitanci su bili više nabrijani, više su željeli pobjedu, nama se igra zasnivala na tome da što duže zadržimo loptu u posjedu pa onda izbij nabij što dalje od gola, to uopšte nema veze sa pravim Arsenalom, jednostavno Wenger je pokušao da se provuče kroz utakmicu bez previše umora što je funkcionisalo dok nismo primili gol veoma dobro, ovi su se onda još više naložili i jednostavno je moralo ovako da se završi.

Wengerov poraz zbog pristupa utakmici i to je to, prošli smo to je najbitnije a razlika je što ćemo morati igrati sa ovim jačim timovima odmah u 1/8.. to uopšte nije loše, ja bih volio da dođe neka jaka ekipa da vidimo koliko ovaj tim uopšte može..
Identican omjer sa napolijem isti broj bodova a za gol bolja golrazlika ,i ti kazes da to nije provlačenje.
Da si ti pogledao svih 6 utakmica u grupi pa hajd nego si sad pogledao tabelu i pričaš nešto a ne znaš ni kako je ko došao do tih bodova nit koji klinac.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 dec 2013, 23:05

anell je napisao/la:
terabajt je napisao/la: Identican omjer sa napolijem isti broj bodova a za gol bolja golrazlika ,i ti kazes da to nije provlačenje.
Nije sve u statistici.
Arsenal je proso zahvaljujuci losoj igri napolija protiv marseja gdje su primili previse golova na domacem terenu. U utakmici u londonu napoli je bio uzasan bas kao i arsenal veceras u napulju.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 dec 2013, 23:06

Rockefeller je napisao/la:Neka bude Barcelona da vidim koliko je Arsenal odmakao od onda. :)
Ma meni je svejedno bio to Real/Barca, Bayern, ako cemo ispasti odmah cemo i ispasti, ako necemo necemo nikako i eto. Ako je ekipa dovoljno jaka proci ce te iste ekipe sad ili za 2 utakmice, dakle isti djavo.

Samo je najbitnije da Wenger ne usere prvu utakmicu, vec dvije godine za redom poklanja protivnicima prvu utakmicu valjda nce i sad.

@Terabajt nemoj biti smijesan, istina Arsenal jeste bio uzasan, ali Napoli nije bio na nivou Arsenala iz te prve utakmice. Ni blizu.
Celik!3,2,2.

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 11 dec 2013, 23:06

ma ovaj arsenal je vašerska ekipa, nemaju oni trenutno reputaciju kluba da gone i ovaj front pored lige.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 11 dec 2013, 23:08

AllGunsBlazing je napisao/la:
Rekao sam jaku ekipu. Bayern to nije. :mrgreen:
E moj bobe( robe ) :)

Samo polako :D
FC Bayern !!!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 dec 2013, 23:08

Imam jednu molbu za Monologa,ko kaze da je Jenkinson dobar igrac zamolio bih Monologa da istog banuje.

Hvala.
1946

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 dec 2013, 23:08

AllGunsBlazing je napisao/la:
rambo16 je napisao/la: Sagna Bacary je NAJBITNIJI IGRAČ u Arsenalu... NAJBITNIJI....ne zato što je on nešto extra...nego zato što Jenkinson ne zna osnovne principe fudbalske igre......
Ne znas ni ti pa te nista ne sprijecava da pises ovdje kao da si Alex Ferguson u najmanju ruku.
a pardon....čini se da ovo nije forum nego pisanje "hvalospjeva" arteti i jenkinsonu iako i onaj ko nikad nije vidio fudbalski teren vidi da njih dvojica uništavaju igru Arsenala....ipak ti sve znaš SVE...pardon još jednom što sam ispljuvao CARLA JENKINSONA...neće se ponovit....
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 dec 2013, 23:08

Na nase sanse za prolaz uticace i transfer rok, da li ce doci neko pojacanje prije svega napadac? Sreca u nesreci ej ta da Arteta nece igrati prvu utakmicu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 dec 2013, 23:10

Paja :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.