FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ukoliko dovedu Schaafa to će biti dobar potez uprave koja se dosta gubila u poslijednje vrijeme.Samo ne znam šta čekaju, možda da Keller usere i protiv Basela.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saf po meni nije dobro resenje, jer je njegovba filozofija fudbala bez igranja odbrane zaostala.To je moglo da prodje pre 3-4 godine, sada tesko.Otprilike bice kao i kada ih je vodio Slomka, u najboljem slucaju.Nadam se da imaju bolje resenje od Safa, jer ma koliko god budu kod njega budu bili efikasni u napadu, toliko ce da kiksaju pozadi.
Boateng je najavio da će igrači ginuti na terenu, što je lijepo. Schalke svakako ima kvalitetniji tim ali to valaj pokazati i na terenu.
Ja sam ubjeđen da ovaj tim ima veliki potencijal (uz povratak igrača nakon povrede). Igraš godinu dana bez najboljeg stopera lige i to se jednostavno osjeti. Nadam se da će Kyriakos biti u potpunosti spreman u drugom dijelu sezonu da ne gledam više Matip-a u prvih jedanaest. Howedes i Kyriakos bi mnogo bolji bili. Lijevo Kolašinac, desno Uchida.
Tim koji mnogo obećava ali zato moraju večeras proći neugodno Basel. Ovo je jedna od onih utakmia gdje Schalke može pobijedili 3:0, ali i patiti se ako ne zabiju u prvih pola sata gol (nerevoza, neiskustvo).
Ja sam ubjeđen da ovaj tim ima veliki potencijal (uz povratak igrača nakon povrede). Igraš godinu dana bez najboljeg stopera lige i to se jednostavno osjeti. Nadam se da će Kyriakos biti u potpunosti spreman u drugom dijelu sezonu da ne gledam više Matip-a u prvih jedanaest. Howedes i Kyriakos bi mnogo bolji bili. Lijevo Kolašinac, desno Uchida.
Tim koji mnogo obećava ali zato moraju večeras proći neugodno Basel. Ovo je jedna od onih utakmia gdje Schalke može pobijedili 3:0, ali i patiti se ako ne zabiju u prvih pola sata gol (nerevoza, neiskustvo).
Ma kljuc ce biti kpb tj pozicija na koju ga stavi... On u ovoj tekmi MORA igrati centralnog veznog tj 8cu uprotivnom ce nas basel ubit u sredini...nesmije se desavati nonsalantnost kao prosle godine protiv galate I mnogo puta ove sezone kako u ligi prvaka tako I u bundesu... Zelio bih biti optimistican ali smjesni keller gusi zadnju nadu u meni..
Ja sam baš nešto optimističan, nekako mi ne djeluje realno da Schalke kiksa protiv Basela, valjda što Nijemci igraju uvijek dobro protiv Austrijanaca i Švicaraca.
Vrijeme je da Draxler briljira.
Vrijeme je da Draxler briljira.
Nadam se da ce Schalke veceras odigrati najbolju utakmicu sezone i upisati pobjedu i time obezbijediti ucesce u 1/8 finala LP i Bundesligi donijeti nove bodove...
Sigurno je da ekipa ulazi u negativnom ozraciju u ovu utakmicu i za to i uprava snosi odredjen dio krivice, jer iako su isti pregovarali sa Schaaf-om to pred povu utakmicu uopste nije smijelo dospijeti u javnost.
Sigurno je da ekipa ulazi u negativnom ozraciju u ovu utakmicu i za to i uprava snosi odredjen dio krivice, jer iako su isti pregovarali sa Schaaf-om to pred povu utakmicu uopste nije smijelo dospijeti u javnost.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji meč odluke

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Boateng će večeras igrati napadača. Nije to pozicija za njega ali ipak je bolji od flopine Szalaia.
U19 je danas slavila protiv Basela i plasirala se u narednu fazu uefa youth league takmičenja.
Naši su omladinci jedini njemački predstavnici koji idu rundu dalje a kao da gledam, naš prvi tim će biti jedina njemačka momčad koja se neće plasirati u 1/8 finala.
U19 je danas slavila protiv Basela i plasirala se u narednu fazu uefa youth league takmičenja.
Naši su omladinci jedini njemački predstavnici koji idu rundu dalje a kao da gledam, naš prvi tim će biti jedina njemačka momčad koja se neće plasirati u 1/8 finala.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno i rudarima, da i oni nadju svoje mjesto medju 16 najboljih. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
SCHALKE (vs Basel): Fährmann; Uchida, Höwedes, Santana, KOLAŠINAC; Matip, Neustädter; Farfán, Meyer, Draxler; Boateng.
Sretno:)
Sretno:)
Ja te volim, volim Željo..
Pozitivno je što Matip ne igra stopera, a negativno što Santana igra na toj poziciji. Ništa protiv njega ali još se nije uklopio na pravi način.
Meyer fantazista
Meyer fantazista

- Goalgetter
- Kontakt:
S04 izdominirao Basel, cista sreca da ovdje jos stoji 0:0.
Btw. kakav dribling Draxlera u 45' min kod korner zastavice
Btw. kakav dribling Draxlera u 45' min kod korner zastavice

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo ne gledam ali pratim statistiku i poneki komentar. Ako ne iskoriste ovaj visak igraca onda nisu ni zasluzili prolaz, ma koliko god dominirali veceras.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hahahahah 2:0 Matip. Pa brat bratu ovo se iz aviona vidjelo da je ofsajd. 

lično vjerujem da je vaše (pojedine) igrače sramota sudijske sramote
al dobro,ne treba Matipa ni zašto kritikovat',odradio šta je trebalo !

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Šta odbrani ovaj Sommer Farfanu pa to još nisam vidio. 
Edit: Pod hitno raskinuti ugovor sa Mađarom!

Edit: Pod hitno raskinuti ugovor sa Mađarom!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa u vraziju mater.

Greivis je napisao/la:Iznenadjem sam sto si toliko siguran u pobjedu Schalkea.
Vidjet cemo ko je bio upravu ubrzo.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta je samo Draxler radio, uh. Povreda Howedes-a i Draxler-a su negativno na ovoj utakmici. Drugi gol potpuno neregularan.
Bolji tim ide dalje, žao mi je Basel-a ali oni su šansu ispustili protiv Rumuna.
Seo odličan.
Nemoj ga Saury citirati, pubertet će mu prije ili kasnije popustiti, barem se tako nadam.
Bolji tim ide dalje, žao mi je Basel-a ali oni su šansu ispustili protiv Rumuna.
Seo odličan.
Nemoj ga Saury citirati, pubertet će mu prije ili kasnije popustiti, barem se tako nadam.
Schalke odigrao jednu od najboljih utakmica u ovom dijelu sezone i zasluzeno je izborio 1/8 finala...
Drugi gol je cist ofsajd, no ja sam siguran i da je gol cak ponisten da bi Schalke upisao pobjedu i prosao dalje, jer se na terenu jednostavno vidjelo da su kvalitetnija ekipa.
Drugi gol je cist ofsajd, no ja sam siguran i da je gol cak ponisten da bi Schalke upisao pobjedu i prosao dalje, jer se na terenu jednostavno vidjelo da su kvalitetnija ekipa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.