ista situacija jaro,pa yebem im sitno dijete u materi,6 vezani remi zaredomMaradonaaa je napisao/la:mrtvi Moreirense![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ista situacija jaro,pa yebem im sitno dijete u materi,6 vezani remi zaredomMaradonaaa je napisao/la:mrtvi Moreirense![]()
![]()
![]()
![]()
Pogledao sam ovaj brejk,ovaj udarac prvi je stvarno za naučne fantastike.bevanda4 je napisao/la:pogledajte jedan od najpoznatijih clearencea u povijesti igre.. http://www.youtube.com/watch?v=xUH_JrxQBPs.. o onom prvom šutu dan danas raspravljaju jel moguće da je to napravio u finalu takvog događaja i u tom stadiju meča.. inače gospodin Alex Higgins, nažalost pokojni. Možda i najveći snookeraš ikada.
Na youtubeu imate dokumentarac o njemu, traje 50-ak minuta i vjerujte, prođe u sekundu.
Govori o njegovim počecima, stizanju na vrh, problemima s alkoholom, problemima s kockom, vraćanju na vrh, bolesti i na kraju - smrti. Neizostavno štivo za nekog tko želi saznati više o pravoj legendi ovog sporta - "alex higgins - people's champion".
Javite dojmove, ako se tko usudi upalit
Odbojka, Challenge Cupvopi je napisao/la:Ljudi trebam pomoc. Koji je ovo par? Sve sam pretrazio i nikako ga naci, ona u kladionici mi to ukucala a nisam ni igrao![]()
Istanbul BBSK - Mladost Kostela 1 (1,02)
U 16:00 su igrali
To sam onako bas bio otvorio racun, diglo se nesto kesa na bingu, rekoh ajd da uplatim pa cu odigrati ovo.. A igram redovno na wwin-u i cekam za koji dan se otvara premierova kladionica u mom mjestu, jedina koja nije bila. Pravac u nju i regovaat se i uplatiti. Mislim da su najjaci sto se tice ponude na nasim prostorima...diplomatija je napisao/la:****, igrate u Tim seljackim kladionicama, premier je zakon, vidis sinoc kod uefe reagovali za jedan zuti karton, a ja se bio pomirio sa porazom, a danas me pare docekase na racunu, Samo PREMIER
Ne postoji nijedan tiket koji sam odigrao. Naprosto, kao da nisam ni imao racunConsigliere je napisao/la:Da ti nisi sta zeznuo sa tim tiketom? Ja se kladim u BHPlayu vec duzi period i osim u par puta kad im stranica nije radila nekoliko sati, nisam imao nikakvih problema ni sa tiketima, ni sa uplatom...
Imao sam taj jedan koji je bio na pobjednike grupa lige prvaka ali i jedno 20-tak koje sam igrao prije. Cudno mi sto samo odjednom nestade sve. Poslao sam e-mail, pa cu viditi sta je razlog. Nadam se da ce sjesti to veceras na racun jer mi fali jos samo Chelsea kao pobjednik grupe.Consigliere je napisao/la:Znaci ti si kod njih imao samo jedan tiket uplacen? Ne znam, mozda su ga deaktivirali ili nesto slicno... Kod dugorocnih opklada pametnije je imati sve crno na bijelo.
http://www.youtube.com/watch?v=MTryM6UlXi0Believe je napisao/la: Pogledao sam ovaj brejk,ovaj udarac prvi je stvarno za naučne fantastike.nešto nevjerovatno,ja na bilijaru stalno pokušavam nešto slično,taj felš il' šta već,al' ne ide baš
![]()
Od čega je umro,kakvu bolest je imao?
Ako može taj video od 50-tak minuta
Desilo mi se slično na računu. Nisam ga koristio neko vrijeme,prije mjesec dana opet konstantno uplacujem.sem je napisao/la:Imao sam taj jedan koji je bio na pobjednike grupa lige prvaka ali i jedno 20-tak koje sam igrao prije. Cudno mi sto samo odjednom nestade sve. Poslao sam e-mail, pa cu viditi sta je razlog. Nadam se da ce sjesti to veceras na racun jer mi fali jos samo Chelsea kao pobjednik grupe.Consigliere je napisao/la:Znaci ti si kod njih imao samo jedan tiket uplacen? Ne znam, mozda su ga deaktivirali ili nesto slicno... Kod dugorocnih opklada pametnije je imati sve crno na bijelo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.