Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Za mene je olicenje optimizma kada neko stavrno misli da od Diabya moze biti nesto... Ode on ljudi cim mu istekne ugovor nema od njega 'ljeba...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Vođa još tri godine na kormilu svetinje........
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Marsal
- Kontakt:
Koji ti je izvor?Orion87 je napisao/la:Vođa još tri godine na kormilu svetinje........
Pitam jer sam gledao intervju u kojem tvrdi da ne želi da zamara ekipu u toku sezone špekulacijama oko novog ugovora te da će najvjerovatnije na kraju sezone sjesti i pričati o novom ugovoru. A i Telegraph je prošle godine ozbiljno pisao o tome da ako ove AW ne osvoji neki trofej da bi to mogao biti njegov kraj u Arsenalu. Mislim uopšte se nije spominjao njegov ugovor nikako i puff, odjednom potpisao na 3 godine. Dok ne vidim na arsenal.com ne vjerujem.
Večeras jako bitna utakmica za nas, remi nam donosi prvo mjesto i najvjerovatnije čak 1/4 finala jer gledajući realno drugoplasirane ekipe su level ispod nas. Ne bi valjalo da se moramo u osmini krvit sa ekipama poput Kobasičara Minhen, Uefalone ili one-man teama iz Madrida.
Napoli ne doživljavam kao prijetnju, jesu opasna ekipa, ali ako budemo igrali pametni možemo večeras neporaženi kući i spremat se za utakmice Premiershipa koje nam život znače. Ne bi bilo loše večeras čak ni rotirati malo.
----------Szczesny----
Jenky---Kos---Mert---Monreal
----Flamini------Arteta---------
Wilshere----Santi C.----Rosicky
------------Giroud----------------
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
extra potez Wengera...odmara Ramseya večeras...gledam sastav Napoli-a i mislim da smo sposobni na jednu sigurnu tekmu bez puno umaranja
A.F.C. Bournemouth!
Arsenal team to play Napoli: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Ozil, Giroud
Subs Fabianski, Vermaelen, Monreal, Wilshere, Ramsey, Walcott, Bendtner
Subs Fabianski, Vermaelen, Monreal, Wilshere, Ramsey, Walcott, Bendtner
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Cudo ga nisu preorali kao oni iz Milana preprosle godine?!

Drag mi je Ramsey, al bas me zanima kako cemo veceras bez njega izgledati. Mislim da on i ne doprinosi previse igri Arsenala i da je izvikan previse zahvaljujuci golovima, ali ovo je dovoljno velika utakmica da se vidi kako stvari stoje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nemoj misliti više. Znači, misliti. Nemoj.exbabilon je napisao/la:Drag mi je Ramsey, al bas me zanima kako cemo veceras bez njega izgledati. Mislim da on i ne doprinosi previse igri Arsenala i da je izvikan previse zahvaljujuci golovima, ali ovo je dovoljno velika utakmica da se vidi kako stvari stoje.
Stvari stoje tako da svaki igrac iz veznog reda moze da se nadoknadi i da se ne osjeti njegov izostanak pa cak i Ozil! 

Vidjet cemo sve, samo polako.QUARTERBACK je napisao/la:Nemoj misliti više. Znači, misliti. Nemoj.exbabilon je napisao/la:Drag mi je Ramsey, al bas me zanima kako cemo veceras bez njega izgledati. Mislim da on i ne doprinosi previse igri Arsenala i da je izvikan previse zahvaljujuci golovima, ali ovo je dovoljno velika utakmica da se vidi kako stvari stoje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
http://0eb.net/playerallr.php?id=699670" onclick="window.open(this.href);return false; valjda će raditiHead je napisao/la:Neko sopcast,sta je ovo sa wizwig
Dvoboj ofsajda 

Bekovi su nam stvarno losi
Sanćo takodjer u losoj formi.. ali nije belaj zasad
Oce iko imat muda da povuce loptu naprijed?

Sanćo takodjer u losoj formi.. ali nije belaj zasad

Oce iko imat muda da povuce loptu naprijed?
Nisam od onih koji hronicno pljuju Artetu ali kako da ga ne pljujem kada covjek u kontri vraca loptu nazad!!! Pa ebem mu!!!!!!

-
- Kontakt:
Jesmo povuceni ko pičići 
Evo sta Jack i Aaron znace za ovu ekipu, oni mogu probiti 2 igraca i onda su ogromne sanse za gol a ovdje svaka lopta ide nazad..
Gdje je Gibbs sada bio na lijevoj strani? Jao boze..

Evo sta Jack i Aaron znace za ovu ekipu, oni mogu probiti 2 igraca i onda su ogromne sanse za gol a ovdje svaka lopta ide nazad..
Gdje je Gibbs sada bio na lijevoj strani? Jao boze..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
jooj woye, ponovo poceo sa mangupisanjem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.