Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Dzemoarsenal
- Kontakt:
Re: Slike dobitnih tiketa
Dobar dan danas ...

won
36,30 BAM
Today 12:27
TKI Linyitspor A2 - Sakaryaspor A2
3-Way X 3,30 0:0 (0:0)
0:0 at bet-slip submission
Today 12:28
Al Salt - Sahab SC
3-Way X 2,50 1:1 (1:1)
1:1 at bet-slip submission
Today 12:32
United SC - Dempo SC
3-Way X 2,20 0:0 (0:0)
36,30 BAM
Today 12:27
TKI Linyitspor A2 - Sakaryaspor A2
3-Way X 3,30 0:0 (0:0)
0:0 at bet-slip submission
Today 12:28
Al Salt - Sahab SC
3-Way X 2,50 1:1 (1:1)
1:1 at bet-slip submission
Today 12:32
United SC - Dempo SC
3-Way X 2,20 0:0 (0:0)
-
- Kontakt:
Dobro se danas proslo, dosta se izduplalo a ima i solidan dobitak pored 

odlicna nba noc sinoc, da je james otisao u over pola godine se ne bi imao potrebu kladiti ali sta je tu je

Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Poljubim ga u guzicu ako je ovo dobitni tiket.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

(desni klik view image)

p.s. pozdrav za Sabinha

*La Roma non si tifa, si AMA!*
vjerujem u ovo, zasto ne, sve ocekivano fakticki, ne vjerujem u onaj gdje je osoba ulozila 390 ili koliko vec na tipovanja koja su imala manju sansu od 0,0001% da prodjufukara87 je napisao/la:
Ja licno ne vjerujem da je ovo istina. Jednostavno htio bih vidjeti tog covjeka koji u ovom jadu ima 3000km da se sprda sa njima.LenBias je napisao/la:vjerujem u ovo, zasto ne, sve ocekivano fakticki, ne vjerujem u onaj gdje je osoba ulozila 390 ili koliko vec na tipovanja koja su imala manju sansu od 0,0001% da prodjufukara87 je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
kockari
prije par dana, sam bio svjedok da ljudskoj gluposti nema kraja..drug hladno strpa 2.000KM u aparat za manje od pola sata (mikrokredit
) ..poslije je citavu platu cca 600 stavio na kvotu 5 da se vadi i kako kaze ona poslovica : nije majka muju karala sto se kocko...tako da nas ima svakakvih.

prije par dana, sam bio svjedok da ljudskoj gluposti nema kraja..drug hladno strpa 2.000KM u aparat za manje od pola sata (mikrokredit

Ja koliko sam upoznat, maksimalna uplata po tiketu u premier kladionici je 500 KM. Ovo je fejk mrtvi 

Kermit je napisao/la:Ja koliko sam upoznat, maksimalna uplata po tiketu u premier kladionici je 500 KM. Ovo je fejk mrtvi

- Contentissimo
- Kontakt:
bolestedoox je napisao/la:kockari![]()
prije par dana, sam bio svjedok da ljudskoj gluposti nema kraja..drug hladno strpa 2.000KM u aparat za manje od pola sata (mikrokredit) ..poslije je citavu platu cca 600 stavio na kvotu 5 da se vadi i kako kaze ona poslovica : nije majka muju karala sto se kocko...tako da nas ima svakakvih.

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Consigliere
- Kontakt:
Chatamo temu ali moram napisati. Ovakve tikete klade ne laziraju, uplatiti 3000 maraka kod nas moze svako. Ali oni tiketi kad neko na 1,20 uzme 15 000, e ti su meni sumnjivi. Tu se raja nalozi, po onoj od susjeda od pet kuna do milijuna. Naravno, ima i takvih slucajeva, ali ne toliko koliko klade zele da mislimo-
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Spahin tiket,dalje ne smijem zbog određenih razloga 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Onda će biti da ipak nema ograničenja. Gastarbajter neki došao malo za Božić svojima u Čitluk pa svratio usput da uplati neki tiket bezveze 

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.