Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Napisi mi na privatnu poruku sta je problem..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Odlican je.Jedva cekam da pocne liga,pa da mogu i uzivo pogledati nabolje mlade igrace BIH.
Govorio je Harun da ce biti 12 klubova i da pojedini klubovi daju otpor prema ligi,ali da je vecina da se igra.
Bice zanimljivo koji ce klubovi je igrati...
Govorio je Harun da ce biti 12 klubova i da pojedini klubovi daju otpor prema ligi,ali da je vecina da se igra.
Kanton Sarajevo:Lotus je napisao/la:Odlican je.Jedva cekam da pocne liga,pa da mogu i uzivo pogledati nabolje mlade igrace BIH.
Pioniri: Spars i Realway
Kadeti: Spars i Koš
Juniori: Spars i Royal
To su predstavnici za Kanton Sarajevo.
-
- Kontakt:
Iz Sarajeva Spars i Koš u kadetima, a u juniorima Spars i Royal tj Bosna.
Može li mi neko reći zašto je na U-20 EP 20 ekipa u A diviziji. Da li će taj trend ići i prema ovim U-18 i U-16. Glupo pravo jer sad ostalo samo 14 ekipa u B diviziji, dok ove mlađe generacije imaju više ekipa u B nego u A pa bi mi logičnije bilo da su se te mlađe proširile u A diviziji. Mislim da možemo u A ući sa U-20 hladno i bez Nurkića ili nekog drugog ko bi mogao igrati za A repku.
P.S u isto vrijeme napisali za Kanton Sarajevo.
Može li mi neko reći zašto je na U-20 EP 20 ekipa u A diviziji. Da li će taj trend ići i prema ovim U-18 i U-16. Glupo pravo jer sad ostalo samo 14 ekipa u B diviziji, dok ove mlađe generacije imaju više ekipa u B nego u A pa bi mi logičnije bilo da su se te mlađe proširile u A diviziji. Mislim da možemo u A ući sa U-20 hladno i bez Nurkića ili nekog drugog ko bi mogao igrati za A repku.
P.S u isto vrijeme napisali za Kanton Sarajevo.
Sa Zenicko-Dobojskog vjerovatno Celik i sa Tuzlanskog Sloboda.Chstal je napisao/la:Kanton Sarajevo:Lotus je napisao/la:Odlican je.Jedva cekam da pocne liga,pa da mogu i uzivo pogledati nabolje mlade igrace BIH.
Pioniri: Spars i Realway
Kadeti: Spars i Koš
Juniori: Spars i Royal
To su predstavnici za Kanton Sarajevo.
-
- Kontakt:
a u HNK kakva je situacija,znam da je dole bilo solidnih ekipa
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Koliko znam u kadetskoj konkurenciji ce u medjusobnom duelu odluciti Realway i Kos..Realway je dobio prvu 12 razlike, vidjet cemo u drugoj..Mozda grijesim..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Odluceno je davno ko igra, a u kadetskoj imaju jos 3 kola do kraja + play off.neno#4 je napisao/la:Koliko znam u kadetskoj konkurenciji ce u medjusobnom duelu odluciti Realway i Kos..Realway je dobio prvu 12 razlike, vidjet cemo u drugoj..Mozda grijesim..
-
- Kontakt:
Odlučeno je zbog toga jer jer Koš perspektivnija ekipa u kadetima bez obzira što su ovi možda trenutno jači.Chstal je napisao/la:
Odluceno je davno ko igra, a u kadetskoj imaju jos 3 kola do kraja + play off.
Ta liga koja pocinje u januaru se placa i ona nema nikakve veze sa savezom i ako je osvojite niste drzavni prvaci, sistem za kvalifikacije za drzavno je isti ko i prosle godine: kanton, federacija i rs , drzavno
Takve su bile informacije prije jedno 20 - ak dana, ali izgleda da su se bunili ovi iz Realwaya...Chstal je napisao/la:Odluceno je davno ko igra, a u kadetskoj imaju jos 3 kola do kraja + play off.neno#4 je napisao/la:Koliko znam u kadetskoj konkurenciji ce u medjusobnom duelu odluciti Realway i Kos..Realway je dobio prvu 12 razlike, vidjet cemo u drugoj..Mozda grijesim..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pošteno odlučit će liga, ipak je po mom mišljenju Koš jači. Dokazat će u play-offu.neno#4 je napisao/la:Takve su bile informacije prije jedno 20 - ak dana, ali izgleda da su se bunili ovi iz Realwaya...Chstal je napisao/la:Odluceno je davno ko igra, a u kadetskoj imaju jos 3 kola do kraja + play off.neno#4 je napisao/la:Koliko znam u kadetskoj konkurenciji ce u medjusobnom duelu odluciti Realway i Kos..Realway je dobio prvu 12 razlike, vidjet cemo u drugoj..Mozda grijesim..
-
- Kontakt:
Da se citiram tj ima li iko kakvu insajdersku iz FIBEzaboljisportuBiH je napisao/la:Može li mi neko reći zašto je na U-20 EP 20 ekipa u A diviziji. Da li će taj trend ići i prema ovim U-18 i U-16. Glupo pravo jer sad ostalo samo 14 ekipa u B diviziji, dok ove mlađe generacije imaju više ekipa u B nego u A pa bi mi logičnije bilo da su se te mlađe proširile u A diviziji. Mislim da možemo u A ući sa U-20 hladno i bez Nurkića ili nekog drugog ko bi mogao igrati za A repku.
-
- Kontakt:
http://kkspars.com/novosti/novosti/2625 ... ko%C5%A1-a" onclick="window.open(this.href);return false; 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Zasto Tankovica niko ne zove ???
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Opasni Sejini pulenimulumbu1921 je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/2625 ... ko%C5%A1-a

Koga?adal je napisao/la:Zasto Tankovica niko ne zove ???
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Promasio je forum, Tankovic je fudbaler.neno#4 je napisao/la:Koga?adal je napisao/la:Zasto Tankovica niko ne zove ???
Ima play off, vjerovatni parovi:Lotus je napisao/la:Opasni Sejini pulenimulumbu1921 je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/2625 ... ko%C5%A1-aValjda ce ovo biti dovoljno da kadeti Kosa igraju umjesto Realwaya drzavnu ligu.
Spars-Bosna
Realway-Kos
Pobjednici idu na federalno takmicenje i igrat ce jedinstvenu ligu.
jel neko bio na utakmici?mulumbu1921 je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/2625 ... ko%C5%A1-a
Trenutno korisnika/ca: Drum, Iniesta12, TripleThreat i 38 gostiju.