FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

junuz23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la junuz23 » 12 jan 2010, 13:15

Ne kontam tog malog, mislim bas moras biti neozbiljan i neodgovoran prema svojoj igrackoj buducnosti pa odes u zelju a ne u sarajevo. Mislim sve sto ce dobiti u zelji ovdje moze dva puta bolje.

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 12 jan 2010, 13:38

junuz23 je napisao/la:Ne kontam tog malog, mislim bas moras biti neozbiljan i neodgovoran prema svojoj igrackoj buducnosti pa odes u zelju a ne u sarajevo. Mislim sve sto ce dobiti u zelji ovdje moze dva puta bolje.
To si u pravu ali u Sarajevu trenutno moze biti samo na klupi a u Zelji bi vjerovatno bio u prvih 11.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 12 jan 2010, 13:47

dado83 je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Ne kontam tog malog, mislim bas moras biti neozbiljan i neodgovoran prema svojoj igrackoj buducnosti pa odes u zelju a ne u sarajevo. Mislim sve sto ce dobiti u zelji ovdje moze dva puta bolje.
To si u pravu ali u Sarajevu trenutno moze biti samo na klupi a u Zelji bi vjerovatno bio u prvih 11.
Pa ako je toliko dobar kao sto se prica zasto bi bio na klupi

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 12 jan 2010, 13:51

junuz23 je napisao/la:
dado83 je napisao/la:
Pa ako je toliko dobar kao sto se prica zasto bi bio na klupi
Momak je 91. godiste, sigurno da je jedan od najperspektivnijih igraca ali koga bi mogao izbaciti iz prvog tima...Hadzica, Avdica, Muminovica ili Dzakija on taj kvalitet u ovom trenutku nema.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 jan 2010, 13:53

Molite Boga da on dodje kod nas
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 jan 2010, 13:55

Taj Mujic bi nam dobro dosao da pojaca konkurenciju, vidjecemo sta ce biti.
Inace danas u Sport Centru izasle cijene priprema, tj. koliko ce koji klub kostati odlasci na pripreme. Nas ce to izaci oko 50.000 KM ukupno, 18 milja prvi i 30 milja drugi dio u Puli. One ekipe sto idu u Tursku plaćaju oko 50.000 taj drugi dio, a to su Slavija, Olimpik, Laktasi, eventualno Velez, mozda jos neko nisam ih popamtio sve. Ne mogu da shvatim da Slavija i Laktasi mogu otici na prave pripreme, a mi ne mozemo, tj. nasim jadovima je zao izdvojiti 20-ak milja vise za to (citaj moraju sebi zimski odmor platiti).
Umjesto ko ljudi otici vani, trenirati na pravim terenima, odigrati par jacih utakmica, a ne kad se dodje u Evropu da treba pola sata proci da mi dodjemo sebi i da nam se ono **** vrati nazad u guzicu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jan 2010, 13:57

Nemam preceg posla :mrgreen: ...prije ce Jovanovic doci nego Mujic,Mujic je 90% u Zelji ustvari kolko ja znam da je vec dogovorio i da je vec na prvoj prozivci tu kod njih,kad bi nasi htijeli kesirat Slaviju za Jovanovica...razgovarali su sa njim i prije samog njegovog kontakta sa Borcem,i misli da bi se mogli dogovoriti o uslovima i sam on bi volio doci,samo treba sa Slavijom oko cjene da se dogovore,a ako bude onih 100 hil.eura i njega cemo zaboravit :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 jan 2010, 14:02

miky_hz je napisao/la:Nemam preceg posla :mrgreen: ...prije ce Jovanovic doci nego Mujic,Mujic je 90% u Zelji ustvari kolko ja znam da je vec dogovorio i da je vec na prvoj prozivci tu kod njih,kad bi nasi htijeli kesirat Slaviju za Jovanovica...razgovarali su sa njim i prije samog njegovog kontakta sa Borcem,i misli da bi se mogli dogovoriti o uslovima i sam on bi volio doci,samo treba sa Slavijom oko cjene da se dogovore,a ako bude onih 100 hil.eura i njega cemo zaboravit :)
Vidjet cemo nece Jovanovic Slavija trazi 100.000 eura obestecenje a samo kazem cekajmo i vicimo ako Bog da Mujic ce kod nas :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 12 jan 2010, 14:23

e ljudi danas sutra,prekosutra trebalo bi se znati da li ce vule doci a manijaci misle ako on voli zelju da ce doci ma mkakve mu uslove ponudili e pa nije to alen skoro ili damir hadzic da pored kvalitetnijih ponuda ostanu u voljenom klubu svi igraci danas trce za parama skoro da niko vise ne igra fudbal iz ljubavi

ps dobro jutro raja i ne svadjate se sa manijacima kompleksi su cudo
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 jan 2010, 15:53

A sta mu to sarajevo moze ponuditi ??? Gdje su vam te pare, gdje, idi pa pitaj Sumana i kompaniju! U Zelji ima sigurno bolje uslove i bolji tretman kao mlad igrac, jer ste vi odavno postali penzionerski dom, sto pokazuje i cinjenica da kao najvece pojacanje najavljujete Almedina Hotu... Trivunovic hajd i nekako al s obzirom da mladi igraci poput Comora, Campare, Kadica truhnu na klupi cekajuci priliku da zaigraju ... bolje nemoj pricati i javljati se... A mi da nemamo para sigurno Cocalicu nebi nudili najveci ugovor u historiji Premier lige... samo Zeljo nije klub od kompleskasa da prica o parama i o nekom bogatstvu... Mujic je perspektivan, mlad i neka mu je sretno gdje god da ode...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 12 jan 2010, 16:00

Pirke_TM87 je napisao/la:
A sta mu to sarajevo moze ponuditi ??? Gdje su vam te pare, gdje, idi pa pitaj Sumana i kompaniju! U Zelji ima sigurno bolje uslove i bolji tretman kao mlad igrac, jer ste vi odavno postali penzionerski dom, sto pokazuje i cinjenica da kao najvece pojacanje najavljujete Almedina Hotu... Trivunovic hajd i nekako al s obzirom da mladi igraci poput Comora, Campare, Kadica truhnu na klupi cekajuci priliku da zaigraju ... bolje nemoj pricati i javljati se... A mi da nemamo para sigurno Cocalicu nebi nudili najveci ugovor u historiji Premier lige... samo Zeljo nije klub od kompleskasa da prica o parama i o nekom bogatstvu... Mujic je perspektivan, mlad i neka mu je sretno gdje god da ode...
pare se daju igracima za plate, i za premije za pobjede u evropi, nasi fudbaleri su cak i za pobjedu nad vama dobili premije.

mi smo penzionerski dom, koji smo prodali ze extra nocac mlade pandzu i handzica, koji u ekipi imamo kadica,comora,camparau,sehovica. stub odbrane nam ima 23 godine, ajax uzima nase mlade irace, imamo najbolje juniore zadnje tri godine i mi penzionerski dom.

kao sto pape kaze nemoze se pobjedjivati sa djecom u ekipi, ali ni sa starkeljama potreban je spoj mladosti i iskustva i mi to imamo, a rezultati za sebe govore.

a pare idu u dzepove uprave, za hotele pred svako gostovanje, kvalitetne pripreme, palte i premije.

dovoljno da ne moramo po telievizijui moljakati da nam se otisu dugovi, i jedva cekati pare od efe za omladinske kategorije da bi se dugovi platili,
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 jan 2010, 16:01

irfan41 je napisao/la:
pare se daju igracima za plate, i za premije za pobjede u evropi, nasi fudbaleri su cak i za pobjedu nad vama dobili premije.

mi smo penzionerski dom, koji smo prodali ze extra nocac mlade pandzu i handzica, koji u ekipi imamo kadica,comora,camparau,sehovica. stub odbrane nam ima 23 godine, ajax uzima nase mlade irace, imamo najbolje juniore zadnje tri godine i mi penzionerski dom.

kao sto pape kaze nemoze se pobjedjivati sa djecom u ekipi, ali ni sa starkeljama potreban je spoj mladosti i iskustva i mi to imamo, a rezultati za sebe govore.

a pare idu u dzepove uprave, za hotele pred svako gostovanje, kvalitetne pripreme, palte i premije.

dovoljno da ne moramo po telievizijui moljakati da nam se otisu dugovi, i jedva cekati pare od efe za omladinske kategorije da bi se dugovi platili,
:lol: :lol: fino si to reko... :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 jan 2010, 16:16

irfan41 je napisao/la:

Brate ocito puno toga ne znas, a malo toga znas o fk sarajevu, da bi se ja sa tobom sada ovdje raspravljao, a vec sam ti u jednom postu prethodno napisao da si obicni provokator bez argumenata, pokusavas sve na neku provokaciju dok sa ostalim clanovima ovog foruma koji su navijaci imam sasvim normalnu komunikaciju bez nekih tenzija koje upravo ti pokusavas da dignes, a to sam primjetio ne samo medju nama navijacima drugih klubova, nego se raspravljas i glupiras medju vama Hordasima. Samo cu ti jednu stvar reci, prijateljski, a sve ces saznati preko tv-a i saznat ces ko to krije dugove i ko je duzan!!! Ja cu ti otvoreno reci, Zeljo ima oko 2 miliona duga, a vama samo dug prema Kosevu iznosi i vise nego nama cijeli taj dug, zato suti i poklopi se!
Druga stvar ti pricas o nekim igracima koji idu u Ajax! Pa majmune jedan za istog tog igraca kojeg ste vi napravili necete dobti ni marku jer ce otici iz sarajeva kao dijete, kao sto je otisao i HAORDIC koji je bio vase dijete, i sada ce na osnovu truda fk sarajevo Fk Jablonec uzeti pare i pare, i tebi je to uspjeh i umjece ???
I koga ste to vi prodali Pandz u Handzica... jeste samo ih upropastili, Handzic od kako je otisao nije u konkurenciji 30 igraca a Pandza realno i po mom misnjenju jedan od najvecih talenata sa nasih prostora prodat Lokomotivi... Daj boga ti dodji sebi i ne seri vise... Koliko Papeta i njegovo misnjenje cijene cinjenice same govore da niko nece sa njim da radi. Zdravo i pozdrav pravim Hordasima i Pitarima a ne ovakvima kao sto si ti...

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 12 jan 2010, 16:18

normalno sve je istina ako je pirke za tebe jedan torlak od 24 godine penzioner onda nemamo o cemu pricat kod nas najstariji igraci aen avdic 33 i ddamir hadzic 31 i vidis da nismo penzionerski tim a kod vas alkoholicar 34 selimovic 30 beslija 30 kovacevic 30 mesic 30 mulalic 34 pa mi reci ko je penzionerski tim

KOMPLEKSI SU CUDO
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 12 jan 2010, 16:23

horde zla 87 je napisao/la:normalno sve je istina ako je pirke za tebe jedan torlak od 24 godine penzioner onda nemamo o cemu pricat kod nas najstariji igraci aen avdic 33 i ddamir hadzic 31 i vidis da nismo penzionerski tim a kod vas alkoholicar 34 selimovic 30 beslija 30 kovacevic 30 mesic 30 mulalic 34 pa mi reci ko je penzionerski tim

KOMPLEKSI SU CUDO

Ne diraj mi Alena.
AMAR OSIM!

alibi

Post Postao/la alibi » 12 jan 2010, 16:27

horde zla 87 je napisao/la:normalno sve je istina ako je pirke za tebe jedan torlak od 24 godine penzioner onda nemamo o cemu pricat kod nas najstariji igraci aen avdic 33 i ddamir hadzic 31 i vidis da nismo penzionerski tim a kod vas alkoholicar 34 selimovic 30 beslija 30 kovacevic 30 mesic 30 mulalic 34 pa mi reci ko je penzionerski tim

KOMPLEKSI SU CUDO
Hehe,nisu ono "penzionerski tim".Oni su DOM PENZIONERA hehehe.Nego raja ba sta se opterecivate sa ovim mujicem,pa nama iskreno on i nije potreban.Eto im ga tamo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 jan 2010, 16:33

KOMPLEKSI SU CUDO
Samo malo da vam pomognem u raspravi. Bešlija, Kovačević i Mulalić u ŽELJI nisu ni u trećem planu trenutno. A vaš mladi stub Torlak nema ni 23, ni 24, nego 25. Danas mu je rođendan. Mešić ima 28.
A Mujić se u Slobodi, sudeći po navijačima Slobode, nije ni najmanje iskazao, tako da ne mora baš biti da je neka sreća dovesti ga.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 12 jan 2010, 16:34

samo da vule potpise i vidimo se u titovoj a nek zeljini igraci idu u medjugorje da im se ukaze evropa hahahah
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 12 jan 2010, 16:50

Imamo mi dosta svojih mladih igraca i boljih od Mujica....respekt momku ali ima dobrih i losih strana sto je otisao u zelju a ima takodjer i dobrih i losih strana kad bi otisao u Sarajevu...
u selji ce najvjerovatnije igrati prvu i imace prostora za dokazivanje a evrope nece jos zadugo vidjeti
dok u Sarajevu nebi mogao igrati prvu i nebi imao toliko prostora za dokazivanje koliko u selji...a evrope ce vidjeti...ligu prvaka naravno :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alibi

Post Postao/la alibi » 12 jan 2010, 16:58

19HzsA87 je napisao/la:Imamo mi dosta svojih mladih igraca i boljih od Mujica....respekt momku ali ima dobrih i losih strana sto je otisao u zelju a ima takodjer i dobrih i losih strana kad bi otisao u Sarajevu...
u selji ce najvjerovatnije igrati prvu i imace prostora za dokazivanje a evrope nece jos zadugo vidjeti
dok u Sarajevu nebi mogao igrati prvu i nebi imao toliko prostora za dokazivanje koliko u selji...a evrope ce vidjeti...ligu prvaka naravno :D
Raja ba ja sam mislio nesto ozbiljnije da ovi nasi klocevi iz uprave dovedu u ovom zimskom prelaznome roku.Nista protiv mujica nemam ali mislim da decko jos nema tu "poziciju izgradjenu"da bi nosio sveti dres.Boze moj i ako dodje kod nas treba da bude svjestan "tezine" koju mora da nosi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], perodeformero i 35 gostiju.