mate4 je napisao/la:Nexus je napisao/la:Fudbal - Liga prvaka
20:45h Napoli - Arsenal
Tip: over 3,5 yellow cards
Kvota: 1,70
Marathonbet
Stake 5/10
Ovakva tekma, ovolike važnosti, a da ne bude barem 4 kartona...meni neshvatljivo.
Jedini razlog koji ide u prilog ovoj granici je sto sudi Victor Kassai koji ove godine nije u "formi" što se tiče kartona.
Ove godine sudio je 2 tekme i ukupno podijelio 5 žutih kartona, dakle prosjećno 2,5 po tekmi.
Međutim, prosle godine na 5 tekmi 26 ž.k. Sezona prije isto tako, zatim 5 tekmi a 23 ž.k., itd.....sve ukupno Kassai u LP je sudio 26 tekmi i podijelio 102 ž.k. sto daje prosjek od 3,92.
Takođe, u proslom duelu ova dva tima nije bilo kartona, pa je mozda i to razlog za ovakonisku granicu na ovoj kvoti.
Inače, Napoli je do sada u LP skupio 8, a Arsenal svega 4 kartona.
Međutim, večeras kalkulacija nema. Na sve ili ništa igrat će oba kluba i definitivno očekujem jednu grubu igru na obe strane, a ako padne rano go...to će biti jos bolje za kartone.
Kassai je Napoliju sudio jednom protiv Plzena u gostima i ukupno je bilo 6 ž.k. po 3 na obe strane.
Arsenalu je sudio 2 puta, oba puta vani, vs Braga i ukupo je bilo 7 kartona, od čega Arsenalu 5 i vs Milan i ukupno je bilo 3 ž.k. od čega 2 Arsenalu.
Slično i večeras očekujem, po 2 na obe strane i dosta.
Veoma rado bi ispratio, ali u kladionicama gdje ja igram je 4,5 ponuda kartona, a 5 zutih mi je vec...li laaa...
Ima u Bet Live kladionici granica 3.5, ali je kvota za preko kartona 1.45