Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ako ono upali, možeBosniacum Lilium je napisao/la:ti spremi janje na ljeto, da okrenemo. Ja cu donijeti ovcavine

šta ti je tobagrcavi je napisao/la:Legendo haj na pivu u black&white

99% da hoce, aBdlegenda reala je napisao/la:ako ono upali, možeBosniacum Lilium je napisao/la:ti spremi janje na ljeto, da okrenemo. Ja cu donijeti ovcavine

legenda reala je napisao/la:teško, reko ti je kolega iz Islamske Zajednice kako stvari funkcionišu

ma ima tamo valjda sestru pa idehodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:teško, reko ti je kolega iz Islamske Zajednice kako stvari funkcionišu
kaže neki dan...dao mu Adnan 6-7 karti, sva rodbina iz Njemačke ga već čeka pred dvoranom da ih uvede
jes' cirkus lik jbt
da dovodiš pet jaranica, mogli bi pričatibagrcavi je napisao/la:

Legendo organizuj nešto dovodim 5 jarana tamo za novu godinu
Kolike su plate tamo u Preventu?

Bosniacum Lilium je napisao/la:e yebo sam mu znanje

Ne mogu se 'vakav zeniti i voditi biznise
 Ne mogu se 'vakav zeniti i voditi biznise  A najvise od svega, jedva cekam da opet pocnem trenirati
 A najvise od svega, jedva cekam da opet pocnem trenirati  
A da se vratiš na fax?Bosniacum Lilium je napisao/la:brate, radimo na tome, step by stepNe mogu se 'vakav zeniti i voditi biznise

ma to će kad se oženi, pa da pobjegne od ženeNarin je napisao/la: A da se vratiš na fax?

hocu svega m'. Evo par noci odem ranije spavati. Oko 2 i ne mogu da zaspim do 4-5. Cekaj da malo nadodjemNarin je napisao/la:A da se vratiš na fax?Bosniacum Lilium je napisao/la:brate, radimo na tome, step by stepNe mogu se 'vakav zeniti i voditi biznise

Osmici buraz. Lijecim je godinu dana. I u pon. odem kazem vadi je yebem joj sFehodža je napisao/la:pa čemu si yebo znanje ?
 Ne boli me, ali ne mogu da se peglam
 Ne boli me, ali ne mogu da se peglam   Utice mi na srce i kosti. Vidjet cu, mozda je ovo sve od zuba. Mada mi doktor kaze da nije, jer uopste nije bio pokvaren. Lijecen zub, normala sve, ali ja njima nista ne vjerujem
 Utice mi na srce i kosti. Vidjet cu, mozda je ovo sve od zuba. Mada mi doktor kaze da nije, jer uopste nije bio pokvaren. Lijecen zub, normala sve, ali ja njima nista ne vjerujem 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 154 gosta.