Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Jao u pm, naslov klipa "horror faul", ja kontam spaha kren'o sjekirom na njega, a ono nidje veze, al bukvalno
za tri onakva starta se dobija zuti karton..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Spaha jeste uletio zustro, ali ni blizu namjere da se na grub nacin zaustavi protivnicki igrac. Ili povrijedi ... Ovo se u Eng ne bi nit sviralo. Mozda kontra faul ..
U Engleskoj sumnjam da bi i žuti dobio, ali eto.. naslov je onoPapastathopoulos je napisao/la:Jao u pm, naslov klipa "horror faul", ja kontam spaha kren'o sjekirom na njega, a ono nidje veze, al bukvalnoza tri onakva starta se dobija zuti karton..

tri tekme kazne za Spahu
samo udri Spaha, libo te racku

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Po meni prestorgo..Vjerovatno ce nakon zalbe biti smanjeno na 2 utakmice..JTS je napisao/la:tri tekme kazne za Spahusamo udri Spaha, libo te racku
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nije to toliko loše ni za njega ni za Leverkusen jer te tri utakmice igraju sa Werderom i Freiburgom (koju su jako malo pokazali do sada) i sa Frankfurtom (koji nije toliko dobar kao prošle sezone).
Mada rijetko DFB spušta te prvostepene kazne, tako da će vjerovatno ostati 3 utakmice susprenzije.
Mada rijetko DFB spušta te prvostepene kazne, tako da će vjerovatno ostati 3 utakmice susprenzije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
prodje Leverkusen..nisam gledao ali nisu primili gol,znaci dobro je 
imal ko da je gledao, jel kapiten izdominiro

imal ko da je gledao, jel kapiten izdominiro
Jel neko pratio Leverkusen,kakav je bio Spaha? Sudeci po tome da nisu primili gol vjerovatno jako dobro 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Gledo sam ja utakmicu. Saolidan je bio. Nije nista posebno, ali nije imao ni nikakve greske. Solidna utakmica 7/10.
ON se namece kao autoritet u Bayeru iako je Rolfes C gledam par puta sudija svira faul od odma dolazi al eto haman temperament.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nabijem i njih i njihovu kaznu, koja glupost. nisam siguran ni da je bilo za crvenog kartona, armenac ga je napao a on ga odgurnuo.JTS je napisao/la:tri tekme kazne za Spahusamo udri Spaha, libo te racku
Tri tekme po meni jesu previse, ali oni ne tolerisu ovo.. Mikhtaryan jeste krenuo na Spahu, a znamo kakav Spaha temperament ima.. Njima je bitno " ko prvi započne", tako da je ovo i očekivano bilo. Sumnjam da ce mu i nakon zalbe smanjiti kaznucalcio je napisao/la:nabijem i njih i njihovu kaznu, koja glupost. nisam siguran ni da je bilo za crvenog kartona, armenac ga je napao a on ga odgurnuo.JTS je napisao/la:tri tekme kazne za Spahusamo udri Spaha, libo te racku

Ma dobro je i prosao, ja sam ocekivao 5 utakmica...imajuci u vidu da je salihovic za ono milovanje protivnickog igraca po obrazu dobio 3 utakmice kazne...a njegov potez i spahin su neuporedivi...tako da je dobro prosao...HariTz je napisao/la:Tri tekme po meni jesu previse, ali oni ne tolerisu ovo.. Mikhtaryan jeste krenuo na Spahu, a znamo kakav Spaha temperament ima.. Njima je bitno " ko prvi započne", tako da je ovo i očekivano bilo. Sumnjam da ce mu i nakon zalbe smanjiti kaznucalcio je napisao/la:nabijem i njih i njihovu kaznu, koja glupost. nisam siguran ni da je bilo za crvenog kartona, armenac ga je napao a on ga odgurnuo.JTS je napisao/la:tri tekme kazne za Spahusamo udri Spaha, libo te racku
Nema Spahe i već gube na poluvremenu od Franfurta 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Romanista10
- Kontakt:
BICE OVO

PROTIV OVOGA

Jedno je sigurno. BICE ZESTOKO.
PROTIV OVOGA

Jedno je sigurno. BICE ZESTOKO.
-
- Kontakt:
Leverkusen opet gubi kad Spahe nema 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Spaha isti Merlin Monro

Pljunuti

Pljunuti

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
meni osobno odvratan igrač provokator, bio je jedan od glavnih predvodnika ciganluka seville
" onclick="window.open(this.href);return false;
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- Principatus
- Kontakt:
Sta si ti, putujes vremenom i dolazis iz godine 2011? Care kratko smo pred 2014, da znas sta se sve do sada desilo...maminho je napisao/la:meni osobno odvratan igrač provokator, bio je jedan od glavnih predvodnika ciganluka seville

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.