Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Tata se vratio. Onaj zuti karton mi je drazi nego da je hattrick zabio. On golove zna dati, zato i nije vazno sto nije zabio gol. Ali vidjeti Dantea, Jeroma i Javiera, kako ih Dzeko ko sline otresa, e to je neprocijenivo. Onakvu volju, agresiju i trud, nije pokazao zadnje dvije godine. Hvala Thomasu za kritiku koju je dao na racun Aguera i Dzeka. Probudila je ono najbolje u Dzeki.
Ocigledno je da Dzeki treba tim, na tome moraju vise poraditi Silva Milner i Navas. Da su ga vise trazili sinoc bili bi prvi u grupi u tome nema sumnje. Vidi se da Hart cijeni Dzeku, jer ga je na svakom ispucavanju trazio, dok to nije slucaj sa Pantilimonom. Nema tog napadaca koji bolje i preciznije dijeli lopte glavom na ispucavanjima.
Ocigledno je da Dzeki treba tim, na tome moraju vise poraditi Silva Milner i Navas. Da su ga vise trazili sinoc bili bi prvi u grupi u tome nema sumnje. Vidi se da Hart cijeni Dzeku, jer ga je na svakom ispucavanju trazio, dok to nije slucaj sa Pantilimonom. Nema tog napadaca koji bolje i preciznije dijeli lopte glavom na ispucavanjima.
Upravo to.....Poslusao je kriticare, svi onakvog Dzeku zele da vide......Broj golova je samo staistika, najvazniej je da svaki igraca daje sve od sebe i da igra za tim, to je ono sto se od njega trazilo, golovi ce doci, kada onako odigra svako ce ga pohvaliti, a kada se vuce po terenu onda i bez obzira da zabije to nije dobro....
MORA da shvati da se mora boriti svaki mec, ja uopste ne sumnjam da bi izborio prvih 11 u Cityu da se ovako bori....Ne pusim spike o tome da ne pase u ekipi, neka igra ovako svaki put pa cete vidjeti koliko ce vazan biti timu i igrace svaki put........
Navijaci Citya kao i mi reprezentacije jedino sto trazimo od njega je da igra za tim da se bori a golove svi znamo da je neprikosnoven kada dobije sansu za gol.... Pogledajte komentare Cityevih navijaca, odusevljeni su...
MORA da shvati da se mora boriti svaki mec, ja uopste ne sumnjam da bi izborio prvih 11 u Cityu da se ovako bori....Ne pusim spike o tome da ne pase u ekipi, neka igra ovako svaki put pa cete vidjeti koliko ce vazan biti timu i igrace svaki put........
Navijaci Citya kao i mi reprezentacije jedino sto trazimo od njega je da igra za tim da se bori a golove svi znamo da je neprikosnoven kada dobije sansu za gol.... Pogledajte komentare Cityevih navijaca, odusevljeni su...
Edin odlicno odigrao zadnje 4 utakmice ( bez obzira da li s klupe ili ne),i vidi se da je u dobroj formi. Cinjenica da se njegovo ime uvijek povezuje sa timovima kao sto su Arsenal, MU, Liverpool, Milan pokazuje da je Edin gigant. Zato sjaji sjaji dijamantu. Srce mi je ko Trebevic.
Sinoc odlicno odigrao. Samo neka nastavi ovako...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
nebi me iznenadilo da zaigra od prve protiv Arsenala, a vjerujem svakako da ce ga uvesti, barem jedno poluvrijeme
- hule_barca
- Kontakt:
Gledajući ga sinoć kako otresa Dantea i Boatenga, ne mogu ni zamisliti šta bi radio u Bundesligi da se vrati. Vidi se da mu odgovara ipak malo sporiji fudbal, da on može malo razmisliti kome daje loptu, gdje se ko nalazi. U Engleskoj dosta lopti pošalje napamet da ne bi usporavao napad. Držao je sinoć City u igri. Kako? Pa City nije imao igru pogotovo prvo poluvrijeme. Nego nabij je gore Džeki,pa nek on svojim skokovima prebacuje igru na njihovu polovinu. Džeko je pokazao pravo lice, ali to je kad tim igra stilom koji njemu odgovara, nešto kao mi kad igramo protiv jačih pa kad nemamo kome, samo je nabij Džeki i eto šanse dole. Mislim da Džekson "djetinjast" što se tiče situacije u Cityu. "Puše" malo, ljuti se, a onda kao kad dijetu daš čokoladu, zagrize i tako u krug. Ne znam dokle će to dovesti. Ne gledamo sada pare i ostalo. Mislim da on iz sve te ljutnje želi da napusti, ali čim osjeti malo da ga vole i cijene, njemu se ne ide iz Citya.
Mes Que Un Club
Hule, nije mu odgovarao taj fudbal u posljednje dvije utakmice protiv njih a sada odgovara?
Svi su pisali, uključujući i mene da ne žele Džeku u prvih jedanaest protiv Bayern-a jer znamo kako se provodio i sada se najedanput mijenja priča.
E moj forume, na što si spao.
I jedino Arsenal igra brži fudbal, ne znam odakle ti to "sporiji".
Svi su pisali, uključujući i mene da ne žele Džeku u prvih jedanaest protiv Bayern-a jer znamo kako se provodio i sada se najedanput mijenja priča.
E moj forume, na što si spao.
I jedino Arsenal igra brži fudbal, ne znam odakle ti to "sporiji".
- hule_barca
- Kontakt:
Pa dobro, sinošnja tekma je bila malo drugačijeg tipa, ali on je sinoć bio jedini napadač i jedini je uspio prenijeti igru na suparničku polovinu. Kakva je razlika od prethodnih mečeva. Razlika je da je igrao Aguero, većina onih dubinskih lopti prema njemu uopšte ne bi ni išla. City bi pokušao nekom kombinatorikom Aguera i Silve ili soloprodorima Aguera tako da Džeko ne bi ni učestvovao previše u izgradnji igre. Možda sam se pogrešno izrazio kod riječi "sporiji". Mislio sam na malo sporiji tempo igre. Ipak sinoć je bila velika razlika u presingu Bayerna nego li u utakmici na Etihadu. Vidjeli smo da kad Džeko primi loptu, imao je ipak više vremena da razmisli nego li u prvoj utakmici ovih rivala.
Mes Que Un Club
Izgleda da je poslušao savjete većine forumaša.
Sinoć se vidjela razlika između Džeke koji "šeta" po terenu i nema volje ni za čim i onog koji grize, vrši presing na protivničku odbranu i fokusira se 100% na dešavanja na terenu.
Šteta što nije bilo više prilika (jedan njegov gol u mreži Bayerna bi bio vrh), ali s druge strane su ipak stajali Bavarci pred svojom publikom. Sam preokret Cityja protiv najjače ekipe na svijetu je senzacionalan, spada u Sci-Fi domen, tako da ne smijemo biti nezadovoljan. Svakako da je Edinov udjel u ovom nevjerovatnom preokretu veliki.
Uglavnom, ovakvog Edina želim da gledam. Takvog smo ga, na kraju krajeva, zapamtili u Wolfsburgu, a u Engleskoj tek vidjeli na inserte.

Sinoć se vidjela razlika između Džeke koji "šeta" po terenu i nema volje ni za čim i onog koji grize, vrši presing na protivničku odbranu i fokusira se 100% na dešavanja na terenu.
Šteta što nije bilo više prilika (jedan njegov gol u mreži Bayerna bi bio vrh), ali s druge strane su ipak stajali Bavarci pred svojom publikom. Sam preokret Cityja protiv najjače ekipe na svijetu je senzacionalan, spada u Sci-Fi domen, tako da ne smijemo biti nezadovoljan. Svakako da je Edinov udjel u ovom nevjerovatnom preokretu veliki.
Uglavnom, ovakvog Edina želim da gledam. Takvog smo ga, na kraju krajeva, zapamtili u Wolfsburgu, a u Engleskoj tek vidjeli na inserte.
Kaze i komentator na arenasport sasvim korektna partija Dzeke,ipak on nema nikakvog afiniteta da naginje prema bilo kome,jer Mandzukic je sinoc igrao pa nista nije pokazao..
Ono sto je Dzeko sinoc radio,a nije prije je da dok ima igraca na ledjima primi loptu okrene se i proslijedi je na bok ili dobije zracni duel osvoji loptu i proslijedi je dalje u svakom napadu Citya je ugradio sebe..Ali ne smije stati na ovome kao dosad toplo hladno
Ono sto je Dzeko sinoc radio,a nije prije je da dok ima igraca na ledjima primi loptu okrene se i proslijedi je na bok ili dobije zracni duel osvoji loptu i proslijedi je dalje u svakom napadu Citya je ugradio sebe..Ali ne smije stati na ovome kao dosad toplo hladno
Ovo vrlo lako može biti vjetar u leđa.Claus je napisao/la:Uglavnom, ovakvog Edina želim da gledam. Takvog smo ga, na kraju krajeva, zapamtili u Wolfsburgu, a u Engleskoj tek vidjeli na inserte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Neka bude vjetrovito do BrazilaVirtu4l je napisao/la:Ovo vrlo lako može biti vjetar u leđa.Claus je napisao/la:Uglavnom, ovakvog Edina želim da gledam. Takvog smo ga, na kraju krajeva, zapamtili u Wolfsburgu, a u Engleskoj tek vidjeli na inserte.

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Samo do? Moze i u samom Brazilu.calcio je napisao/la:Neka bude vjetrovito do BrazilaVirtu4l je napisao/la:Ovo vrlo lako može biti vjetar u leđa.Claus je napisao/la:Uglavnom, ovakvog Edina želim da gledam. Takvog smo ga, na kraju krajeva, zapamtili u Wolfsburgu, a u Engleskoj tek vidjeli na inserte.
da mu je sad Mancini, da kad uđe s klupe, da grize kao kod njega 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ima li neko snimak izlaska? Da vidim i taj famozni aplauz cijele AA..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ZgemboAdislic je napisao/la:Samo do? Moze i u samom Brazilu.calcio je napisao/la:
Neka bude vjetrovito do Brazila
Nisam metereolog ali u Brazilu bi moglo doci do tornada

calcio je ustvaricalcio je napisao/la:
Nisam metereolog ali u Brazilu bi moglo doci do tornada

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: inzomni, jasmin10, JavierBosnia, Kajkutenjoyer, LaMeloBall, mirsonetz i 35 gostiju.