Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ajde jos Milvoki kp! Lets Go Bucks! 

*La Roma non si tifa, si AMA!*

Green prebaci granicu u zadnjoj sekundi tricom sa gotovo pola terena

već postoji tema za to na forumu.. "zajednički listić - svako po par"gringonjaOnajDrugi je napisao/la:dajte braco kockari da svako od nas napise jedan siguran tip, pa da napravimo jedan listic skupa, da rasturimo kladionicu veceras!!! pa ja, dosta je vise listica gdje svako od nas promasi po 1 utakmicuhajmooooooo!!!!!!
Možda i najpodcijenjenija ovdje, pošto se svaki dan moglo nać dobrih analiza,tipsera i složit kakav tiket.
Malo bi zaživjela, malo zamrla.. evo mrtva je već dosta dugo

EDIT: ne postoji više očito, moderatori su je izbrisali..
U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
Nece da se uloguje na Premier..Jel ovo samo kod mene ili ? 

nijeInatSilanBosanski je napisao/la:Nece da se uloguje na Premier..Jel ovo samo kod mene ili ?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Svaka čast onima što su dobili na NBA,ko zna zna,nama običnim smrtnicima ostaje da se nadamo da će nas sreća malo pogledati 

You'll never walk alone.
poništilo gol east bengalu 

meni onaj prvi na oba tiketa prode posto je x zavrsilo hahah ide dobro 2/4 do sada 

Opet na jednom paru

Na ovom na Monroe-u (10 poena dao, nije ni ulazio u zadnjoj cetvrtini)

Na ovom na Unitedu.
Cestitam svima koji su dobili, a nama ostalima vise srece danas
.

Na ovom na Monroe-u (10 poena dao, nije ni ulazio u zadnjoj cetvrtini)

Na ovom na Unitedu.
Cestitam svima koji su dobili, a nama ostalima vise srece danas

- stomaklija
- Kontakt:
Gazda Bevanda, dugo se kladim ali evo nikada nisam probao snooker do jutros. Imam strica koji prati ovaj sport, bas kao i ti. Upratio sam pravila ali nikada bas ne izgledam do krajabevanda4 je napisao/la:poništilo gol east bengalu

sto stric kaze? za koga misli da bi mogao iznenadit.. ja sam izdvojio trojicu, bas me zanimaju ostala misljenja od ovih koji se razumiju..stomaklija je napisao/la:Gazda Bevanda, dugo se kladim ali evo nikada nisam probao snooker do jutros. Imam strica koji prati ovaj sport, bas kao i ti. Upratio sam pravila ali nikada bas ne izgledam do krajabevanda4 je napisao/la:poništilo gol east bengaluUzeo sam ovog Poomjung i Lines-a od tebe. Vode po 1:0 oba. Eh sad gledam neke rezultate: 8:5, 6:8, 9:8. WTF??
Koliko se igra? Kada je kraj?
Aj pomozi braca, i ja cu tebi u bejzbolu i ski skokovima zauzvrat
pise ti na rezultati,com.. sa strane svakog meča broj i slovo.. npr, za danas 9 P.
Kad piše 9, to znači "better in 9 frames", što bi se kod nas reklo "ko prvi do 5"..
Znači, najviše što se može igrat je 9 frejmova! Ako prvi igrač dođe do 5, a drugi je na 0 - igra se prekida i pobjedio je prvi čisto iz razloga što drugi više to nije u mogućnosti.
5-0 je u snooker rječniku (a vjerujem i ostalim sportovima) poznato kao WHITEWASH
5-4 je poznato kao pobjeda u DECIDERU (decider je odlučujući frejm, kad obojica imaju po 4 osvojena i ganjaju taj zadnji (peti) za pobjedu.
Nadam se da je malo jasnije, raspisao sam se previše. Taman se kafa popila pa sam nazujan

a kako to bevanda da se nekad igrači dogovaraju koliko će frejmova igrat 

Pustiću sunce da topi ljubav!
ne kontam... kako misliš - dogovaraju?
ma čini mi se da sam negdje pročitao da mogu dogovoriti koliko će igrat (npr 9 ili 19). Neil i Mark su igrali 19 u finalu, pa se pitam jel sve regulisano pravilima turnira ili oni mogu birati.bevanda4 je napisao/la:ne kontam... kako misliš - dogovaraju?
haha.. prvi put čujem za tako nešto. Svaki turnir ima svoja pravila unaprijed postavljena. Tu i tamo, neka od njih se znaju izmijeniti, kao i u svakom sportu. Ali broj frejmova, koliko sam upoznat, uvijek je isti!
Možda si čuo informaciju o nekom egzibicijskom meču, pa pomiješao

- stomaklija
- Kontakt:
Eh hvala, ukonto sam, evo pise 9 sa strane. Al oba šupka su već na 1:1bevanda4 je napisao/la:sto stric kaze? za koga misli da bi mogao iznenadit.. ja sam izdvojio trojicu, bas me zanimaju ostala misljenja od ovih koji se razumiju..stomaklija je napisao/la:Gazda Bevanda, dugo se kladim ali evo nikada nisam probao snooker do jutros. Imam strica koji prati ovaj sport, bas kao i ti. Upratio sam pravila ali nikada bas ne izgledam do krajabevanda4 je napisao/la:poništilo gol east bengaluUzeo sam ovog Poomjung i Lines-a od tebe. Vode po 1:0 oba. Eh sad gledam neke rezultate: 8:5, 6:8, 9:8. WTF??
Koliko se igra? Kada je kraj?
Aj pomozi braca, i ja cu tebi u bejzbolu i ski skokovima zauzvrat
pise ti na rezultati,com.. sa strane svakog meča broj i slovo.. npr, za danas 9 P.
Kad piše 9, to znači "better in 9 frames", što bi se kod nas reklo "ko prvi do 5"..
Znači, najviše što se može igrat je 9 frejmova! Ako prvi igrač dođe do 5, a drugi je na 0 - igra se prekida i pobjedio je prvi čisto iz razloga što drugi više to nije u mogućnosti.
5-0 je u snooker rječniku (a vjerujem i ostalim sportovima) poznato kao WHITEWASH
5-4 je poznato kao pobjeda u DECIDERU (decider je odlučujući frejm, kad obojica imaju po 4 osvojena i ganjaju taj zadnji (peti) za pobjedu.
Nadam se da je malo jasnije, raspisao sam se previše. Taman se kafa popila pa sam nazujan

znam da sam negdje pročitao, evo citat sa wikipedie *Svaki dvoboj (meč, match) sastoji se od unaprijed dogovorenoga broja frameova, a pobjeđuje igrač ili momčad s većim brojem osvojenih frameova.*bevanda4 je napisao/la:haha.. prvi put čujem za tako nešto. Svaki turnir ima svoja pravila unaprijed postavljena. Tu i tamo, neka od njih se znaju izmijeniti, kao i u svakom sportu. Ali broj frejmova, koliko sam upoznat, uvijek je isti!
Nema wikipedia pojma

pogledajte jedan od najpoznatijih clearencea u povijesti igre.. http://www.youtube.com/watch?v=xUH_JrxQBPs.. o onom prvom šutu dan danas raspravljaju jel moguće da je to napravio u finalu takvog događaja i u tom stadiju meča.. inače gospodin Alex Higgins, nažalost pokojni. Možda i najveći snookeraš ikada.
Na youtubeu imate dokumentarac o njemu, traje 50-ak minuta i vjerujte, prođe u sekundu.
Govori o njegovim počecima, stizanju na vrh, problemima s alkoholom, problemima s kockom, vraćanju na vrh, bolesti i na kraju - smrti. Neizostavno štivo za nekog tko želi saznati više o pravoj legendi ovog sporta - "alex higgins - people's champion".
Javite dojmove, ako se tko usudi upalit
Na youtubeu imate dokumentarac o njemu, traje 50-ak minuta i vjerujte, prođe u sekundu.
Govori o njegovim počecima, stizanju na vrh, problemima s alkoholom, problemima s kockom, vraćanju na vrh, bolesti i na kraju - smrti. Neizostavno štivo za nekog tko želi saznati više o pravoj legendi ovog sporta - "alex higgins - people's champion".
Javite dojmove, ako se tko usudi upalit

premier i dalje ne radi, hocemo se zabrinuti ili necemo? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.