FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Шајин
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Шајин » 12 jan 2010, 11:57

Schlager je napisao/la:Evo optimizma ... stigli smo do 222 stranice naše teme,čime smo izbili na treće mjesto po brojnosti,još su samo sarajevski blizanci ispred nas....a ne tako davno smo bili na 12. mjestu....
а % $ важна ствар у ' ' је % је ' ?, " се % " " а ' је ?

" ' ово " јасно & $ " " $ све $ " ? " ¥ се све & &.

него $ $ " ? & ,% ? $ ? - & $ $ $ сезоне ¥ ? ?. $ $ / ? % је то " " $ се не зна & % остаје а & $ у ?.

$ су " " ", за оног " је ¥ $ " $ " $ ' & $ " уговор, $ на & ".
У " " " " ? ? ' " $ ", " " " $ а $ " % :?
" наравно ту је " " " је - "...
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 12 jan 2010, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 jan 2010, 12:04

Simpatizer je napisao/la:Nista od Stajica. Postigao je dogovor sa Svabama i ide na sestomjesecnu pozajmicu.
jel ovo provjereno....bilo je nekih pricada su nasi zainteresovani da ga dovedu ako se ne dogovoei sa svabama..zato pitam
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 jan 2010, 12:25

Pa evo ja ću reći svoje mišljenje, ja mislim da ćemo biti jači nego jesenas, iz prostog razloga što će još jedne pripreme biti odrađene, kostur ekipe je već neko vrijeme zajedno, a sada ako bude još koje kvalitetno pojačanja tim bolje, a ja sam nekako ubijeđen da će ih zaista biti, što se tiče (ne)dolaska Jovanovića i o tom sam napisao koju riječ prije par dana, znača oko njegovog dolaska je bilo sve dogovoreno ako igrač ne pronađe inostrani angažman...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 jan 2010, 12:37

Mislim da je Bajina prica o navijacima jadna i zalosna!Eto!Jer se za njega prvog zna da je lopovcina teska,i da uz platu ima jos par plavih koverti konstantno...I ko misli da to nije istina,nek se zapita malo kome ce vjerovati!Ako mu pare nisu bitne,zasto se nije odrekao ili mlade reprezentacije ili Borca?!A ne,ne,on hoce da jednom guz*com sjedi na dvije stolice.I sad kad je vidio da nece moci vise tako,da su ga navijaci skontali davnih dana,ipak se odlucio za reprezentaciju,i otisao sa kormila Borca uz obrazlozenje da su ga kao Lesinari otjerali...Stvarno se osramotio na onom ATV-u.

1000 puta sam napisao,i evo sad cu i 1001. put ponoviti,ja ovoj upravi nista ne vjerujem dok ne vidim da Borac na Gradskom igra evropsku utakmicu.Mogu oni nama kroz medije,koji su pod njihovom takoreci vlascu,pricati bajke,kako je sve idealno,divno,krasno,medjutim,ko je upoznat sa istorijom zna da je istina daleko od toga.

Nego,meni se ucinilo da sam procitao da je na prozivci pristustvovao Jovo Smanja?!
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 jan 2010, 12:48

Nije ti se učinilo...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 12 jan 2010, 12:56

VB 1987 je napisao/la:Nije ti se učinilo...
otkud on pa zar ne igra vise u fk lausu

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 12 jan 2010, 13:32

" " " јасно $ %? & тренер(?) $, ? & " не $ ? његовог $.
"" ПУТ ""

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2010, 13:53

Schlager je napisao/la:Evo optimizma ... stigli smo do 222 stranice naše teme,čime smo izbili na treće mjesto po brojnosti,još su samo sarajevski blizanci ispred nas....a ne tako davno smo bili na 12. mjestu....
Previse se bavis Vosom kod nas ne postoje blizanci iz glavnog grada, cak ste sa nasim komsijama prije rata bili u puno boljim odnosima nego mi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jan 2010, 15:08

Sad nešto vraćam film zadnje tri godine i dolazim do zaključka da nama niko ne valja...prije tri godine Smile ostane vjeran klubu nakon ispadanja i na velika vrata uz ogromnu bodovnu prednost izbori povratak u Premier ligu,a Borac mu se zahvali na taj način što ga potjera i dovede Bošnjaka....Odović preuzme Borac kolo nakon što smo dodirnuli dno dna u Prnjavoru kada su Lešinari šamarali igrače i skidali dresove pri čemu smo bili oko desetog mjesta u drugoj ligi,napravi igru,pobjedi skoro sve do kraja i uz još veću prednost osvoji prvo mjesto. Borac mu se zahvali na taj način što mu u 6 kolu daje otkaz nakon poraza u Širokom,pri čemu smo imali 4 teška gostovanja u prvih 6 kola i po meni nijedan kiks (osim ako za nekoga nije kiks neriješeno kući sa Sarajevom)...Zamjenjuje ga Vlado Jagodić,Borac blista,nikad bolji,pobjedjuje sve redom i osvaja daleko najviše bodova u proljetnom dijelu,ali Borac to nagradjuje-otkazom! Zamjenjuje ga Stojnić,ostvaruje odličan rezultat uz prepoznatljivu igru,ulazi u polufinale Kupa i pogadjate-ĆAO!
Proklet smo mi svijet....Odmah da napomenem da je ovaj moj post namjenjen ozbiljnim članovima koji misle svojom glavom,a ne onima čiji je rezon "lijte kiše..." i sl i koji misle da će poteći odmah med i mlijeko Stojnićevim odlaskom....juče sam sjedio u kafiću sa jednim takvim kojem je mozak izapran "kovertama" i sličnim stvarima (kojih je naravno bilo,ali nisu bitne za cijelu priču) i pitam ga "Dobro,hajde,Baja je po tebi korumpirani smrad koji prima koverte i slično,ali hajde ti meni reci kad si tako lijep,pametan i nekorumpiran,koji bi po tebi tim iznio ovu jesenju sezonu ako ti ne valja ovaj Bajin -Starčević,Stupar,Žarić,Ćorić,Petrić,Maksimović,Ljubojević,Jandrić,Vranješ,Kajkut i Bilbija koji je odigrao sve utakm ice osim kad neko nije bio povrijedjen ili kartoniran?

Naravno da je ostao gledati u mene kao konj,jer je i on shvatio da su igrali najbolji koje imamo i okrenuo je priču na neke stvari koje su totalno irelevantne za ovojesenje igre Borca i za Stojnićev izbor igrača koji su iznijeli sezonu....ali neka,bili smo svi mladi,naivni,vjerovatno se i sa mnom manipulisalo nekad,ali iskustvo je nešto što dolazi sa godinama...jedina razlika je što smo mi više poštovali starije borčevce i uopšteno starije generacije,ja sam smatrao da me neko od tih starijih počastio svojom pričom i odvojenim vremenom,dok ova današnja mladež misli da je najpametnija i ne bi me začudilo,a ne bih se ni naljutio ni iznenadio da neko na ovaj moj post napiše "ko te j.ebe" "j.ebo te Baja"ili "jedi g.ovna"i slično...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 jan 2010, 15:23

@Schlager

Evo ja spadam u te "isprane mozgove",ali ti necu reci nista ruzno.U pravu si.Ali ako su svi treneri bili odlicni dakle,svi prijasnji treneri su radili svoj posao najbolje sto su znali i umjeli,i ostvarili su zapazene rezultate,zasto su onda svi otpusteni?Dakle dolazimo do zakljucka da nisu samo navijaci razlog odlaska trenera,nego uprave!Ispada da ako trener ispuni ono sto mu je zadano,na primjer,ulazak u Premijer ligu,opstanak,sredina tabele,Evropa,titula itd.,nase ga uprave otpuste?!?!Svugdje u svijetu se dobri rezultati nagradjuju produzenjem ugovora,a jedino u Borcu raskidom istog?!
Treci put castimo

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 jan 2010, 15:28

Schlager je napisao/la:Sad nešto vraćam film zadnje tri godine i dolazim do zaključka da nama niko ne valja...prije tri godine Smile ostane vjeran klubu nakon ispadanja i na velika vrata uz ogromnu bodovnu prednost izbori povratak u Premier ligu,a Borac mu se zahvali na taj način što ga potjera i dovede Bošnjaka....Odović preuzme Borac kolo nakon što smo dodirnuli dno dna u Prnjavoru kada su Lešinari šamarali igrače i skidali dresove pri čemu smo bili oko desetog mjesta u drugoj ligi,napravi igru,pobjedi skoro sve do kraja i uz još veću prednost osvoji prvo mjesto. Borac mu se zahvali na taj način što mu u 6 kolu daje otkaz nakon poraza u Širokom,pri čemu smo imali 4 teška gostovanja u prvih 6 kola i po meni nijedan kiks (osim ako za nekoga nije kiks neriješeno kući sa Sarajevom)...Zamjenjuje ga Vlado Jagodić,Borac blista,nikad bolji,pobjedjuje sve redom i osvaja daleko najviše bodova u proljetnom dijelu,ali Borac to nagradjuje-otkazom! Zamjenjuje ga Stojnić,ostvaruje odličan rezultat uz prepoznatljivu igru,ulazi u polufinale Kupa i pogadjate-ĆAO!
Proklet smo mi svijet....Odmah da napomenem da je ovaj moj post namjenjen ozbiljnim članovima koji misle svojom glavom,a ne onima čiji je rezon "lijte kiše..." i sl i koji misle da će poteći odmah med i mlijeko Stojnićevim odlaskom....juče sam sjedio u kafiću sa jednim takvim kojem je mozak izapran "kovertama" i sličnim stvarima (kojih je naravno bilo,ali nisu bitne za cijelu priču) i pitam ga "Dobro,hajde,Baja je po tebi korumpirani smrad koji prima koverte i slično,ali hajde ti meni reci kad si tako lijep,pametan i nekorumpiran,koji bi po tebi tim iznio ovu jesenju sezonu ako ti ne valja ovaj Bajin -Starčević,Stupar,Žarić,Ćorić,Petrić,Maksimović,Ljubojević,Jandrić,Vranješ,Kajkut i Bilbija koji je odigrao sve utakm ice osim kad neko nije bio povrijedjen ili kartoniran?

Naravno da je ostao gledati u mene kao konj,jer je i on shvatio da su igrali najbolji koje imamo i okrenuo je priču na neke stvari koje su totalno irelevantne za ovojesenje igre Borca i za Stojnićev izbor igrača koji su iznijeli sezonu....ali neka,bili smo svi mladi,naivni,vjerovatno se i sa mnom manipulisalo nekad,ali iskustvo je nešto što dolazi sa godinama...jedina razlika je što smo mi više poštovali starije borčevce i uopšteno starije generacije,ja sam smatrao da me neko od tih starijih počastio svojom pričom i odvojenim vremenom,dok ova današnja mladež misli da je najpametnija i ne bi me začudilo,a ne bih se ni naljutio ni iznenadio da neko na ovaj moj post napiše "ko te j.ebe" "j.ebo te Baja"ili "jedi g.ovna"i slično...
Svaka čast za komentar, majke mi čovjek piše realnije od svih nas, vidi se da zna..

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jan 2010, 15:30

@Schlager

Evo ja spadam u te "isprane mozgove",ali ti necu reci nista ruzno.U pravu si.Ali ako su svi treneri bili odlicni dakle,svi prijasnji treneri su radili svoj posao najbolje sto su znali i umjeli,i ostvarili su zapazene rezultate,zasto su onda svi otpusteni?Dakle dolazimo do zakljucka da nisu samo navijaci razlog odlaska trenera,nego uprave!Ispada da ako trener ispuni ono sto mu je zadano,na primjer,ulazak u Premijer ligu,opstanak,sredina tabele,Evropa,titula itd.,nase ga uprave otpuste?!?!Svugdje u svijetu se dobri rezultati nagradjuju produzenjem ugovora,a jedino u Borcu raskidom istog?!
Nisam ja ni rekao da su navijači krivi za otpuštanje svih tih trenera (možda samo malim djelom za Stojnića),nego da smo prokleta i nezahvalna sredina gdje se sve može oprostiti ali uspjeh nikako....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 jan 2010, 15:37

Schlager je napisao/la: Nisam ja ni rekao da su navijači krivi za otpuštanje svih tih trenera (možda samo malim djelom za Stojnića),nego da smo prokleta i nezahvalna sredina gdje se sve može oprostiti ali uspjeh nikako....
Ali zasto???Da li ti mozda znas zasto je to tako,koga treba otjerati,sta treba uraditi da se to promjeni?Pa jbmu sve,svi mi hocemo sve najbolje Borcu,hocemo da na na Gradski stadion dolaze veliki klubovi i da se muce da pobjede naseg Borca,hocemo da se stalno bori za vrh!Ali zasto citav svijet radi jedno,a mi drugo?

Ne bi me cudilo da Stojnica postave za trenera mladjih kategorija...Sve je to dogovoreno ranije.
Treci put castimo

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 12 jan 2010, 15:50

? , " онај твој пост ... !!!

$ ствар , " се $ су " " , " " ? & за овај успјех , ја & $ је за овај успјех " $ $ (по 1000 пут " то " " " тога), а " су " јер су ? ? ( &) , " $ & ? " незнају $ саставе се са ? (" " ", & " је & " ),а $ & ? % на ? , ? " у $ , & , " .. $ ... !!!
$ ова управа ' је " ? " (? , $ ' се " $ - " / " $ нас & / ') ? " по $ " % $ - сето $, праве " су ? " опет $ & " (" " & & " $ & " ) " опет ' гурају & ' $ , а $ " $ труне (? су ") - се $ " , јер је $ ' $ она " ? (& га " у % ) " 4 ? & на оно говно , а " " у ? $ , уз његову " " "$ $ се не ? " , јер - се " " на ? / " ... !!!

Опет нас & & , " опет се " $ " " ту "$" Европу , ? $ $ $ тога ' " , $ $ се & " не $ & у Прњавору , ' % $ не " $ се ¥ него Управу , ? & ? $ опет $ $ $ , ' је " ... :P

" ' " & " ... !!! :P
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 jan 2010, 15:52

tatamata je napisao/la:
Schlager je napisao/la: Nisam ja ni rekao da su navijači krivi za otpuštanje svih tih trenera (možda samo malim djelom za Stojnića),nego da smo prokleta i nezahvalna sredina gdje se sve može oprostiti ali uspjeh nikako....
Ali zasto???Da li ti mozda znas zasto je to tako,koga treba otjerati,sta treba uraditi da se to promjeni?Pa jbmu sve,svi mi hocemo sve najbolje Borcu,hocemo da na na Gradski stadion dolaze veliki klubovi i da se muce da pobjede naseg Borca,hocemo da se stalno bori za vrh!Ali zasto citav svijet radi jedno,a mi drugo?

Ne bi me cudilo da Stojnica postave za trenera mladjih kategorija...Sve je to dogovoreno ranije.
Ti ko neko djete dok god bude kriminala i korupcije biće tako, to i vrapci znaju.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 jan 2010, 16:01

lešinar je napisao/la: Ti ko neko djete dok god bude kriminala i korupcije biće tako, to i vrapci znaju.
Progutao si slovo i,"dijete".... :mrgreen: Pa znam ja to covjece ali mazanje ociju da su navijaci krivi za odlazak Baje je smijesno!Kakvi navijaci,pa sta mislis sto je Sipovac isao 3 puta u NS,i hodao po Srbiji?Saradnja sa Zoranom Maricem je dogovorena davnih dana,samo sto se to nije provlacilo kroz medije kao ostale stvari koje su,inace,namjerno stavljane kao na primjer,imena pojacanja koja (ne)dolaze,renoviranje stadiona,posjete klubovima u regiji itd.itd...Sve je to izrezirano,doce ovaj Dzimi,Baja ce otici,on ispada jadan i dobar,ide zbog koristi Borca,stavice ga vjerovatno za trenera omladinske skole,posto ih je Jagodic odbio i to je to....

Pazite,jos nesto da kazem,Baja jeste napravio dobar rezultat s Borcem,ali ako cemo realno Borac je bolje igrao pod kormilom Vlade Jagodica!Samo sto smo na kraju zavrsili peti zbog losih igara u jesenjem dijelu...Isto tako pojacanja koja je Baja dovodio bili su potpuni promasaji,jedino eto onaj Markic,ali pitanje je da li ce nastaviti sa dobrim igrama.Plus,pod vodstvom Baje izgubili smo zadnju utakmicu prvenstva pred punim Gradskim,Sarajevo nas je porazilo,i time smo izgubili jesenju krunu...Prema tome,Baja jeste dobar trener,ali daleko od toga da od njega nema puno boljeg!
Treci put castimo

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 12 jan 2010, 16:49

Ljudi Baju su otjerali igraci, eto dobro ste culi a sad ko stoji iza toga, to samo Bog zna.....
Ja iskreno mislim da je ova promjena trenera najmanji problem sta se tamo sve desava, cujem da su vec krenule optuzbe na racun nekih komisija , savijeta i slicnih organizacija koje su smisljene da se moze krivica prevaliti na druge. U slucaju da dodje do potpunog kraha "EVROPSKOG BORCA " bice samo ono pojeo vuk magarca jer ce se loptica prebacivati sa jednog na drugog i na kraju nista, zivi bili pa vidjeli.
Nadam se da se varam al sve ide u tom pravcu.....

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 jan 2010, 17:04

Ljudi mora se čuti naš glas - "glas naroda" - to se u čitavom demokratskom svijetu poštuje, pa mora i kod nas, i to je ta filozofija, nema tu puno nekog pametovanja.

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 jan 2010, 18:48

gavra je napisao/la:Ljudi Baju su otjerali igraci, eto dobro ste culi a sad ko stoji iza toga, to samo Bog zna.....
Ja iskreno mislim da je ova promjena trenera najmanji problem sta se tamo sve desava, cujem da su vec krenule optuzbe na racun nekih komisija , savijeta i slicnih organizacija koje su smisljene da se moze krivica prevaliti na druge. U slucaju da dodje do potpunog kraha "EVROPSKOG BORCA " bice samo ono pojeo vuk magarca jer ce se loptica prebacivati sa jednog na drugog i na kraju nista, zivi bili pa vidjeli.
Nadam se da se varam al sve ide u tom pravcu.....
slažem se druže... idemo dalje.

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 jan 2010, 18:53

šta ja znam ja sam mišljenja da je trebalo pustiti čovjeka još jer je dobro krenuo ali kod nas sve tako ide nažalost uvjek najebu oni koji najmanje trebaju na pravdi boga

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.