si,alcoron,sifabio je napisao/la:Jeli Loooserepoool svrsio![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
si,alcoron,sifabio je napisao/la:Jeli Loooserepoool svrsio![]()
Svake godine se prica,nikad se ne prodaju ..Saurman je napisao/la:izgleda na ljeto rasprodaja kljucih igraca kluba Gerrard Torres Mascherano...
Ma haj,nace sereds je napisao/la:Ako ne nademo neki 350.000.000 €...
al zato nikad nije bila situacija u klubu , od kada su ti igraci tu, kao sto je sadTheManiacs je napisao/la: Svake godine se prica,nikad se ne prodaju ..
Btw i ovako su slabi nedo bog da torres ili gerrard odu
ja se nadam da ce i on uskoro otici,ali realno,tesko,onda bi mu morali isplatiti dosta miliona (a ameri su skrti),a i ne znam ko bi prihvatio ponudu da bude trener u ovakvoj situaciji..jedino mi onaj lee pada na pamet,mozda bi on prihvatio takvo nesto,dok je mijenjao beniteza nekolike utakmice,nismo lose igrali...Virtu4l je napisao/la:Ma gluposti, prodajom navedenih igrača bi se naredne godine borili za opstanak. Zašto ne izaberu najbezbolniju opciju, odlazak Beniteza.
Kad sam ja to rekaoreds_forever je napisao/la:citala sam jucer jednu izjavu xabija...rekao je da je ona situacija sa barryem pred pocetak prosle sezone bila nesto preko cega nije mogao preci,to je u njemu izazvalo tu zelju za odlaskom,ali,kaze da je jos uvijek u kontaktu sa igracima,da mu je liverpool puno znacio i da ce dolaziti na svaku utakmicu na koju moze (sto je vecu nekoliko puta dokazao)...Svaka cast Xabi !
28 godina, sto znaci da moze odigrati veoma kvalitetnih 5 sezona ... U svakom slucaju slazem se da je cijena previsoka.mighty_reds je napisao/la:heh meni za Villu nije toliko zao jest da je klasa napadac nema govora al bi dao 50 miliona a on vec ima 29 godina dok je Silva vec mozda greska sto se ranije nije doveo
jel doso vise taj maxi jbt oduzilo se to pravo..jel tako on igra desno krilo
Ma Valencia je izbacila previsoku cijenu za Villu,ali ako se pojavi neki jako zainteresovani kupac i ponudi i 20 miliona manje,Valencia bi trebala prihvatiti ponudu jer oni koliko vidim nisu više u situaciji da tako lako odbijaju unosne ponude drugih klubova.Uostalom,po meni, cijena od nekih 30-ak miliona je i realna za Villu.Genghis je napisao/la: 28 godina, sto znaci da moze odigrati veoma kvalitetnih 5 sezona ... U svakom slucaju slazem se da je cijena previsoka.
mislim da rafa nije vise zagrijan za dovođenje ville u liverpool, jer previse kosta a i sad igramo u formaciju 4231 sa gerrardom iza torresa, i baciti toliki novac na jednog napadaca bi bio pogresan potez, nama su potrebni dobri krilni igraci, maxi je jedan od tih igraca, iako je on daleko od forme koju je imao prije nekoliko godina ali opet je bolji od kuyta na krilu a i ne kosta mnogo, znaci dobar potez rafe, a prema zadnjim informacija sutra bi trebao potpisati za liverpool, navodno je danas dosao u liverpool ali kako god mislim da je sa njim sve vec rijeseno i da ce uskoro biti igrac liverpoolamighty_reds je napisao/la:heh meni za Villu nije toliko zao jest da je klasa napadac nema govora al bi dao 50 miliona a on vec ima 29 godina dok je Silva vec mozda greska sto se ranije nije doveo
hehe nekako se bojim tog obecanja njegovog..ako bude big spending ocekuj nekih 10 miliona i sta proda (tj Mascherano 96%)YNWA je napisao/la:mislim da rafa nije vise zagrijan za dovođenje ville u liverpool, jer previse kosta a i sad igramo u formaciju 4231 sa gerrardom iza torresa, i baciti toliki novac na jednog napadaca bi bio pogresan potez, nama su potrebni dobri krilni igraci, maxi je jedan od tih igraca, iako je on daleko od forme koju je imao prije nekoliko godina ali opet je bolji od kuyta na krilu a i ne kosta mnogo, znaci dobar potez rafe, a prema zadnjim informacija sutra bi trebao potpisati za liverpool, navodno je danas dosao u liverpool ali kako god mislim da je sa njim sve vec rijeseno i da ce uskoro biti igrac liverpoolamighty_reds je napisao/la:heh meni za Villu nije toliko zao jest da je klasa napadac nema govora al bi dao 50 miliona a on vec ima 29 godina dok je Silva vec mozda greska sto se ranije nije doveo
http://www.express.co.uk/posts/view/151 ... -Liverpool
Slazem se sa tobom s tim da je vrijeme maxija proslo. Zadnje dvije sezone on uopste nije na razini na kojoj je nekad bio. Znam sta je radio 2005 i 2006,cak bio i na SP. Ovaj sad Maxi nije ni sjena onoga od prije. Koliko on kosta?reds je napisao/la:Kakav Maxi njegovo je proslo jeste dobar,kvalitetan igrac alivolio bih da vidim jednog jakog robusnog igraca a ne neke klince od 170 cm,al ipak dobar transfer za 1.500.000 funti... Moje neostvarene zelje Silva i Hulk ali posto znam da oni nece doci onda bih volio Haskeya(kosta 5.000.000 funti) ili cak Adriana bar na posudbu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.