Ovima iz PSG-a **** potomak citav, ne treba im ni bod, a navalili ko sivonje, udarali ko pravi, majku im **** svima redom
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nisi shvatio dobromiky_hz je napisao/la:Ukoliko se ne odigra do kraja narednog dana, bit će proglašena kvota 1, osim specijalnih igara koje su teoretski završile do trenutka prekida.
Kakva je ovo glupost pd pravila ,imam sad kartone na Galati i sad treba da padnem bez obzira sto nije zavrsilo(ako se kojim slucajem ne nastavi sutra)
ne teoretski zavrseno recimo da je neki igrac postigao gol. pocetni udarac i slicno...ja mislim da se na to odnosimiky_hz je napisao/la:Ukoliko se ne odigra do kraja narednog dana, bit će proglašena kvota 1, osim specijalnih igara koje su teoretski završile do trenutka prekida.
Kakva je ovo glupost pd pravila ,imam sad kartone na Galati i sad treba da padnem bez obzira sto nije zavrsilo(ako se kojim slucajem ne nastavi sutra)
Ne, to ti se vjerojatno odnosi ako si igrao gol od 0-15;15-30 i tako, vidiš da piše specijalne igre koje su završile do trenutka prekida.miky_hz je napisao/la:Ukoliko se ne odigra do kraja narednog dana, bit će proglašena kvota 1, osim specijalnih igara koje su teoretski završile do trenutka prekida.
Druze kako mislis kontrirati pm3, jer su sanse za to izuzetno male. Ne i nemoguce, ali su malemiky_hz je napisao/la:Eh dobro je onda![]()
Inace ovo cekam,nebih imao nista protiv da nastavi padatibilo bi opet 117 al haj vidjecemo hebajiga
I to sto kazesmiky_hz je napisao/la:Ma brate ako mu je sudjeno da prodje procice,stoja dole gore hebije
Bevanda ubico kladionice.gdje komplet tiketbevanda4 je napisao/la:bezveze se trpa glavna tema.. možete i ovdje o juveu..
u mojoj kladionici je već storniran. Sutra idem po lovu dok se ne predomisle
evo listića:
nadam se da ga drogba neće zabit
Vidis kako kritika utice na tebeKurbla je napisao/la:Ono kad sjedas na racunar, palis ponudu i na prvi narodni pokupis cijelu![]()
Nista kontra, glavni je prosao. Ako izgube, zalit cu i privatno i poslovno.
I onaj osjecaj kad igras zadnji narodni tiket da zaokruzis stanje na racunu![]()
Prestani, u suprotnom ti ne gine trajni bandusseldorf je napisao/la: Vidis kako kritika utice na tebe..svaka cast.jedino jos da izbacis to prvi, posljednji, narodni, zaokruzivanje, napadacki, duplanje, sigurica, hazard i budes komplet, uvazen kladionicar.sala mala
Baci na kartone ili kornere , 1.85 fina kvotaTMmanija2012 je napisao/la:Pozz raja,sutra cekam Galatu za 143 markice...STA ODIGRATI U KONTRU..pomozite braco moja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.