Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

fixator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la fixator » 10 dec 2013, 23:21

JerryLouis je napisao/la:Pozdrav raja,

jedno pitanje, danas sam dosta pogodio na LP, ukupni dobitak je 400 km, jedino sto mi jos fali je Juve, gdje sam odigrao 2. Eh sad da upitam one stare lisce medju vama, kako najbolje da osiguram?

Da uplatim na racun gdje mogu uzivo da se kladim i da tu sacekam malo rasplet dogadjaja .. ili da odigram 150-200 km na 1X? Kvota je danas bila oko 1,80 na 1X.

Evo sada citam da tekma pocinje u 13:00 .. mislim da Galata tu nece imati fanaticnu podrsku kao inace, tako da je mozda najbolje da cekam 2?

Hvala unaprijed svim prijedlozima!
mene interesuje jel oni igraju od pocetka ili...
jer sam igro oba daju gol
zna li neko??
Semper Fidelis

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 10 dec 2013, 23:22

13,5 Hibbert @ 2
Lakers @ 1
Chicago @ 1
26,5 LeBron @ 2
San Antionio @ 2
16,5 Boozer @ 2

Koef. 18,89 Ulog 6,5 KM = 122,7 KM

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 10 dec 2013, 23:22

pa nastavlja se, neće ispočetka igrat
Pustiću sunce da topi ljubav!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 10 dec 2013, 23:22

fixator je napisao/la:

jedno pitanje, danas sam dosta pogodio na LP, ukupni dobitak je 400 km, jedino sto mi jos fali je Juve, gdje sam odigrao 2. Eh sad da upitam one stare lisce medju vama, kako najbolje da osiguram?

Da uplatim na racun gdje mogu uzivo da se kladim i da tu sacekam malo rasplet dogadjaja .. ili da odigram 150-200 km na 1X? Kvota je danas bila oko 1,80 na 1X.

Evo sada citam da tekma pocinje u 13:00 .. mislim da Galata tu nece imati fanaticnu podrsku kao inace, tako da je mozda najbolje da cekam 2?

mene interesuje jel oni igraju od pocetka ili...
jer sam igro oba daju gol
zna li neko??
nastavlja se
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 dec 2013, 23:24

Ako ti treba lova osiguraj :!: Fanaticna publika ce biti i sutra, ne brini se,ali teska je to tekma...To ti je moj savjet,a ako imas muda,onda cekaj da Juve zabije,pa onda malo osiguras jer ce kvota da skoci.P.S Ne poklanjaj kladionicama lovu..

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 10 dec 2013, 23:24

Moj savjet ti je, 120 na x i 80 na 1.jest malo kockarski ali i realno.ako ce biti iznenadjenje bit ce x, jer nemislim da galata moze dobiti.sretno

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 10 dec 2013, 23:25

lumani je napisao/la:

Ako ti treba lova osiguraj :!: Fanaticna publika ce biti i sutra, ne brini se,ali teska je to tekma...To ti je moj savjet,a ako imas muda,onda cekaj da Juve zabije,pa onda malo osiguras jer ce kvota da skoci.P.S Ne poklanjaj kladionicama lovu..
Hvala drug, ma nebi svakako ostao na ovome da cekam Juve. Belaj je samo sto tekma tako rano pocinje, pa zbog posla necu bas toliko moci da budem aktivan. Ali cu svakako koliko toliko pratiti i po raspletu dogadjaja reagovati.

Pixma
Kontakt:

Post Postao/la Pixma » 10 dec 2013, 23:28

NBA prijedlozi :

Derozan 22,5 VISE - dosta visoka granica ali odlaskom Gay, Demar je ostao jedina "zvijezda" u timu a plus je 3 puta bolji igrac od Gay i sad ce vuci Ekipu...Teska tekma u proslosti je davao dosta poena Spursima pa ce nastaviti i vcrs

Irving 20,5 VISE - niska granica po meni sto je dobro, ide vise, protivnik je savrsen za pobjedu i ako bude Kyrie igrao dobro kao i ostatak tima NY ce hladno da napusti objekat :D

James 24,5 VISE - objasnjavat zasto KING ide vise je nepotrebno :D

El Magnifique Parker 18,5 VISE - Odlicno igra protiv Raptorsa, redovno daje bar 20 poena, i msm da ce i vcrs..

Durantula 29,5 VISE - zvijer od igraca, nema ga ko cuvat u Hawksima, valjda ne bude blowout :D

Brooklyn 1 - pa mora vise ocepiti da ga **** mada nikad se ne zna :D

Lopez 22,5 VISE - jako los reket Bostona, i ako nisu mentalno retardirani pumpat ce Lopeza + vraca se Deron koji zna asistirat ;)

TO bi bilo to...ulog mali, napomena ovo je odigrano u wwinu gdje je ponuda blago receno ocajna..ima puno boljih parova za igrati u drugim kladama, ovo je cisto za nas bijednike sto igraju u wwinu :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 dec 2013, 23:30

Detroit-Minnesota over 100,5 Minnesota

Ne znam, ovdje idem vise na filing nego na neko objektivno i razumno objasnjenje :D Mislim, Minnesota i daje i prima mnogo koseva, veceras se vraca Love i ocekujem dobru partiju vukova a 100 poena su u velikoj vecini utakmica do sada svakako prebacivali pa zasto nebi i Detroitu, koji me nije bas odusevio ni u kojem smislu ali priznati moram da imaju potencijal i kapacitet ove sezone za play-off koji , ruku na srce, na istoku i nije neki "big deal"

Toronto-San Antonio under 94,5 Toronto

Poznata vec prica o trejdu nekolicine igraca u Kingse (Gay, Gray) a pridoslice nece igrati tako da Raptorsima ostaje vrlo kratak roster veceras. De Rozan i Lowry ne mogu biti ozbiljna prijetnja drugoj najboljoj odbrani lige , dovoljno je da se samo jedan zatvori i to je to.

Od igraca mi se nesta niko bas plaho ne svidja, puno je tu kandidata ali sve mi nekako suhveli.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 10 dec 2013, 23:52

nemam veceras neke inspiracije za over i under osim hibberta over koji mi nekako izgleda prilicno realno, tako da mislim odigrati ovo pa bih volio cuti vase preporuke za ovaj tiket, misljenje :?: ;)

slika

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 dec 2013, 00:00

Jedan za veceras:

Irving
Hibbert
Bosh
Duncan
Boozer
Gasol
Ibaka

Svi su over?

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 11 dec 2013, 00:04

Jonson under poklon.sretno

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 11 dec 2013, 00:24

Da se isprati uz Mirzu.

Brooklyn Nets @ 1.75
Chicago Bulls @ 1.30
San Antonio Spurs @ 1.25
kv.2,84

gudlakiram

Maradonaaa
Kontakt:

Post Postao/la Maradonaaa » 11 dec 2013, 00:49

Gibson over
Irving over
San Antonio kp2
Hibbert over

Edit:upravo izaslo da Noah ne igra

valjda onda moze i Boozer over

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 11 dec 2013, 00:56

Od mene nešto za večeras:

slika

slika
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 11 dec 2013, 01:00

Lebron 24.5 +
Parker 18.5 +
Toronto under 95.5
Dortmund 2

9.04
You'll never walk alone.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 11 dec 2013, 01:19

igrajte Milvoki kp2 u wwinu po kvoti od 4,50, Chikagu fali Noah, Butler, Deng i Rose.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 11 dec 2013, 01:38

Snooker: German Masters (kvalifikacije)

Volim napast kvalifikacije. Favoriti su, naravno, u prednosti, ali bude uvijek iznenađenja. German Masters je među 4 najjača snooker eventa u godini, očekuju se opet velika imena u završnici pa ću se voditi tom logikom. Za danas sam uočio par lijepih kvota. Nadam se će bit uspješno i očekujem lagani plus na računu, kako mom, tako i vašem.

Lines - O'Donnell / 1 @1,50

Za Linesa znam da je neugodan igrač.. Velik broj puta mi je remetio planove protiv favorita na papiru koje bi uzeo. Skidao je neka velika imena u zadnjih par godina. Sa današnjim mu protivnikom, moram priznat, nisam toliko upoznat i da je bio manji tečaj na Linesa ne bi uzimao, al 1,50 je ako mene pitate sasvim ugodna kvota tako da pratim i nadam se laganoj pobjedi bez previše grčeva :)

Poomjaeng - Surety / 1 @1,35

Poomjaeng je početak sezone imao kao iz snova, ne bi se takve statistike posramili ni oni iz prvih 10, vjerujte mi.. Nisam mogao zamislit da će mi jedan anonymus Tajlanđanin donijeti novce i to nemali broj puta. Navikao sam ga igrati na kvote 2+, al nije mi mrsko ni sada isprati 1,35. Bar sam mu toliko dužan. Što se tiče protivnika - Surety?!?
Tko je taj? :)

Ford - Wicheart / 1 @1,35

Tom Ford je jako zayeban lik kad ga krene. Osjetio sam to na svom novčaniku mnogo puta (nešto slično kao Lines).
Trenutno je rankiran kao 27. na svijetu, dok mu protivnika nema ni u prvih 100. Razlika u kvaliteti je više nego očita, kvota je već u padu, stoga hvatam dok je ne obore još više.

M. Davis - Pinches / 1 @1,35

Mark je jedan od one slavne 16-orice zbog kojih ljudi daju ručno napraviti snooker štapove da se dotični mogu malo ku*čiti po selu :) Nikad nije osvojio neki ranking turnir, ali ne znam je li ikada u 22-godišnjoj karijeri ispao iza 20. mjesta na svijetu. S druge strane, Barry Pinches, davno dao najbolje dane.. Trenutno drži 70. mjesto, predviđam da će ići sve gore i gore.. Ukratko, Davisova zadaća je da ovo riješi bez po muke i udalji Pinchesa sa turnira. Svaki drugi ishod ovog meča bilo bi čisto iznenađenje.

Chuang Liu - Parsons / 1 @1,35

Mladi Kinez je daleko od snooker zvijezde, al težak je put prema vrhu. On je ove sezone vrlo dobro počeo uspinjanje. Uhvatio sam ga par mečeva na kvote 2-3, možda će se tko sjetiti, nije bilo tako davno. Parsons je još jedno od onih imena koje se može ugledati samo u kvalifikacijama nekog turnira. Valjda me kosooki neće razočarati, mala je kvota, al vjerujem da kao 49. u svijetu može proći nekog anonymusa poput današnjeg protivnika.

Ukupna kvota: 4,98

Od mogućih iznenađenja Izdvojio bih sljedeće:

davison @2,40
astley @2,20
wasley @2,20

Ukupna kvota: 11,61
U desetom selu živi Antuntun!

GBO
Kontakt:

Post Postao/la GBO » 11 dec 2013, 03:44

zgmiky je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:
GBO je napisao/la:Miky sta mislis o ovom

Real,Oly,Oly over 3.5 zuta na 50 km ?
ako je meni upućeno pitanje nije loše, real je real neće se sramotiti u danskoj, grci trebaju pobjedu i mislim da će do nje doći a kartona bi trebalo biti
lave čestitke ako si uplatio, lijepo si to skombinirao ;)
Hvala brate,na kraju sam ipak malo drugacije Real,Oly over 3.5 zuta,Leverkusen x2 i San Antonio na 50 takodje, 2 stoje.Solidno moze se reci.Pozz

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 11 dec 2013, 04:29

ElLoco7 je napisao/la:igrajte Milvoki kp2 u wwinu po kvoti od 4,50, Chikagu fali Noah, Butler, Deng i Rose.
wwin castio veceras. ko je jamio jamio :D 8-)
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.