Čekao bi još gol Plzena.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne vrijedi ti drugdusseldorf je napisao/la:Moj prvi post nakon odlaska u banovice ce biti kratak: zamolio bih moderatora na ovoj temi samo da kratko obrazlozi zbog cega me je banovao ili da citira bar jednu stavku u recenici gdje sam ja nekog uvrijedio.tema je klada, chat i suplja i molio bih za obrazlozenje.ovo isto sam pitanje poslao mailom i na redekciju i globalnog administratora.ostavio je ne banovanog lika koji naziva licno mene mazlumom a posle ko kakva trebica kmece, kme, kme, nadam se da cika moderatoru neces i mene banovati.jesi lafac nema govora.cekat cu na odgovor moderatora.ostali halalite na smetnji i sretno na tiketima
Tebi zamjerim samo sto prepisujes parove i onda se ljutis sto promase.jbg, desava se.ono mogao sam otvoriti sa posla novi acaunt i doci ovde i sve redom skrpiti pojedincima ali nije to moj nivo.njih par se ovde ponasa kao da je ovo njihov forum, na svim temama oni su najpametniji,nosaju tene od 1000 eura, banuju koga hoce, otvaraju nove teme, jedu zivce sebi do 7 ujutro i ko god ima drugacije misljenje je uljez.otjerali su par exstra forumasa.imate brate privatne poruke pa seljubite.tema dobitni tiketi i oni kace dobitne parove, sakrivene uloge i to nesmeta, tema char, suplja i moras se ponasati kako njima odgovara jer su nazivcirani, izgubili pare sutra od sendvica.nije ovaj forum bogom dat, ja se prvi necu pojavljivati ovde vise ako dobijem na ovo nekidjeciji komentarTorres_9 je napisao/la:ne vrijedi ti drugdusseldorf je napisao/la:Moj prvi post nakon odlaska u banovice ce biti kratak: zamolio bih moderatora na ovoj temi samo da kratko obrazlozi zbog cega me je banovao ili da citira bar jednu stavku u recenici gdje sam ja nekog uvrijedio.tema je klada, chat i suplja i molio bih za obrazlozenje.ovo isto sam pitanje poslao mailom i na redekciju i globalnog administratora.ostavio je ne banovanog lika koji naziva licno mene mazlumom a posle ko kakva trebica kmece, kme, kme, nadam se da cika moderatoru neces i mene banovati.jesi lafac nema govora.cekat cu na odgovor moderatora.ostali halalite na smetnji i sretno na tiketima,ja sam barem sa stilom banovan
ako se sutra nastavi pratis i ako prodjes prosao si, a ako se ne nastavi mec u roku od 24 ili 48 sati ne znam tacno pare su tvoje ..manutd89 je napisao/la:pogodio sam 4 para u premier kladionici i imam galata- juve, ali je odgodjena, pa kako se to sad racuna na premieru , da li cu cekati da se odigra ili isplata bez tog para ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.