Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

apocalyps
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la apocalyps » 10 dec 2013, 22:38

apocalyps je napisao/la:
U premieru nema,al brate isto tako mislim da nece dobit 36 razlike.
Moj par da Danska nece dobiti Alzira 19 razlike. ;)
apocalyps je napisao/la:
Parker manje
Indiana pobjeda
Frolunda 6-
George vise
Benfica 1
BHF Bosanska Krajina!

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 10 dec 2013, 22:39

Nexus je napisao/la:Fudbal - Southern Premier League
20:45h Bedford - Hemel
Tip:[glow=red,2,300] Hemel AH -1,5 [/glow]
Kvota: 1,77
Marathonbet

* Pobjeda Hemela sa 2 i više golova razlike.

S obzirom da do sutra očekujem pad kvote, onda bolje da sada uplatim i postavi, a evo i razloga, ukratko.
Bukvalno ovako pise na zvaničnoj stranici Bedforda: "Eagles' winless run continues" uz jedan mali komentar o rezultatu posljednje tekme. Taj klub je izgleda toliko jadan da im je sramota bilo sta napisati u vezi svoje ekipe. U posljednjih 5 uspjeli su 1 nerjeseno da odigraju, a ostale 4 su naravno izgubili uz gol razliku 2:11.
Od 9 tekmi koliko su igrali kod kuce 2 su pobjedili, 2 nerjeseno i 5 izgubili sa gol razlikom 13:21.
Te dvije sto su dobili su Totton koji je svakako krš još veći od ekipe i iskreno iznenadili su Stourbridge.

Sto se tiče Hemela, to je skroz drugačija ekipa od Bedforda. Forma 2-2-1 sa gol razlikom 14:7 je za njih, slaba, jer su nedavno prekinuli niz od 12 tekmi bez poraza, zatim su jednu izgubili i sada ponovo deru sve redom i evo vec su na 4 bez poraza.
Istina, ne igraju bas najbolje vani (4-3-2 sa 18:11), kao kod kuce (9-0-0 sa 45:3), ali ovu tekmu definitivno dobijaju i to sa barem 2 razlike,mozda čak i više.
U klubu vlada odlična atmosfera. Klub se konstantno pojačava, od 30.11. došla su 4 odlična igrača, 1 odbrana, 2 sredina i 1 napadač Tommy Berwick (Corby Town), tako da se i od njega očekuje maksimum.
Sve u svemu, osim pobjede Hemela u hendikepu, ne vidim drugačiji ishod ove tekme, pa vidjet cemo, lopta je okrugla.

win

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 10 dec 2013, 22:40

vtdgeca je napisao/la:Kopenhagen - Real Madrid (u19) 1x @ 1.95 16:00
Kopenhagen - Real Madrid GG3+ @ 1.90 20:45
FT Kopenhagen - Real Madrid (u19) 3-2
FT Kopenhagen - Real Madrid 0-2

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 10 dec 2013, 22:43

hoshafka je napisao/la:Ne mogu da nađem ništa sigurno iz Lige prvaka za veći ulog, osim x2 na Juve po 1,30. Tako da ću danas odigrati jedan rekreativni tiket sa većom kvotom uz kratko objašnjenje.
Galatasaray-Juve 2 2,10
Galata igra dosta loše u zadnje vrijeme i u Turskoj i ima problema sa slabijim timovima.
Juve večeras bez Pirla, ali mislim da mogu pobijediti, malo me brine što im i bod odgovara za prolaz. Ako ozbiljno pristupe utakmici sigurno da mogu do pobjede. Ne očekujem neku golijadu s obzirom da je i teren u lošem stanju, možda 1:0 ili 2:0 za Juve.
Benfica-PSG oba daju i 3+ 2,08
Benfica će večeras igrati otvoreno tražeći pobjedu i čekati kiks Olympiakosa, zato očekujem dosta golova.
PSG će odmarati neke igrače(Ibra neće igrati), ali ima ko zabiti gol.
Plzen-CSKA oba daju i 3+ 2,08
Borba za Evropsku ligu, Plzen treba pobjedu sa 2 gola razlike ili pobjedu od 1:0 ili 2:0, smatram da će napadati i zabiti gol ili 2 ali i CSKA ako želi u Evropsku ligu morat će do gola.
Sociedad-Leverkusen 2 1,90
Leverkusen nakon pobjede nad Dortmundom s velikim samopouzdanjem ide u goste Sociedadu i traži pobjedu za prolazak dalje. Odgovara njima i neriješeno ako Shakhtar izgubi od Uniteda kojem ipak ne treba pobjeda.
Ukupna kvota 17,26
Sretno
Odlično :D , ima li informacija kad će Juve nastavit, ako će sutra branio bi, nadam se da će bit u ponudi.
Jel ko ispratio :)
Pustiću sunce da topi ljubav!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 dec 2013, 22:43

james ,hibbert over

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 dec 2013, 22:46

zgmiky je napisao/la:
GBO je napisao/la:Miky sta mislis o ovom

Real,Oly,Oly over 3.5 zuta na 50 km ?
ako je meni upućeno pitanje nije loše, real je real neće se sramotiti u danskoj, grci trebaju pobjedu i mislim da će do nje doći a kartona bi trebalo biti
lave čestitke ako si uplatio, lijepo si to skombinirao ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 dec 2013, 22:47

Hibbert 12,5 over

Heatu ubacujue u zadnjih 7 utakmica:
18-24-22-23-20-29-19-16, a trenutno u zadnjih 10 ut. ima prosjek 13,6.
Miami na poziciji C igra jako slabo/lijeno, pa ocekujem da Hibbert iskoristi njihovu slabost i ubaci za njega standardnih 13-15 poena.
Ova granica se treba uzeti, pa sta bude.

A.Bynum 14,5 over

New York igra jako lose, a posebno u branjenju reketa. Dok se ne vrati Chandler protivnicki visoki igraci ce im praviti velike probleme.
Bynum otkako se vratio na teren ubacuje kao od sale 15-16 poena. Jako dobro igra, ima sve vecu minutazu.
Sve su prilike da ce odigrati pristojno i ponovo ubaciti dvocifreni broj poena, protiv ovakvih Knicksa i nije nekakv problem.
Neku noc je Knicksima Bass ubacio 16 p, prije toga Lopez 24p.

Odigrao sam i Bryanta 21,5 under

Cini se golema margina i tu nisam oklijevao, mislim da je poklon.
Tek se vratio, a cuvat ce ga Dragic.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 dec 2013, 22:49

Nexus je napisao/la:
Nexus je napisao/la:Fudbal - Southern Premier League
20:45h Bedford - Hemel
Tip:[glow=red,2,300] Hemel AH -1,5 [/glow]
Kvota: 1,77
Marathonbet

* Pobjeda Hemela sa 2 i više golova razlike.

S obzirom da do sutra očekujem pad kvote, onda bolje da sada uplatim i postavi, a evo i razloga, ukratko.
Bukvalno ovako pise na zvaničnoj stranici Bedforda: "Eagles' winless run continues" uz jedan mali komentar o rezultatu posljednje tekme. Taj klub je izgleda toliko jadan da im je sramota bilo sta napisati u vezi svoje ekipe. U posljednjih 5 uspjeli su 1 nerjeseno da odigraju, a ostale 4 su naravno izgubili uz gol razliku 2:11.
Od 9 tekmi koliko su igrali kod kuce 2 su pobjedili, 2 nerjeseno i 5 izgubili sa gol razlikom 13:21.
Te dvije sto su dobili su Totton koji je svakako krš još veći od ekipe i iskreno iznenadili su Stourbridge.

Sto se tiče Hemela, to je skroz drugačija ekipa od Bedforda. Forma 2-2-1 sa gol razlikom 14:7 je za njih, slaba, jer su nedavno prekinuli niz od 12 tekmi bez poraza, zatim su jednu izgubili i sada ponovo deru sve redom i evo vec su na 4 bez poraza.
Istina, ne igraju bas najbolje vani (4-3-2 sa 18:11), kao kod kuce (9-0-0 sa 45:3), ali ovu tekmu definitivno dobijaju i to sa barem 2 razlike,mozda čak i više.
U klubu vlada odlična atmosfera. Klub se konstantno pojačava, od 30.11. došla su 4 odlična igrača, 1 odbrana, 2 sredina i 1 napadač Tommy Berwick (Corby Town), tako da se i od njega očekuje maksimum.
Sve u svemu, osim pobjede Hemela u hendikepu, ne vidim drugačiji ishod ove tekme, pa vidjet cemo, lopta je okrugla.

win

bravo Nexus svaka čast za ovo i kartone a i onaj hokej, fino si ih išamarao ;)

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 10 dec 2013, 22:51

Dali će Waiters (Cleveland) dati manje od 14, vaše iskusno mišljenje ko prati Nba? 8-)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

barabababa
Kontakt:

Post Postao/la barabababa » 10 dec 2013, 22:58

dr.van nostrand je napisao/la:Hibbert 12,5 over

Miami na poziciji C igra jako slabo/lijeno, pa ocekujem da Hibbert iskoristi njihovu slabost i ubaci za njega standardnih 13-15 poena.

A.Bynum 14,5 over

New York igra jako lose, a posebno u branjenju reketa. Dok se ne vrati Chandler protivnicki visoki igraci ce im praviti velike probleme.
Bynum otkako se vratio na teren ubacuje kao od sale 15-16 poena. Jako dobro igra, ima sve vecu minutazu.
Sve su prilike da ce odigrati pristojno i ponovo ubaciti dvocifreni broj poena, protiv ovakvih Knicksa i nije nekakv problem.

Kad igraju ovi? Ne mogu da ih nadjem ni na bhplay ni formuli

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 10 dec 2013, 23:03

sta mislite o johnsonu under 18.5, kako se veceras vraca wiliams, samim tim ce uzeti koji sut, a znamo koliko puno boston prima sa centarske pozicije, tako da ocekujem resetanje lopeza, da resumiram, johnson ce manje suteva imati povratkom wiliamsa i mislim da je granica od 18.5 ipak malo prevelika za njega...
molim iskusnije za misljenje
...rob do bagro...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 dec 2013, 23:03

Veceras...ja odigrao ranije u Maxbetu al nisam imao vremena ranije da postavim...mozda imaju u nekim stranim kladarama
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 dec 2013, 23:04

hibbert vise
LAL 1
Boston (NHL) 2
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 10 dec 2013, 23:05

dr.van nostrand je napisao/la:Hibbert 12,5 over

A.Bynum 14,5 over

23:55 Roy Hibbert (Indiana – Miami) over 13.5 2 @ 1.83
Veceras indiana kod kuce docekuje prvaka miamia i ocekuje se velika bitka na parketu prvi pick mi je odma bio hibbert over jer radi se o zaista snaznom centru koji je medju sigurno top 5 u nba ligi,imat ce sigurno dominaciju i veceras pod kosem jer miami nema jednostavno igraca koji moze parirati hibbertu i to je uvijek bio minus u ovoj ekipi i svaki put imaju problema sa snaznim centrima,sto se hibberta tice ove godine je na prosjeku od 12 poena i 9 skokova po utakmici nije bas poznato da ide toliko u over i statisticki gledano on bi ovdje trebao ispod ici jer je samo 8 puta presao ovu granicu,ali protiv miamia ova statistika ne znaci nista i hibberta ocekujem veceras preko 13 poena u medjusobnim je uvijek pruzao odlicne partije u 2013 je igrao cak 10 puta evo koga interesuje kako je igrao u tim utakmicama protiv miamia: 6(3/12),7(3/8),16(7/14),19(9/18),29(10/15),20(4/12),23(10/16),22(8/14),24(11/20),18(7/11) na pocetku je lose poceo ali je zato u ovim zadnjim utakmicama isao daleko preko ove granice ne uzimajuci u obzir ove prve dvije utakmice on je u prosjeku davao 21 poen u zadnjih 8 utakmica protiv miamia,ova granica se mora uzeti i za ocekivati je da ce hibbert imati dosta prostora pod kosem\"\"\"
ovo mi je analiza od prijatelja pa da podebljam ovo doktorovo
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 10 dec 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 dec 2013, 23:06

ibra_barca je napisao/la:sta mislite o johnsonu under 18.5, kako se veceras vraca wiliams, samim tim ce uzeti koji sut, a znamo koliko puno boston prima sa centarske pozicije, tako da ocekujem resetanje lopeza, da resumiram, johnson ce manje suteva imati povratkom wiliamsa i mislim da je granica od 18.5 ipak malo prevelika za njega...

Joe ide dvije preko pa dvije under :) sada je na redu over,ali kod njega se nikad ne zna.(Prosjek mu je ispod 16)

barabababa
Kontakt:

Post Postao/la barabababa » 10 dec 2013, 23:09

dr.van nostrand je napisao/la:
Veceras...ja odigrao ranije u Maxbetu al nisam imao vremena ranije da postavim...mozda imaju u nekim stranim kladarama
Proberi sta za nas obicne smrtnike sto se kladimo na bhplay i ovim manje poznatim kladionicama.
Da provedem noc budan, nije radio sajt od bhplaya do skoro pa nisam uplatio nista ni na LP.. :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 dec 2013, 23:13

Pa sta bude ;) sutra su moje,ali evo jedan iz dosade...

slika

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 10 dec 2013, 23:16

hoshafka je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:Ne mogu da nađem ništa sigurno iz Lige prvaka za veći ulog, osim x2 na Juve po 1,30. Tako da ću danas odigrati jedan rekreativni tiket sa većom kvotom uz kratko objašnjenje.
Galatasaray-Juve 2 2,10
Galata igra dosta loše u zadnje vrijeme i u Turskoj i ima problema sa slabijim timovima.
Juve večeras bez Pirla, ali mislim da mogu pobijediti, malo me brine što im i bod odgovara za prolaz. Ako ozbiljno pristupe utakmici sigurno da mogu do pobjede. Ne očekujem neku golijadu s obzirom da je i teren u lošem stanju, možda 1:0 ili 2:0 za Juve.
Benfica-PSG oba daju i 3+ 2,08
Benfica će večeras igrati otvoreno tražeći pobjedu i čekati kiks Olympiakosa, zato očekujem dosta golova.
PSG će odmarati neke igrače(Ibra neće igrati), ali ima ko zabiti gol.
Plzen-CSKA oba daju i 3+ 2,08
Borba za Evropsku ligu, Plzen treba pobjedu sa 2 gola razlike ili pobjedu od 1:0 ili 2:0, smatram da će napadati i zabiti gol ili 2 ali i CSKA ako želi u Evropsku ligu morat će do gola.
Sociedad-Leverkusen 2 1,90
Leverkusen nakon pobjede nad Dortmundom s velikim samopouzdanjem ide u goste Sociedadu i traži pobjedu za prolazak dalje. Odgovara njima i neriješeno ako Shakhtar izgubi od Uniteda kojem ipak ne treba pobjeda.
Ukupna kvota 17,26
Sretno
Odlično :D , ima li informacija kad će Juve nastavit, ako će sutra branio bi, nadam se da će bit u ponudi.
Jel ko ispratio :)
slika
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 10 dec 2013, 23:17

lumani je napisao/la:
ibra_barca je napisao/la:sta mislite o johnsonu under 18.5, kako se veceras vraca wiliams, samim tim ce uzeti koji sut, a znamo koliko puno boston prima sa centarske pozicije, tako da ocekujem resetanje lopeza, da resumiram, johnson ce manje suteva imati povratkom wiliamsa i mislim da je granica od 18.5 ipak malo prevelika za njega...

Joe ide dvije preko pa dvije under :) sada je na redu over,ali kod njega se nikad ne zna.(Prosjek mu je ispod 16)
utjesi me malo, hahah, cekam njega za 110 eura, valda se nece izjaloviti... :? :? :?
...rob do bagro...

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 10 dec 2013, 23:19

Pozdrav raja,

jedno pitanje, danas sam dosta pogodio na LP, ukupni dobitak je 400 km, jedino sto mi jos fali je Juve, gdje sam odigrao 2. Eh sad da upitam one stare lisce medju vama, kako najbolje da osiguram?

Da uplatim na racun gdje mogu uzivo da se kladim i da tu sacekam malo rasplet dogadjaja .. ili da odigram 150-200 km na 1X? Kvota je danas bila oko 1,80 na 1X.

Evo sada citam da tekma pocinje u 13:00 .. mislim da Galata tu nece imati fanaticnu podrsku kao inace, tako da je mozda najbolje da cekam 2?

Hvala unaprijed svim prijedlozima!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.