FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 11 jan 2010, 21:55

Evo,ima u Fokusu opsiran clanak o svemu ovome...mada nema nista novo sto ne znamo....mene je jedino iznenadilo da je od svih onih koji su bili odredjeni da idu na transfer listu,na istoj ostao samo Railic! Ostali su svi tu,u kadru,medju njima i Novin...

http://www.****/index.php?option=co ... Itemid=166

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 11 jan 2010, 22:28

Simpatizer je napisao/la:Baja na ATV-u fino oplete po navijacima. Nisu tu cista posla...

I jos nesto sto mi bode oci. Sta koji k.rac navijaci rade na prozivci?!
& " ¥ $ АТВ па & % $ " ? $ " % је & ", а " ?...

$ " атв ' пренос & "
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 jan 2010, 23:14

Baja je pricao o teorijama zavjere,prijetnjama sms-ovima i navijacima koji su potplaceni da skandiraju protiv njega i,sto je jako zanimljivo,o nemogucnosti da odrzava treninge :?: ...ostali nisu pricali nista,osim kratke izjave Fisera,koji je sa poprilicnim naporom sastavio pocetak sa krajem recenice....

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 11 jan 2010, 23:33

Schlager je napisao/la:Baja je pricao o teorijama zavjere,prijetnjama sms-ovima i navijacima koji su potplaceni da skandiraju protiv njega i,sto je jako zanimljivo,o nemogucnosti da odrzava treninge :?: ...ostali nisu pricali nista,osim kratke izjave Fisera,koji je sa poprilicnim naporom sastavio pocetak sa krajem recenice....
Е управо то. На & $ & $ % " ". А & $ ту "? & - на & " $ & не " у европу, ", & $??? $ су $ овог " $ " је вјероватно пет пута " $ &, " је он ", & њега ту "? " $ су ? ¥ & су ? " о " су ?.

Сто ", а $ $??? Све су то $ $ " на " "/" ?, ? " $ за " ' $. Сан о & & - $ " $..." $.
"" ПУТ ""

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 11 jan 2010, 23:43

Сто ", а $ $??? Све су то $ $ " на " "/" ?, ? " $ за " ' $. Сан о & & - $ " $..." $.
Potpuno tacno, sto god da se desi niko nece biti kriv, a ako se slucajno izbori ta EVROPA onda ce svi biti zasluzni.A sto se tice Vranjesa djecak je smijesan sa svojim izjavama, ljudi se zanose, uglavnom klinci da neko voli Borac, malo je takvih igraca u danasnje vrijeme, a njegov brat je isti kao on i gori. Pljuje se po Puzigaci a u timu ima dvadesetak Puzigaca ,al ajde, bice bolje jednom.....

Lesinar1987
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987 » 12 jan 2010, 00:13

Nego da mi uzmemo stvar u svoje ruke, pa da se upravi desi Prnjavor kao igracima tamo :D :D :D

Милош Обилић
Kontakt:

Post Postao/la Милош Обилић » 12 jan 2010, 01:35

На " ? " " него " ? ' ' ". :?
? & ?, & $ " ње...

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 12 jan 2010, 01:47

Па " $ $ се $ " " " него & :roll:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 jan 2010, 08:13

? ? je napisao/la:На " ? " " него " ? ' ' ". :?
Zna li neko ko putuje u Antaliju, igrači ili navijači?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 12 jan 2010, 08:34

Od Maria Djurovskog najvjerovatnije nema nist em je skup em ga traze neke švabe

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 12 jan 2010, 09:48

Joj BAJA smrade sad su ti krivi i navijaci zbog njih nisi mogao treninga odrzat....LIJTE KISE HLADNE VODE BAJA ODE BAJA ODE

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 12 jan 2010, 10:06

Svi pljujete po Puzigaci a on je sam platio da se vrati u Borac, i jos se odrekao pola dugovanja koje je klub ima prema njemu pa sad vidite .....

O treninzima koje je Baja spominjao u drugom dijelu polusezone Borac je svaki dan mijenjao terene te isao na Naprijed , na Omladinac, cak i na Vrbasov, nikad nisu znali gdje ce raditi ...Ali nije to razlog odlaska
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 12 jan 2010, 10:10

BrigateBL je napisao/la:Svi pljujete po Puzigaci a on je sam platio da se vrati u Borac, i jos se odrekao pola dugovanja koje je klub ima prema njemu pa sad vidite .....

O treninzima koje je Baja spominjao u drugom dijelu polusezone Borac je svaki dan mijenjao terene te isao na Naprijed , na Omladinac, cak i na Vrbasov, nikad nisu znali gdje ce raditi ...Ali nije to razlog odlaska
To sam i ja cuo za puzija

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 jan 2010, 10:13

BrigateBL je napisao/la:Svi pljujete po Puzigaci a on je sam platio da se vrati u Borac, i jos se odrekao pola dugovanja koje je klub ima prema njemu pa sad vidite .....

Ispravak netačnog navoda, nije Puzigaća ništa platio, nego je oprostio dugovanja prema Čeliku u zamjenu za čiste papire... Nemoj da zbunjujemo narod...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 12 jan 2010, 10:33

Pa imao je ugovor, to su u svakom slucaju njegove pare, a sigurno je nesto doplatio ...
Bez obzira sta mislio privatno o njemu ako bude igrao kao poslednju sezonu u borcu bice pojacanje

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 jan 2010, 10:40

BrigateBL je napisao/la:Pa imao je ugovor, to su u svakom slucaju njegove pare, a sigurno je nesto doplatio ...
Bez obzira sta mislio privatno o njemu ako bude igrao kao poslednju sezonu u borcu bice pojacanje
Nisam govorio o njegovim igračkim kvalitetima, a o ljudskim neću, nije to zaslužio, a samo sam napomenuo, da se ne miješaju babe i žabe, znači nije dao nikakve pare kada ih nije ni dobio, ljudi su ga tamo izigrali i to je prava istina, ali jednom ranije sam ja već napomenuo da će to biti tako...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 12 jan 2010, 10:41

Bez zelje za diskusijom ali covjek je imao ugovor i te pare sto mu se duguju je mogao naplatiti, tako da se ipak odrekao para..

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 jan 2010, 10:44

hehehehe, pa nećemo ulaziti u diskusiju zaista, da ih je mogao naplatiti, vjeruj da bi zaboravio koje boje je Borčev dres a kamoli šta drugo, dakle zaboravi, nema tog igrača koji bi iz ljubavi prama Borcu zaboravio na neke pare...

Kao igrač će sigurno biti pojačanje... i to veliko...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 12 jan 2010, 10:55

Ljudi moji kakvi su ovo sve neki negativni postovi na ovoj temi u zadnje vrijeme. Neki kao da su vec unapred otpisali Borac. Posle pola sezone klub se nalazi na odlicnoj poziciji. Mislim da bi mnoge stvari morale zakazati da se klub ne plasira u Evropu. Treba malo vise optimizma jbga...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jan 2010, 11:25

Evo optimizma ... stigli smo do 222 stranice naše teme,čime smo izbili na treće mjesto po brojnosti,još su samo sarajevski blizanci ispred nas....a ne tako davno smo bili na 12. mjestu....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.