Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
nista cudno... ja na pola tekmi stavim gg , a niko ne zabija, kad ja ne odigram, padaju golovi ko snijeg u Istambulu 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hajde Leverkusen.
Još ih na 2 tiketa imam. 

ja na svim ...sudac92 je napisao/la:Hajde Leverkusen.Još ih na 2 tiketa imam.
panika me neka strašno ufatila, a bili su mi "najsigurniji" danas.

- francobaresi
- Kontakt:
Sad ugasiti sve uređaje i provjeriti za nekih sat vremena. Ovako ću se samo džaba nervirati.Believe je napisao/la:Eto Benfica će teško proćifrancobaresi je napisao/la:Samo da se ovako nastavi. Zasad tri para pogođena( da ne ureknem).
United-Shakhtar .... poluvrijeme X
Sociedad-Leverkusen... poluvrijeme X
Bayern-City .. poluvrijeme 1
Ostaje još Plzen -CSKA, gost daje gol te Benfica-PSG , više golova u drugom poluvremenu.![]()
Meni da Bayern ostane kec i Benfica 1x
valjda ne zeznu

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa je li mora ovaj Marcelo debil zuti karton dobiti. Koji parmak.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- samozeljeznicar
- Kontakt:

Čeka se ulazak Ivice Kostelica

Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
evo i moj pokušaj za včrs http://s30.postimg.org/inksab9xd/Photo0035.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
🔵⚪
- DrinaJedina
- Kontakt:
E jest' i on naš'o kad će padat' 
Daj nam rukavice i kape sada

Daj nam rukavice i kape sada

Opušteno,još 45 minuta je tuEdinho992 je napisao/la:ja na svim ...sudac92 je napisao/la:Hajde Leverkusen.Još ih na 2 tiketa imam.
You'll never walk alone.
Nemoj me **** da je u 5min bilo 3 zuta?nando90 je napisao/la:debilni dzeko i milner 40 min bez zutih kartona i sad padnu 3 odmah i naravno da cu pasti

*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Dzemoarsenal
- Kontakt:
moze li mi iko pojasniti kako se igra ovaj Win for Life na premieru jel moraju izic svi odabrani brojevi za dobitak ili ima dobitak i za manje pogodjenih brojeva....
- Contentissimo
- Kontakt:
zavisi koliko odigras brojeva, tj. moras pogoditi sve odigrane, e sad je do tebe koliko ces brojeva igrati...dakle odgovor je moras pogoditi sve odigraneDzemoarsenal je napisao/la:moze li mi iko pojasniti kako se igra ovaj Win for Life na premieru jel moraju izic svi odabrani brojevi za dobitak ili ima dobitak i za manje pogodjenih brojeva....

edit
misli li ovaj snijeg u Carigradu stati
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 10 dec 2013, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
41-42-44 min zkElLoco7 je napisao/la:Nemoj me **** da je u 5min bilo 3 zuta?nando90 je napisao/la:debilni dzeko i milner 40 min bez zutih kartona i sad padnu 3 odmah i naravno da cu pastine gledam tu tekmu a imam manje zutih od 3,5 i naravno tesko je ocekivat da u drugom ne bude nijedan.

ma bit ce jos 3 najmanje , sve zakuho dblni zabeleta riberi ga izvozo ko levata i od te 35 min poceli da se udaraju samo tako posebno riberijaElLoco7 je napisao/la:Nemoj me **** da je u 5min bilo 3 zuta?nando90 je napisao/la:debilni dzeko i milner 40 min bez zutih kartona i sad padnu 3 odmah i naravno da cu pastine gledam tu tekmu a imam manje zutih od 3,5 i naravno tesko je ocekivat da u drugom ne bude nijedan.
Galata - Juve, nece biti nastavljeno veceras.
Ko će drugi navikati nego Believe.Believe je napisao/la:Opušteno,još 45 minuta je tuEdinho992 je napisao/la:ja na svim ...sudac92 je napisao/la:Hajde Leverkusen.Još ih na 2 tiketa imam.

Ih Saviola fuli penal 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nabijem ih na ****.Kurbla je napisao/la:Galata - Juve, nece biti nastavljeno veceras.
Fulim mu zenimiky_hz je napisao/la:Ih Saviola fuli penal

E cuj za 3minute 3 zuta i to pred kraj pol a da sam ja igrao vise ne bi bilo nijednog

I kakva je ovo debilna odluka da se odgodi Juve

*La Roma non si tifa, si AMA!*
E moj Saviola ... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.