Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

alan_kardec
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la alan_kardec » 12 jan 2010, 02:24

fabio je napisao/la:Jeli Loooserepoool svrsio :mrgreen: :mrgreen:
si,alcoron,si :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 jan 2010, 10:10

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news
pogledajte ovog momka :roll:

Agent: Gerrard bi u lipnju mogao pojačati Inter

Za manje od šest mjeseci kapetan Liverpoolovih nogometaša Steven Gerrard (29) mogao bi napustiti Premiership i doći u Seriju A, točnije milanski Inter. Tvrdi to talijanski agent Claudio Pasqualin...

Milanski se Inter na ljeto sprema ponuditi 40 milijuna funti za otkup ugovora engleskog reprezentativca Gerrarda pisao je još početkom siječnja Daily Star, podsjećajući da je Jose Mourinho još dok je bio menadžer Chelseaja tražio baš Gerrardove usluge.

Gerrard ugovor s Liverpoolom ima do ljeta 2013. godine. Talijani se navodno nadaju da bi ga mogli pridobiti u slučaju da s Liverpoolom ove sezone ne uspije izboriti Ligu prvaka, a Pasqualin kaže:

- Momčadi već rade na pojačanjima za ljetni prijelazni rok u kojem će biti iznenađenja. Inter će pokušati iskorstiti tešku financijsku situaciju u Liverpoolu i dovesti Gerrarda na San Siro.
FK Pjetlovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2010, 11:33

izgleda na ljeto rasprodaja kljucih igraca kluba Gerrard Torres Mascherano...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 jan 2010, 11:38

Saurman je napisao/la:izgleda na ljeto rasprodaja kljucih igraca kluba Gerrard Torres Mascherano...
Svake godine se prica,nikad se ne prodaju ..

Btw i ovako su slabi nedo bog da torres ili gerrard odu :roll:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 jan 2010, 11:56

Ako ne nademo neki 350.000.000 € :D ...
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 jan 2010, 12:04

reds je napisao/la:Ako ne nademo neki 350.000.000 € :D ...
Ma haj,nace se :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 jan 2010, 12:06

TOM HICKS LOOKING TO `BIG` SUMMER
Liverpool co-owner Tom Hicks has promised the club will spend in the summer, reassuring a fan their financial situation is better than is portrayed in the media.

A day after his son was forced to resign as a club director after inviting one fan who e-mailed him to 'Blow me, f**kface,' Hicks Sr responded to another e-mail enquiry rather more politely.

According to The Times, Hicks wrote in response to a fan concerned about the financial state of the club: "Our debt is very manageable (see Man U) and we never use player sales for debt service. Our interest on £200million is about £16million. The new stadium will be the game-changer.

"January is a poor quality market. The summer window will be big.

"We are working hard on the new stadium. We have an excellent management team and manager. We know we need more depth on the squad and will address it this summer. We hope to have a stronger second half of the season."

Hicks' e-mail comes in the wake of reports Reds boss Rafa Benitez would be given limited funds in the January transfer window, and any more money raised through the sales of players would instead be saved for the summer.

Liverpool have already received around £6million from the sales of Andriy Voronin to Dinamo Moscow and Andrea Dossena to Napoli.

by the way... da nema ko od vas onu nokiu 6610i,gdje se spasavju datoteke prenesene preko ICa ? Rodjak mi je dobio svoj prvi mobitel u zivotu i napalio se na igrice,na vrh mi je vise glave :evil:

TheManiacs je napisao/la: Svake godine se prica,nikad se ne prodaju ..

Btw i ovako su slabi nedo bog da torres ili gerrard odu :roll:
al zato nikad nije bila situacija u klubu , od kada su ti igraci tu, kao sto je sad
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2010, 12:27

Ma gluposti, prodajom navedenih igrača bi se naredne godine borili za opstanak. Zašto ne izaberu najbezbolniju opciju, odlazak Beniteza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 jan 2010, 12:31

Virtu4l je napisao/la:Ma gluposti, prodajom navedenih igrača bi se naredne godine borili za opstanak. Zašto ne izaberu najbezbolniju opciju, odlazak Beniteza.
ja se nadam da ce i on uskoro otici,ali realno,tesko,onda bi mu morali isplatiti dosta miliona (a ameri su skrti),a i ne znam ko bi prihvatio ponudu da bude trener u ovakvoj situaciji..jedino mi onaj lee pada na pamet,mozda bi on prihvatio takvo nesto,dok je mijenjao beniteza nekolike utakmice,nismo lose igrali...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 jan 2010, 12:35

citala sam jucer jednu izjavu xabija...rekao je da je ona situacija sa barryem pred pocetak prosle sezone bila nesto preko cega nije mogao preci,to je u njemu izazvalo tu zelju za odlaskom,ali,kaze da je jos uvijek u kontaktu sa igracima,da mu je liverpool puno znacio i da ce dolaziti na svaku utakmicu na koju moze (sto je vecu nekoliko puta dokazao)...Svaka cast Xabi !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 jan 2010, 12:55

reds_forever je napisao/la:citala sam jucer jednu izjavu xabija...rekao je da je ona situacija sa barryem pred pocetak prosle sezone bila nesto preko cega nije mogao preci,to je u njemu izazvalo tu zelju za odlaskom,ali,kaze da je jos uvijek u kontaktu sa igracima,da mu je liverpool puno znacio i da ce dolaziti na svaku utakmicu na koju moze (sto je vecu nekoliko puta dokazao)...Svaka cast Xabi !
Kad sam ja to rekao :roll:
Alonso: U Liverpoolu sam sazrio kao igrač i osoba

Vezni igrač madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije Xabi Alonso kaže da je odlazak iz Liverpoola prošlog ljeta bila jedna od najtežih odluka koje je donio u životu…

Iako je prošlog ljeta Alonso zamijenio Anfield sa Santiago Bernabeuom, poznato je da je ovaj nogometaš i dalje ostao veliki poklonik slavnog engleskog kluba. U intervjuu za Sky Sport Alonso je podržao svog sunarodnjaka, menadžera Rafaela Beniteza, nakon što su ''redsi'' u dosadašnjem dijelu sezone imali veliki podbačaj u prvenstvu i u Ligi prvaka, od koje su se oprostili već u prvom krugu.

- Nema dvojbe da je Benitez dobar trener koji i dalje može isporučivati uspjehe s Liverpoolom. On se možda po principu rada i djelovanja razlikuje od većine trenera, ali nitko mu ne može osporiti da nije uspješan. On je tip menadžera koji voli raditi na emotivnoj distanci s igračima. Vi ste igrač, on je menadžer i to je to. Uvijek ću ga cijeniti zbog njegovih postignuća u trenerskoj karijeru, a još više zbog onoga što je za mene osobno učinio dok sam bio član Liverpoola, odnosno za šansu koju mi je pružio.

U izjavi koju je dao za People, Xabi Alonso je pojasnio koji ga je element u velikoj mjeri motivirao za prelazak u Real. Konstantne špekulacije da klub želi dovesti Garetha Barryja, tadašnjeg kapetana Aston Ville, igrača koji igra na istoj poziciji, sigurno mu nisu bile po volji, iako on neće reći da ga je to ''smetalo''.

- Zanimanje kluba za Barryja zapravo je, iskreno govoreći, promijenilo i moj kurs za budućnost. Odluka o odlasku iz Liverpola bila je jedna od najtežih u mom životu! Ipak, nakon događaja s Barryjem, znamo sam da moram reći Benitezu da želim prijeći u Real, kada se madridski klub javio s ponudom.

Na kraju, o Liverpoolu će sve najbolje.

- Bio sam još prilično mlad kada sam stigao u Liverpool. U tom klubu sazrio sam i kao igrač i kao čovjek.

Sad tek vidim koliko nam nedostaje :cry:
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 jan 2010, 13:46

[quote="reds"]
Kad sam ja to rekao :roll: [quote]

e jesil se obradovao sto si pomislio da si objavio nesto prije mene :P al nazalost,moram te razocarat...i ja sam to davno rekla,ali mi je sad u ovom sto sam jucer citala poseban utisak ostavio svojom izjavom o dolasku na utakmice,pa eto,da se malo prisjetimo kako neki igraci cijene ovaj klub :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 jan 2010, 14:15

Steta sto jos ne igra ovo mu nikad necu moci zaboraviti
[youtube][/youtube] :D :D :D

A je**** ti srecu :evil:
VALENCIJA SPREMNA PRODATI DVA DAVIDA
Uslijed teške finansijske situacije u klubu, Valencia je spremna prodati svoje zvijezde i reprezentativce Španije.
Španski mediji pišu danas kako je klub sa Mestalle spreman prodati Davida Villu i Davida Silvu na kraju ove sezone, kako bi barem donekle sanirali velika dugovanja.

Villa se nalazi na meti engleskih premijerligaša Chelsea i Manchester Uniteda, dok je Silva želja trenera Barcelone Pepa Guardiole.
Sto ih nisu prodali proslog ljeta mogli smo bar jednog dovesti,ovako ce ih pokupiti Man.Utd,Chelsea ili Real :evil:
FK Pjetlovi

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 12 jan 2010, 15:23

heh meni za Villu nije toliko zao jest da je klasa napadac nema govora al bi dao 50 miliona a on vec ima 29 godina dok je Silva vec mozda greska sto se ranije nije doveo

jel doso vise taj maxi jbt oduzilo se to pravo..jel tako on igra desno krilo :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 12 jan 2010, 15:46

mighty_reds je napisao/la:heh meni za Villu nije toliko zao jest da je klasa napadac nema govora al bi dao 50 miliona a on vec ima 29 godina dok je Silva vec mozda greska sto se ranije nije doveo

28 godina, sto znaci da moze odigrati veoma kvalitetnih 5 sezona ... U svakom slucaju slazem se da je cijena previsoka.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jan 2010, 16:08

Genghis je napisao/la: 28 godina, sto znaci da moze odigrati veoma kvalitetnih 5 sezona ... U svakom slucaju slazem se da je cijena previsoka.
Ma Valencia je izbacila previsoku cijenu za Villu,ali ako se pojavi neki jako zainteresovani kupac i ponudi i 20 miliona manje,Valencia bi trebala prihvatiti ponudu jer oni koliko vidim nisu više u situaciji da tako lako odbijaju unosne ponude drugih klubova.Uostalom,po meni, cijena od nekih 30-ak miliona je i realna za Villu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 jan 2010, 16:30

mighty_reds je napisao/la:heh meni za Villu nije toliko zao jest da je klasa napadac nema govora al bi dao 50 miliona a on vec ima 29 godina dok je Silva vec mozda greska sto se ranije nije doveo

mislim da rafa nije vise zagrijan za dovođenje ville u liverpool, jer previse kosta a i sad igramo u formaciju 4231 sa gerrardom iza torresa, i baciti toliki novac na jednog napadaca bi bio pogresan potez, nama su potrebni dobri krilni igraci, maxi je jedan od tih igraca, iako je on daleko od forme koju je imao prije nekoliko godina ali opet je bolji od kuyta na krilu a i ne kosta mnogo, znaci dobar potez rafe, a prema zadnjim informacija sutra bi trebao potpisati za liverpool, navodno je danas dosao u liverpool ali kako god mislim da je sa njim sve vec rijeseno i da ce uskoro biti igrac liverpoola

http://www.express.co.uk/posts/view/151 ... -Liverpool
:roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 12 jan 2010, 16:49

YNWA je napisao/la:

mislim da rafa nije vise zagrijan za dovođenje ville u liverpool, jer previse kosta a i sad igramo u formaciju 4231 sa gerrardom iza torresa, i baciti toliki novac na jednog napadaca bi bio pogresan potez, nama su potrebni dobri krilni igraci, maxi je jedan od tih igraca, iako je on daleko od forme koju je imao prije nekoliko godina ali opet je bolji od kuyta na krilu a i ne kosta mnogo, znaci dobar potez rafe, a prema zadnjim informacija sutra bi trebao potpisati za liverpool, navodno je danas dosao u liverpool ali kako god mislim da je sa njim sve vec rijeseno i da ce uskoro biti igrac liverpoola

http://www.express.co.uk/posts/view/151 ... -Liverpool
:roll:
hehe nekako se bojim tog obecanja njegovog..ako bude big spending ocekuj nekih 10 miliona i sta proda (tj Mascherano 96%) :roll:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 jan 2010, 17:01

Kakav Maxi njegovo je proslo jeste dobar,kvalitetan igrac ali :roll: volio bih da vidim jednog jakog robusnog igraca a ne neke klince od 170 cm,al ipak dobar transfer za 1.500.000 funti... Moje neostvarene zelje Silva i Hulk ali posto znam da oni nece doci onda bih volio Haskeya(kosta 5.000.000 funti) ili cak Adriana bar na posudbu
FK Pjetlovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 jan 2010, 17:05

reds je napisao/la:Kakav Maxi njegovo je proslo jeste dobar,kvalitetan igrac ali :roll: volio bih da vidim jednog jakog robusnog igraca a ne neke klince od 170 cm,al ipak dobar transfer za 1.500.000 funti... Moje neostvarene zelje Silva i Hulk ali posto znam da oni nece doci onda bih volio Haskeya(kosta 5.000.000 funti) ili cak Adriana bar na posudbu
Slazem se sa tobom s tim da je vrijeme maxija proslo. Zadnje dvije sezone on uopste nije na razini na kojoj je nekad bio. Znam sta je radio 2005 i 2006,cak bio i na SP. Ovaj sad Maxi nije ni sjena onoga od prije. Koliko on kosta?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.