nije taj kvalitet za Sparse, bio bi tamo 9 ili 10 igrač i zato je odlučio da ode u KOŠmulumbu1921 je napisao/la:neko je od vas spominjao Hamzu Gocobiju koji je bio u Njemackoj,i rekao je da ce ovdje doci i igrati za Sparse,ali danas vidjeh sliku momak igra u Košu
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Zna li se kada ce poceti okupljanja za kadete i juniore,jer vidim da susjedni savez vec je imo 2-3 okupljanja...
I jesul izabrani treneri za juniore i U20?
I jesul izabrani treneri za juniore i U20?
Prvo okupljanje ce se raditi za aprilski turnir, jer dosta ih sad ne moze doci...Lotus, bilo bi da je odabrano...Napisao bi ti sigurno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
ako se ne varam prosle godine je bilo sredinom januara 1. okupljanjeneno#4 je napisao/la:Prvo okupljanje ce se raditi za aprilski turnir, jer dosta ih sad ne moze doci...Lotus, bilo bi da je odabrano...Napisao bi ti sigurno...
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Okneno#4 je napisao/la:Prvo okupljanje ce se raditi za aprilski turnir, jer dosta ih sad ne moze doci...Lotus, bilo bi da je odabrano...Napisao bi ti sigurno...
prosle godine su bila 3 okupljanja kadetske tj testiranja u Tuzli i jos 2 grada tako nekako od 15-30 januara u tom intervalu valjda opet bude to i ove godine 

-
- Kontakt:
Bila su 4 okupljanja,Tuzla 13. i 14. Januar,Mostar 19. i 20. Januar,Kakanj 3. i 4. Februar,Aleksandrovac 9. i 10. Februar.sejo12 je napisao/la:prosle godine su bila 3 okupljanja kadetske tj testiranja u Tuzli i jos 2 grada tako nekako od 15-30 januara u tom intervalu valjda opet bude to i ove godine
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
upravo takomulumbu1921 je napisao/la:Bila su 4 okupljanja,Tuzla 13. i 14. Januar,Mostar 19. i 20. Januar,Kakanj 3. i 4. Februar,Aleksandrovac 9. i 10. Februar.sejo12 je napisao/la:prosle godine su bila 3 okupljanja kadetske tj testiranja u Tuzli i jos 2 grada tako nekako od 15-30 januara u tom intervalu valjda opet bude to i ove godine

-
- Kontakt:
za kadete bude svake godine pa tako i ce biti i ove,a za juniore nisam siguran,zna nenosejo12 je napisao/la:upravo takomulumbu1921 je napisao/la:Bila su 4 okupljanja,Tuzla 13. i 14. Januar,Mostar 19. i 20. Januar,Kakanj 3. i 4. Februar,Aleksandrovac 9. i 10. Februar.sejo12 je napisao/la:prosle godine su bila 3 okupljanja kadetske tj testiranja u Tuzli i jos 2 grada tako nekako od 15-30 januara u tom intervalu valjda opet bude to i ove godineja se nadam da ce i za kadete napraviti tako nesto i ove godine a za juniore ja mislim da bi trebalo samo jedno okupljanje nek bude eto u sarajevu tako nekako sredina kraj Januara

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
@mulumbu1921 Ja sam ga spominjaoChstal je napisao/la:nije taj kvalitet za Sparse, bio bi tamo 9 ili 10 igrač i zato je odlučio da ode u KOŠmulumbu1921 je napisao/la:neko je od vas spominjao Hamzu Gocobiju koji je bio u Njemackoj,i rekao je da ce ovdje doci i igrati za Sparse,ali danas vidjeh sliku momak igra u Košu
@Chstal to nije razlog, razlog je neki drugi,...
Pitao sam malog, on je svojim rjecima rekao da mu tamo nije zagarantovano mjesto ni minute. Svejedno su u Sarajevu do juna, a nije igrao ni ovo zadnje kolo za Koš.Livnjak je napisao/la:@mulumbu1921 Ja sam ga spominjaoChstal je napisao/la:nije taj kvalitet za Sparse, bio bi tamo 9 ili 10 igrač i zato je odlučio da ode u KOŠmulumbu1921 je napisao/la:neko je od vas spominjao Hamzu Gocobiju koji je bio u Njemackoj,i rekao je da ce ovdje doci i igrati za Sparse,ali danas vidjeh sliku momak igra u Košu
@Chstal to nije razlog, razlog je neki drugi,...
jucer sam mu sredio ispisno pismo iz njemackog kosarkaskog saveza, klub ga do sada nije tio ispisati, tako da tek sada moze biti registriran kod nas! A za njegov (ne)kvalitet nek izbori status na terenu, u mojim ocima ga ima, glupo je o tome sada raspravljati,...Chstal je napisao/la:Pitao sam malog, on je svojim rjecima rekao da mu tamo nije zagarantovano mjesto ni minute. Svejedno su u Sarajevu do juna, a nije igrao ni ovo zadnje kolo za Koš.
U subotu je "derbi" izmedju Sparsa i Kosa, nadam se da ce igrati protiv Sparsa i da vidis da nije mogao igrati ispred Gegica i Campare. Daj Boze da on ove godine bude medju 12 reprezentativaca u julu.Livnjak je napisao/la:jucer sam mu sredio ispisno pismo iz njemackog kosarkaskog saveza, klub ga do sada nije tio ispisati, tako da tek sada moze biti registriran kod nas! A za njegov (ne)kvalitet nek izbori status na terenu, u mojim ocima ga ima, glupo je o tome sada raspravljati,...Chstal je napisao/la:Pitao sam malog, on je svojim rjecima rekao da mu tamo nije zagarantovano mjesto ni minute. Svejedno su u Sarajevu do juna, a nije igrao ni ovo zadnje kolo za Koš.
Sparsi imaju Camparu i Gegica, nema tu mjesta za Gocobiju. Kako sam cuo, mali je skolovan igrac u najavi, ali...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
onda se nadam da ce igrati i da me nece osramotiti!Chstal je napisao/la:U subotu je "derbi" izmedju Sparsa i Kosa, nadam se da ce igrati protiv Sparsa i da vidis da nije mogao igrati ispred Gegica i Campare. Daj Boze da on ove godine bude medju 12 reprezentativaca u julu.

Sta mislite kakav ce igrac biti Campara?Znam da je Chstal govorio da nema tijelo kosarkasa,ali da je veliki talenat,a i mlad je jos,(99 godiste)sigurno ce jos rasti..
-
- Kontakt:
ma momak je pretalentovan,ali zaista,gledao sam ga par puta i za svoje godiste je odlican(moje misljenje),a sto se tice tijela mlad je jos razvice se,ali sam cuo neku informaciju sto se tice njegovog igranja za BiH koja mi se nije svidila,nadam se da nije istinaLotus je napisao/la:Sta mislite kakav ce igrac biti Campara?Znam da je Chstal govorio da nema tijelo kosarkasa,ali da je veliki talenat,a i mlad je jos,(99 godiste)sigurno ce jos rasti..

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Visina: 183, nedostaje mu jos 7 ili 8 centimetara za playa i malo je bucmast, ali se to rjesava vec dvije sezone i pri samom je kraju da izgleda kako trebaLotus je napisao/la:Sta mislite kakav ce igrac biti Campara?Znam da je Chstal govorio da nema tijelo kosarkasa,ali da je veliki talenat,a i mlad je jos,(99 godiste)sigurno ce jos rasti..
Ostatak mozes vidjeti na klipu od ove godine (juni) pionirsko finale Spars-Sloboda broj 12
" onclick="window.open(this.href);return false;
Za koga ce igrati? Za nas i samo za nas...mulumbu1921 je napisao/la:ma momak je pretalentovan,ali zaista,gledao sam ga par puta i za svoje godiste je odlican(moje misljenje),a sto se tice tijela mlad je jos razvice se,ali sam cuo neku informaciju sto se tice njegovog igranja za BiH koja mi se nije svidila,nadam se da nije istinaLotus je napisao/la:Sta mislite kakav ce igrac biti Campara?Znam da je Chstal govorio da nema tijelo kosarkasa,ali da je veliki talenat,a i mlad je jos,(99 godiste)sigurno ce jos rasti..
P.S. Sad kad u januaru krene liga i kad debituje u njoj, trebat ce ispisnica iz naseg Saveza..A to ce se vrlo tesko dobiti..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
dobro,dobro hvala Bogu pa je tako
i meni je sve ostalo nelogicno

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Trenutno korisnika/ca: Iniesta12, TripleThreat i 40 gostiju.