Wall me sjeba za 90euraElLoco7 je napisao/la:Wall 21,5 over
Gortat 13,5 over
Kemba 16,5 over
Curry 22,5 over
jedan odigran u Premieru

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Wall me sjeba za 90euraElLoco7 je napisao/la:Wall 21,5 over
Gortat 13,5 over
Kemba 16,5 over
Curry 22,5 over
jedan odigran u Premieru
prodje i ovaj prijedlog.ElLoco7 je napisao/la:Ja sam Griffina over uzeo po granici 19,5.
ako ne bude blowout trebao bi prebacit ali..
Pittsburg-Columbus 2:1Mashovd je napisao/la:Pittsburg-Columbus-NHL- 1-1.70 moze i under 5,5
pitts je u zadnjih 6 utakmica izgubio samo 1 i to su vodili 2:1 do zadnjih minutu ipo i onda je brutalnim prekršajem igrač bostona oborio Brooks Orpika...šokitani igrači su uspjeli primiti 2 gola i izgubiti dobivenu utakmicu...malkin je upitan zna se koliko je on vazan za pingvine,fali Orpiko i ONeal!Columbus je bez prvog golmana kojiu se ozljedio protiv tampe u četvratak ušao jee drugi golman,obranio 20 udaraca i nije primio gol,sljedecu utakmicu protiv minesote (4:0) opet nije primio gol...dosta nade polažu vcrs Columbus...mislin da nisu dovoljno sposobni pogotovo ako zaigra malkin!
vidim da je ovo u modi ali eto,nek se javi na pm svatko tko zeli za bonus od 200eura u jednoj kladionici bez uslova!
Laganoreus3 je napisao/la:Unitri/Universo - Brasilia 1 @1.75
http://pokit.org/get/?245ba385613d66f48 ... fa7798.jpg
Uskoro ce, oko 14:00h, moguce i malo ranijeArhitekt je napisao/la:Kad u max bet stave ponude za kosarkase?
ovo ti je 777 post, tako da i sreća ti je naklonjena za ovaj tipfixator je napisao/la:19:00 Skovde-Drott/29,5 Skovde under DA @ 1.80
Skovde u dosadašnjih 15 odigranih kola je samo dva puta prešao ovu marginu, i to u domaćoj pobjedi nad najlošijom ekipom u ligi Rimbom 36-33 i u gostujućem porazu od Malma 36-33. Oba tima forsiraju nešto bržu igru prvenstveno Drott pa mi to malo pravi problem kod ovog para stoga predlažem oprezniji ulog. Kod Drotta je i dalje out glavni kreator igre Adolfsson ali interesantna stvar je da su oba trenera u posljednje vrijeme zadovoljni igrom u odbrani a prvenstveno su zadovoljni golmanima. Još jedan dodatni razlog zbog kojeg ovo igram je velika važnost ovog duela, već sad se može reći da će ovaj duel odlučivati o putniku u play off jer se oba tima nalaze ispod 8 mjesta posljednjeg koje vodi u doigravanje a razlika je samo u jednom bodu. Prvenstveno od domaćina koji igra dakle na svom terenu očekujem da uspori tempo ove utakmice jer ako uđu u jurnjavu sa Drottom to može biti ravno samoubistvu. Dakle statistika, važnost utakmice i najave trenera nam idu u prilog dok stil igre ovih timova nam ne ide u prilog. Nadam se da će domaći igrati nešto sporijim tempom i u takvoj situaciji čak i u slučaju pobjede nevidim Skovde na 30 golova. U Švedskoj ekipe dosta osciliraju od utakmice do utakmice stoga oprezno sa ulogom.
Juventus bolje x2, 2 mi je previše rizična, ako ideš na veći ulog, po istoj kvoti bolje odigrat Leverkusen, koji mora dobit, još nošeni pobjedom protiv Dortmunda, mislim da ide to lagano.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:moje pitanje za danas i sutra -> ko ce od ovih "sto trebaju doci" pasti?
olympiakos
juventus
schalke
shahtar
milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.