Ma meni sestra treba da ide u LA, ja nesto ne gotivim to, daleko brate
Prvo pare, prvo pravilo poslovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa đe zapelo?Za drugaricu se još ubjeđujem da nije ništa, da se um poigrava sa mnom
Zapelo je što se ne želim zacopat u nju najvise na svijetu ne zelimsamo_lijevo je napisao/la: pa đe zapelo?
barem se ne morate upoznavati.
ma daleko čemerika ba, neka nje u austriji, biće joj dobro ko da je tamo, i bolje a blize je svijetu 100 putaBosniacum Lilium je napisao/la:
Ma meni sestra treba da ide u LA, ja nesto ne gotivim to, daleko brateEvo ja trebam zapoceti neku turneju po EU pa dokle doguram, mozda se i ozenim negdje usput
Prvo pare, prvo pravilo poslovanjaJesi to vec poceo raditi ko sudski tumac
najbolje je da pitas eleganta.On je strucnjak za bracne i vanbracne veze.Zapelo je što se ne želim zacopat u nju najvise na svijetu ne zelimjes' ona vrh ali realno brate neam šanse a osim toga već u 2 navrata sam se uspio ubijedit da umisljam tako cu i ovaj put
![]()
Jbg ko što neće x zraka kroz Bosnjaka tako neće ni europa u poštena insanaBosniacum Lilium je napisao/la:Ma kakvih ja znam levata, ne znaju npr. beknuti njemackog, kamoli engleskog. Snasli se, ovaj jedan ima svoju gradjevinsku firmu, zbog zene naravno. Tamo neka baba, ali boli ga q.
A jesu teski na parama, ono je fakat pretuzno, a kakva se npr. auta vozaju...Kuce da ne spominjem
Samo njega nemoj molim te ko brata, za njega sam i ja Đakomo Kazanovasamo_lijevo je napisao/la: najbolje je da pitas eleganta.On je strucnjak za bracne i vanbracne veze.![]()
Joj izvini nisam vidio ni da si pit'o, ima na glavnoj stanici tj. ne bas na glavnoj stanici nego preko puta glavne pošte u onom čeličnom soliteru (odmah prvi prolaz lijevo iza one 2 prodavnice i kladionice) mjesto je bas fino sredjeno, a prejeftino, cedevita 1 KM, kafa 0.70 KM itd... vopi 1.50, rakije su po marku ako se dobro sjećamapocalyps je napisao/la:Nego @marsale nisi mi odgovorio gdje to ima u Zenici pola litra pive a da je cijena od 1,5 uz pomenute ustipke
ZS tu sam svaki dan.Ne pika se to,daj sta urbano.Marsal je napisao/la: Joj izvini nisam vidio ni da si pit'o, ima na glavnoj stanici tj. ne bas na glavnoj stanici nego preko puta glavne pošte u onom čeličnom soliteru (odmah prvi prolaz lijevo iza one 2 prodavnice i kladionice) mjesto je bas fino sredjeno, a prejeftino, cedevita 1 KM, kafa 0.70 KM itd... vopi 1.50, rakije su po marku ako se dobro sjećam
ako planiraš jest ja ti preporučujem pohovani sir, jest 3.5 KM ali brateeee, ima da se razneseš
Znam ga od rodjenja.Jos dok je drzao plejku dole,pa povazdan igrali.Ma treba to iskoristiti,upravu si.Subotom prije izlaska otici dole malo da te "uzme".Marsal je napisao/la:Jest ZS, ono S predstavlja Samir a ne mogu se sjetit kako se preziva ako nije zilic...pofino mjesto odem i ja dole ponekad jbg ona jeftinoca se ne propusta
Oj jest hebeno kucat s mobitela, cujemo se sutra forumski jarani.
Je l' ti hoces da budes vojnik ili portir? Ne kontamjasmin10 je napisao/la:ne trazim ja da uzivam nestonisam ti ja u fazonu amerckih vojnika i tako
odgovara mi to setkanje i tako to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.