Evo i ja gledam u pmbevanda4 je napisao/la:teško legendo, randolph bi mogao prosjedit do krajaNYKnicks Fan je napisao/la:Griffin - over
Randolpf - over
Hayward - under
Cousins - over
Walker - over
C. Paul - over
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evo i ja gledam u pmbevanda4 je napisao/la:teško legendo, randolph bi mogao prosjedit do krajaNYKnicks Fan je napisao/la:Griffin - over
Randolpf - over
Hayward - under
Cousins - over
Walker - over
C. Paul - over
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
jedno ofulao jedno dao,apocalyps je napisao/la:Wall ofula 2 slobodna na 20 koseva,hajde jadan.
ja ga odigram i ne pogledam listic, poslije vidim da je pala kvota na 1,5 a obicno to onda ide u kontruTitova-Juga je napisao/la:Za setaca I zida over je dobro sto im vode ekipe pa bi vecina faula pred kraj tekme trebala biti upravo na njima da se zaustavi vrijeme, sto znaci mnogo s.bacanja. al ne mogu vjerovat zacha bidona 8min, 3 faula puuu
Od sad cu sebimzadat pravilo da ne igram one igrace koji nisu nacisto s glavom. West je jos od prosle sezone na crnoj listi. Kandidatimza ovu su cousins, zach, gay..bob je napisao/la:ja ga odigram i ne pogledam listic, poslije vidim da je pala kvota na 1,5 a obicno to onda ide u kontruTitova-Juga je napisao/la:Za setaca I zida over je dobro sto im vode ekipe pa bi vecina faula pred kraj tekme trebala biti upravo na njima da se zaustavi vrijeme, sto znaci mnogo s.bacanja. al ne mogu vjerovat zacha bidona 8min, 3 faula puuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.