Vikao bi ja tebi i Kembu,ali imam ga underElLoco7 je napisao/la:Ajdee Kembaa neces mi valjda izbit pare iz dzepa ajdeeee

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Vikao bi ja tebi i Kembu,ali imam ga underElLoco7 je napisao/la:Ajdee Kembaa neces mi valjda izbit pare iz dzepa ajdeeee
evo i meneBelieve je napisao/la:Vikao bi ja tebi i Kembu,ali imam ga underElLoco7 je napisao/la:Ajdee Kembaa neces mi valjda izbit pare iz dzepa ajdeeee
ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeElLoco7 je napisao/la:Ajdee Kembaa neces mi valjda izbit pare iz dzepa ajdeeee
sve isto cekamMaradonaaa je napisao/la:curry i walker jos po 1
wall jos 5
hajdeeeee
editContentissimo je napisao/la:sve isto cekamMaradonaaa je napisao/la:curry i walker jos po 1
wall jos 5
hajdeeeee
teško legendo, randolph bi mogao prosjedit do krajaNYKnicks Fan je napisao/la:Griffin - over
Randolpf - over
Hayward - under
Cousins - over
Walker - over
C. Paul - over
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Gledam i ne vjerujemramos4 je napisao/la:pa sta rade ovi iz denvera taman se priblize i onda opet im se ovi odmaknu
A amaterski i pocetnicki odigrano. c c c c Ne mogu da vjerujem da sam napravio ovakvu gresku koja ce me kostati moguceg dobitkaBelieve je napisao/la:Gledam i ne vjerujemramos4 je napisao/la:pa sta rade ovi iz denvera taman se priblize i onda opet im se ovi odmaknu
treću noć zaredom svi ljudi dižu pare,samo ja nađem neke debile da me sje*u
i nek je kad sam glup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.