Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Izgleda da Nene veceras nece igrat protiv Denvera. Denveru fali Lawson ali ga odlicno mijenja Robinson koji bi mogao u over. Sve u svemu ako Nene ne bude igrao uzimam [email protected]
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Ako nema Nenea,Webstera to znači siguran over Walla?mancity je napisao/la:Izgleda da Nene veceras nece igrat protiv Denvera. Denveru fali Lawson ali ga odlicno mijenja Robinson koji bi mogao u over. Sve u svemu ako Nene ne bude igrao uzimam [email protected]
pratim te za Denver.
You'll never walk alone.
Wall 21,5 over
Gortat 13,5 over
Kemba 16,5 over
Curry 22,5 over
jedan odigran u Premieru
Gortat 13,5 over
Kemba 16,5 over
Curry 22,5 over
jedan odigran u Premieru

*La Roma non si tifa, si AMA!*
wall 21,5 +
al jefferson 17,5 +
thompson 20,5 +
i. thomas 18,5 +
al jefferson 17,5 +
thompson 20,5 +
i. thomas 18,5 +
U desetom selu živi Antuntun!
Znači
Wall 22+
Denver 2
Cousins 22+
6.16
narodni
Curry 23+
Walker under 16.5
Griffin 21+
Portland 2
Aldridge 23+
Cousins 22+
Bayern 1
38.67
Wall 22+
Denver 2
Cousins 22+
6.16
narodni
Curry 23+
Walker under 16.5
Griffin 21+
Portland 2
Aldridge 23+
Cousins 22+
Bayern 1
38.67

You'll never walk alone.
Pittsburg-Columbus-NHL- 1-1.70 moze i under 5,5
pitts je u zadnjih 6 utakmica izgubio samo 1 i to su vodili 2:1 do zadnjih minutu ipo i onda je brutalnim prekršajem igrač bostona oborio Brooks Orpika...šokitani igrači su uspjeli primiti 2 gola i izgubiti dobivenu utakmicu...malkin je upitan zna se koliko je on vazan za pingvine,fali Orpiko i ONeal!Columbus je bez prvog golmana kojiu se ozljedio protiv tampe u četvratak ušao jee drugi golman,obranio 20 udaraca i nije primio gol,sljedecu utakmicu protiv minesote (4:0) opet nije primio gol...dosta nade polažu vcrs Columbus...mislin da nisu dovoljno sposobni pogotovo ako zaigra malkin!
vidim da je ovo u modi ali eto,nek se javi na pm svatko tko zeli za bonus od 200eura u jednoj kladionici bez uslova!
pitts je u zadnjih 6 utakmica izgubio samo 1 i to su vodili 2:1 do zadnjih minutu ipo i onda je brutalnim prekršajem igrač bostona oborio Brooks Orpika...šokitani igrači su uspjeli primiti 2 gola i izgubiti dobivenu utakmicu...malkin je upitan zna se koliko je on vazan za pingvine,fali Orpiko i ONeal!Columbus je bez prvog golmana kojiu se ozljedio protiv tampe u četvratak ušao jee drugi golman,obranio 20 udaraca i nije primio gol,sljedecu utakmicu protiv minesote (4:0) opet nije primio gol...dosta nade polažu vcrs Columbus...mislin da nisu dovoljno sposobni pogotovo ako zaigra malkin!
vidim da je ovo u modi ali eto,nek se javi na pm svatko tko zeli za bonus od 200eura u jednoj kladionici bez uslova!
Hajduk Živi Vječno
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Momci imal sta od ovoga:
Griffin - over
Randolpf - over
Hayward - under
Cousins - over
Walker - over
C. Paul - over

Griffin - over
Randolpf - over
Hayward - under
Cousins - over
Walker - over
C. Paul - over

Turner 20,5 under
Ellis 21,5 over
Thomas 17,5 over
Handerson 14,5 over
Ellis 21,5 over
Thomas 17,5 over
Handerson 14,5 over
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pokupio sam od vas po nesto i odigrao ovo :

- Maradonaaa
- Kontakt:
Believe je napisao/la:Ako nema Nenea,Webstera to znači siguran over Walla?mancity je napisao/la:Izgleda da Nene veceras nece igrat protiv Denvera. Denveru fali Lawson ali ga odlicno mijenja Robinson koji bi mogao u over. Sve u svemu ako Nene ne bude igrao uzimam [email protected]
pratim te za Denver.
Nene and Webster both out tonight
potvrdjeno
ne igraju ni jedan ni drugi
Diego sine gdje si ranije sa tim informacijamaMaradonaaa je napisao/la:Believe je napisao/la:Ako nema Nenea,Webstera to znači siguran over Walla?mancity je napisao/la:Izgleda da Nene veceras nece igrat protiv Denvera. Denveru fali Lawson ali ga odlicno mijenja Robinson koji bi mogao u over. Sve u svemu ako Nene ne bude igrao uzimam [email protected]
pratim te za Denver.
Nene and Webster both out tonight
potvrdjeno
ne igraju ni jedan ni drugi

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Maradonaaa
- Kontakt:
najpouzdanije informacije za nba izlaze pola sata do sat vremena prije utakmice
Sta ima danas sigurno? Kako su se patili protiv Bucksa koji su najgori u ligi, bojim se da ne bude blow out. Sretno,vidim da vas je dosta odigralo over.Believe je napisao/la:Ako nema Nenea,Webstera to znači siguran over Walla?mancity je napisao/la:Izgleda da Nene veceras nece igrat protiv Denvera. Denveru fali Lawson ali ga odlicno mijenja Robinson koji bi mogao u over. Sve u svemu ako Nene ne bude igrao uzimam [email protected]
pratim te za Denver.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- Titova-Juga
- Kontakt:
Wall mi je veceras, medju sigurnijim za overa s obzirom da u wizarsda nedostaju beal, webster, nene itd ovaj bi morao jos vise povuci. Ne vjerujem da ce biti blowouta. Zach takodjer moze u over, I memphis ima problema s povredama I to dva igraca u pravo na njegovoj poziciji vjerovatno nece nastupiti. Cousins bi takodjer trebao prebaciti najvise zbog trejda izmedju kingsa I raptorsa tako da je on gl I napadacka opcija, mada je kod njega uvijek taj rizik da li ce prebro uci u probleme s prekrsajima. Ps valjalo bi probati I mavse kp2
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
mozeli veceras henderson over 14,5 protiv thompsona? thomspon ne igra odbranu skoro nikako kao ni ekipa gsw..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja bih prije izabrao kembu koji mnogo bolje igra kuci vec vani, cini mi, se oko 18.5 pp kuci. Sve to ovisi o tome koliku porciju suteva ce big Al uzeti kojeg nase kladionice bezobrazno odbijaju staviti u ponudu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ima Big Al u MaxBet-uTitova-Juga je napisao/la:Ja bih prije izabrao kembu koji mnogo bolje igra kuci vec vani, cini mi, se oko 18.5 pp kuci. Sve to ovisi o tome koliku porciju suteva ce big Al uzeti kojeg nase kladionice bezobrazno odbijaju staviti u ponudu

- Titova-Juga
- Kontakt:
Da mi je kako na soccer kladionicu upast, cuo sam da mnogo grijese, po 3, 4 pts.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
koje ispratio mogao je fino zaraditElLoco7 je napisao/la:Eh evo od mene za vcrs:
Vcrs za Sacramento ne bi trebali igrati Vasquez, Salmons, Patterson i Hayes. Roster skracen za dva igraca startne petorke i dva bitna igraca s klupe. Thomas je promovisan u startnog playa sto znaci i vise minuta i suteva a i dosad je igrao odlicno biljezeci nesto vise od 17p u prosjeku.
I.Thomas 17,5 over
D.Cousins 21,5 over
Portland KP2 (zbog uslova)
Kingsi igraju kuci tako da ne bi trebali biti blowoutani. Dallas i ne zna sta znaci rijec odbrana a i najtanji su defanzivno na pozicijama 1 i 5. Trebalo bi jos malo sacekat da se vidi ocel igrat doticna 4 igraca, mada sam ja vec uplatio i napao ovo jakim ulogom. Iako u nba postoji uvijek iznenadjenja i dosta razlicitih faktora koja uticu na igrace morao sam pokusati ovo iskoristiti.
Sretno nam ko isprati!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.