Moji favoriti: Francuska, Hrvatska i Danska...a nekako imam osjecaj da bi mogli napravit iznenadenje Srbi i Norvezani..
nadam se da ce Hrvatska osvojit, jedino nam to fali

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pogotovo sad kad su dobili Sterbika i Rutenku, jbg ja sam ih malo podcijenio u onoj svojoj prvoj "analizi"marken je napisao/la:Zaboravio si Španiju.Španci su uvijek nezgodan protivnik svima.
dubrava je napisao/la:Metličić će biti na prvenstvu (ako se nesto ne promijeni u međuvremenu), al ne vjerujem da ce imati neku bitnu minutazu. Vise je on tu kao moralna potpora.
Moji favoriti: Francuska, Hrvatska i Danska...a nekako imam osjecaj da bi mogli napravit iznenadenje Srbi i Norvezani..
nadam se da ce Hrvatska osvojit, jedino nam to fali![]()
Bijeljinac je napisao/la:Favoriti su Francuzi, ali daleko od toga da ce sigurno uzeti zlato. Ne treba nikada podcijeniti jednu Hrvatsku, Skandinavce od kojih uvijek neko iskoci, Nijemce... Takmicenje je vrlo izjednaceno, ali koje to evropsko prvenstvo nije, u rukometu je uvijek tako, uvijek ima 2-3 favorita, ali isti moraju uvijek proliti dosta znoja da bi dosli do pobjede.
Navijacu naravno za svoj srpski nacionalni tim, a simptisacu i sa posebnom paznjom pratiti nastupe i Hrvata, Slovenaca, Madjara, Ceha, Poljaka, Rusa i Ukrajinaca. Razlog je sasvim jednostavan, svi oni pripadaju ili jugoslovenskoj ili istocnoevropskoj skoli rukometa, a to znaci kultiviran rukomet, najljepsi za oko. Istina predstavnici iz bivse Jugoslavije su poznati i po malo grubljoj igri, ali sigrno je da Nijemci, Francuzi, Spanci i Skandinavci nisu nista manji grubijani. Iz ugla nas srpskih navijaca, hvala Bogu kad se 2006. otarasismo ona dva Crnogorca Djukanovica i Djurkovica, ljudi nisu bili normalni, najobicniji kasapini koji su zalutali na sportski teren (za njih je to bilo sportsko 'boriliste'![]()
). Kada danas gledam Srbiju, to je opet onaj lijepi rukomet, koji lici i kojem je uzor rukomet Jugoslavije iz 80-ih i Hrvatske u deceniji na izmaku, koji su kao niko u rukometnoj istoriji do sada objedinjavali umijece i ljepotu ove igre. Kad sam se vec sjetio Djukanovica, necu nikada zaboraviti njegov ispad prije desetak godina
Igrao cetinjski Lovcen Ligu sampiona sa lisabonskim Sportingom u Portugalu. U sred utakmice navijaci se malo pokoskali sa policjom, a on napusta teren i ulijece u rulju i tuce se sa portugalskom policijom
Posle dobio suspenziju, pa je falio Lovcenu u cetvrtfinalu LS, a kad je stigao na Cetinje odgovorao novinarima: 'Pa ja sa morao da uletim, znate'
![]()
![]()
Hvala Bogu kad smo se kutarisali crnogorskog lobija i kljuca
marken je napisao/la:Ja sam zaboravio i Njemačku.Njemci su uvijek bili sila u rukometu ali mislim da ne mogu biti evropski prvaci.
Puno srece u nastupajucim razocarenjima pogotovo tebibh hrvat je napisao/la:francuska favorit kao i uvijek pa tek ostali, hrvatska u borbi za medalju. sve ispod će biti razočarenje
sarkazam je čudna bolest ali to je problem onoga koji zivi sa njomharishp je napisao/la:Puno srece u nastupajucim razocarenjima pogotovo tebibh hrvat je napisao/la:francuska favorit kao i uvijek pa tek ostali, hrvatska u borbi za medalju. sve ispod će biti razočarenje
bh hrvat je napisao/la:sarkazam je čudna bolest ali to je problem onoga koji zivi sa njomharishp je napisao/la:Puno srece u nastupajucim razocarenjima pogotovo tebibh hrvat je napisao/la:francuska favorit kao i uvijek pa tek ostali, hrvatska u borbi za medalju. sve ispod će biti razočarenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.