Meni jos nije jasno kako on vec nije pokupio ovu laskavu tituluRaul_64 je napisao/la:Kakvo glasanje za Makavelia , nea covjeka par mjeseci.
Mislim ima ga , al nije makaveli![]()
mozda je vrijeme da Barbarezov haver preuzme titulu..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni jos nije jasno kako on vec nije pokupio ovu laskavu tituluRaul_64 je napisao/la:Kakvo glasanje za Makavelia , nea covjeka par mjeseci.
Mislim ima ga , al nije makaveli![]()
mozda je vrijeme da Barbarezov haver preuzme titulu..
Molim te da se kulturno ponašamo pred vanjskim svijetom, a da frustracije i izlive niskih strasti ostavimo za našu malu zajednicu, šta će ljudi pomisliti ?moj uzor-S.G je napisao/la:Wow kako je smijesan. Pupak mi se odvez'o od smijeha.
Ma uvijek su tu provokacije, meni je bio jednom zanimljiv al smorio me isti sistem fura cijelo vrijemesonik24 je napisao/la:MoR vrlo dobar forumas, samo sto valjda nekad pecne simpatizere Liverpoola i Chelsea (i Arsenala i Cityja) pa ga bas ne simpatisu, stoga je dospio na listu za izbor kante, po meni svakako, za nepovjerovat.
MoR je napisao/la:Unofficialpage http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... r_id=28213" onclick="window.open(this.href);return false; ko si ti čovječe?![]()
Aj sad nam svima priznaj ko te od ove gore pobrojane grupe simpatizera poslao da glasaš za kantu godine?
Nemaš posta na EPL, očima te nikad nisam vidio, nema šanse da sam te mogao nagaziti kao ove gore i eto kao mene si se sjetio. Sramotno ponašanje
Da, upit za jednog člana je ispitivanje svakoga. Krasna logika, da nisi u duši skauzer?Goalgetter je napisao/la:@MoR
Jel te toliko ''boli'' ta nagrada zlatne kante, pa svakog ispitujes sto je glasao za tebe?
Nisam je još dobio, iako cijenim veliki broj glasova u samom startu. Nije da nisu poletili da glasajuchily-rz je napisao/la:@ MoR rodjace,gledaj na ovo kao priznanje,vidis koliko si hejtera svog lika i djela skupio..
Budimo realni,ti uzivas da trolujes pojedince a ova nagrada je samo priznanje da radis dobar posao
MoR je napisao/la:Nisam je još dobio, iako cijenim veliki broj glasova u samom startu. Nije da nisu poletili da glasajuchily-rz je napisao/la:@ MoR rodjace,gledaj na ovo kao priznanje,vidis koliko si hejtera svog lika i djela skupio..
Budimo realni,ti uzivas da trolujes pojedince a ova nagrada je samo priznanje da radis dobar posao
Prepozn'o talenat i glas'oMoR je napisao/la:Unofficialpage http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... r_id=28213" onclick="window.open(this.href);return false; ko si ti čovječe?![]()
Aj sad nam svima priznaj ko te od ove gore pobrojane grupe simpatizera poslao da glasaš za kantu godine?
Nemaš posta na EPL, očima te nikad nisam vidio, nema šanse da sam te mogao nagaziti kao ove gore i eto kao mene si se sjetio. Sramotno ponašanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.