Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

iVar
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la iVar » 09 dec 2013, 21:31

jasmin10 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ljudi moji, shvatite da test fizicke spreme nije nista posebno tezak. Ako si kifla od frajera, trebat ce ti 3 mjeseca trenigna da zakucas te testove. Najbitnije su suske.

Sad na konkursu u MUP-u KS raja masovno padala na test kod psihologa WTF :lol: :lol: :lol:
a uvijek ti konkursi, a nikada na vrijeme da saznam za njih :roll: ima li neka stranica gdje mogu vidjeti kada je konkurs za policiju u HNK :roll:
redovito čekiraj stranice što ti kaže ljiljan, ne moRe drugačije jbg :mrgreen:
nije to k'o "enlisting" u ameriKi...jbt. u Hrvatskoj se prijaviš na općini u uredu koji se bavi tim stvarima i čim bude konkurs jave ti
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 09 dec 2013, 21:33

gio10 je napisao/la:Ma dominiraju baš ove godine, mislio sam da neće biti nešto od njih, ali Boga mi idu ka vrhu... Jala i Buba su postali malo smiješni
Njih i ne slušam više skoro, Sajfer i Kontra pretežno, samo kad su trebe u pitanu, onda i ova dva gore pomenuta slušam
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 dec 2013, 21:37

pustite se tih wannabe repera :)

Zadnji put kad je bio konkurs, ja uletio ovako nesto pola sata od objave. Raja nije znala, ovako nekim momcima javljao na fb, nisu vjerovali, mislili da trolam :D Trebalo bi i iduce godine, ne znam samo da li se pomjerila granica za vojnike.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 dec 2013, 21:37

Kontra drzi vrh, pogotovo sa ovim svojim mixtejpom, prekucao je..
Ja te volim, volim Željo..

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 09 dec 2013, 21:40

Prekuc'o ko što ja prekucavam žene :mrgreen:

Ljiljane trebat će mi par savjeta ubrzo :mrgreen: eno bodovi tamo na izbori već dati, kapara :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 dec 2013, 21:40

iVar je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:@ajvar
Ja sam u 8. logističkom bataljonu, tu u Rajlovcu. obični vojnik, još uvijek.
a trudi se, malo faks, malo ovo-ono, a i onda znaš Sašu T. 100%, i one njegove delije Mehmedića i tako :mrgreen:

ev' ovaj lik što daje intervju, kakva gromada od čovjeka!

[youtube][/youtube]

Nećeš mi možda vjerovati, na faksu su mi ostala 4 ispita i za tri godine ništa dao nisam :mrgreen: . Imam rok do kraja sljedeće godine da završim. Biće, aBd.

Znam Sašu onako iz viđenja, povremeno radi na kapiji, a znam i dosta ovih momaka što stoje oko njega. Čuo sam za njega da je zvijer, da se bavi nekom borilačkom vještinom, ali nisam znao da je to krav-maga. Onako normalan momak, bar koliko sam ja uspio zaključiti, za razliku od mnogih ovih vojnih policajaca koji kad nabace onaj crni prsluk, ne daju gledat u sebe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 09 dec 2013, 21:50

Kakva je prolaznost zena u tome? :roll: :mrgreen:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 dec 2013, 21:52

200 tanks(M60A3, AMX30S, M84 AB, T-54, T-55, T-72M1, PT76)
- 261 military vehicles(BRDM-2, amx10P, BVP M-80A, M113-A2, OT M-60P and others)
- 19 planes(Orao J-22, Galeb G-4, J-21)
- unknown number of howitzers(M101, D-30, M84 Nora, M114A2, 2S1, 2S1 Gvozdika)
@alan-kardec,nije valjda da odrzavaju ove avione?
Ovo je za sekundarnih sirovina dusu dalo.Stacionirani su u BL,je li tako?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 dec 2013, 21:59

samo_lijevo je napisao/la:
- 261 military vehicles(BRDM-2, amx10P, BVP M-80A, M113-A2, OT M-60P and others)
Ma jašta sve je to zastarilo. Od tenkova, pješadijskog naoružanja, aviona, municije...
Avioni su, koliko znam, stacionirani na aerodromu u Zalužanima, u BL.

uschtipak je napisao/la:Kakva je prolaznost zena u tome? :roll: :mrgreen:
sve cura što znam iz Sarajeva, što rade u vojsci, navijaju za rajvoSa :mrgreen: . Ne znam kakva je prolaznost, ali ako si žensko znam da uz malo sreće možeš ući u vojsku. Ženama je najbolje u vojsKi. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 dec 2013, 22:01

Ma jašta sve je to zastarilo. Od tenkova, pješadijskog naoružanja, aviona, municije...
tenkovi su :lol: :lol:
ovo samo ima kod nas da bi neki stranci mogli servisirati tj.zaradjivati novac.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 dec 2013, 22:19

Dex je napisao/la:Prekuc'o ko što ja prekucavam žene :mrgreen:

Ljiljane trebat će mi par savjeta ubrzo :mrgreen: eno bodovi tamo na izbori već dati, kapara :mrgreen:
samo cire

@alan

moja prijateljica trenira kod njega krav-magu. Posamara ih sve. Pokusavala neke finte na meni, jedino sto mi prst sabila, na ostalim pokusajima je popusila :mrgreen:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 dec 2013, 22:23

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Dex je napisao/la:Prekuc'o ko što ja prekucavam žene :mrgreen:

samo cire

@alan

moja prijateljica trenira kod njega krav-magu. Posamara ih sve. Pokusavala neke finte na meni, jedino sto mi prst sabila, na ostalim pokusajima je popusila :mrgreen:
slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 dec 2013, 22:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:
@alan

pa trebao si je pustiti da te malo propusti kroz šake. ti ko pravi bosanac, proradio inat, gdje će me žensko laušit`
RIP Adis Selmanović

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 dec 2013, 22:46

Joj mjesec dana nisam bio kod kuce a planirao sam kuci 26. ( ovog mjeseca :mrgreen: ). Vec sam poceo odbrojavat dane, hebo te ne mogu da vjerujem da sam ovoliko kucu i drustvo pozelio..
ZZ

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 dec 2013, 22:59

:arrow: http://www.akos.ba/obrazovanje-odgoj/od ... di-ne-rade" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 09 dec 2013, 23:17

alan_kardec je napisao/la: Nećeš mi možda vjerovati, na faksu su mi ostala 4 ispita i za tri godine ništa dao nisam :mrgreen: . Imam rok do kraja sljedeće godine da završim. Biće, aBd.

Znam Sašu onako iz viđenja, povremeno radi na kapiji, a znam i dosta ovih momaka što stoje oko njega. Čuo sam za njega da je zvijer, da se bavi nekom borilačkom vještinom, ali nisam znao da je to krav-maga. Onako normalan momak, bar koliko sam ja uspio zaključiti, za razliku od mnogih ovih vojnih policajaca koji kad nabace onaj crni prsluk, ne daju gledat u sebe.
ahahaha e svašta, natjeraj se uči malo :mrgreen:
i usput, kakav si sa raštelovanim puškama M16? Ima li fakat nekih koje nisu u upotrebi a da se prodaju? Bar u dijelovima, ako bi mog'o nać' oriĐiĐi dijelove da sastavim airsoft verziju :mrgreen:

Saša mi k'o tata :) bio mi idol na treninzima 8-)
uschtipak je napisao/la:Kakva je prolaznost zena u tome? :roll: :mrgreen:
zavisi od štele, nacionalnog ključa i sposobnosti iste :mrgreen:
alan_kardec je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
kod nas Galeb na "otpadu", a srbi ga još uvijek koriste (mislim na Vojsku Srbije)
mislim da bi najbolja opcija bila nabavka nekih polovnih MiG-ova ili bar F15/16.
Ne treba nama više od 10tak komada za početak :) ionako ih ima na "bacanje" kod amera :)
samo_lijevo je napisao/la: tenkovi su :lol: :lol:
ovo samo ima kod nas da bi neki stranci mogli servisirati tj.zaradjivati novac.
Ovi M84 se mogu apgrejdovat poprilično, staviš mu reaktivni oklop (alan vjerovatno zna o čemu pričam), ubaciš novu mašinku, tipa DShK ili M2 Browning .50 cal, obnoviš cijev, pojačaš je, motor dotegneš i eto ga. proguglaj M84 Degman Đuro Đaković, kod hrvata je to no1 tenk :) a isto tako imaju i MiG 21 avione, eno ih na "šminkanju" kod Ukrajinaca
alan_kardec je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: @alan
pa trebao si je pustiti da te malo propusti kroz šake. ti ko pravi bosanac, proradio inat, gdje će me žensko laušit`
alan, ja ih znam gore sve haman, samo jedna udara ko đavo, ostale sve štede :mrgreen: jednostavno nema onog filinga kad te ufati, mi radili vježbu odbrane od napadača kad te prisloni uz zid, ova jedna lafo mene stisla oko vrata davi, ma bjež k'o da me miluje, a saša kad priđe, to je već druga priča :twisted:

Mislim da je Krav Maga najbolja vještina, posebno još ako neko ima novaca i vremena da to kombinuje sa ninjutsuom, dobiješ pravog fajtera 8-)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 dec 2013, 23:20

Zaposlite se ljudi na brodu i okusite picetine iz svih dijelova svijeta :)
Thomas Müller - Fußballgott

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 dec 2013, 23:24

@jasko

ma zna se sta je prijateljica, nista od toga :P

@alan

znas kako je to sa sirovinama :mrgreen: gdje ces biti ljudina ako jednom zenu nisi izdegenecio :mrgreen:

@don burza

pomagaj, kako :P cuo sam da su neki empower najbolji :P

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 09 dec 2013, 23:27

don_burza je napisao/la:Zaposlite se ljudi na brodu i okusite picetine iz svih dijelova svijeta :)
hajd ti mene "istovari" u Kaliforniji da se dokopam Pendletona :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 dec 2013, 23:28

@Ivar,kako sam ja upoznat mi(BIH) je potpisala neki sporazum da imamo samo kopnene snage,dakle odrekli smo se vazdusnih.Vojska Srbije je trazila da kupi ove avione,ali nasi ne zele prodati.I to sto ih ima VS ne znaci apsolutno nista,davno zastarjela roba.

Vazdusne se odnose na fiksna krila,znaci mogu helikopteri.Valjda sam dobro objasnio ovo oko krila. :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 9 gostiju.