Rekoh, pa izbrisah: zamisli da su svi ostali parovi zeleni i da samo njih cekas, bit ce ti lakse10DelPiero je napisao/la:Ma polahko ne moze drugacije, valjda ce okrenut

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Rekoh, pa izbrisah: zamisli da su svi ostali parovi zeleni i da samo njih cekas, bit ce ti lakse10DelPiero je napisao/la:Ma polahko ne moze drugacije, valjda ce okrenut
Turci su majstori za prelazesudac92 je napisao/la:Ideeeee Gaziantep!!! Ajd Besiktas izdrzi.
dva gola u jednoj minuti![]()
kako da neInatSilanBosanski je napisao/la:2/1Heller je napisao/la:Oj kaiserslauterna
Ma i tu sam vec dubl bacio, imas jedan na temi kvote 1,85 par onaj Thomas a drugog cu ja isforsirat dok ne prebaci Curry overKurbla je napisao/la:Eh, onda smatraj da si pogodio, idi nam sad sta iz EnBiEj izanaliziraj
Ja ti iz pouzdanih izvora tvrdim da ce ovo Italija uzet, a ti kako hoces10DelPiero je napisao/la:Ma i tu sam vec dubl bacio, imas jedan na temi kvote 1,85 par onaj Thomas a drugog cu ja isforsirat dok ne prebaci Curry overKurbla je napisao/la:Eh, onda smatraj da si pogodio, idi nam sad sta iz EnBiEj izanaliziraj
A talijani lagano 2-1.
koji smradovi, vracam se staroj taktici nikako na Turke, Grke, Rumune i ostalo SMEĆE, nikako na druge lige...Maradonaaa je napisao/la:pa dobro jel normalno ovo sto radi kladionica
pa j**** ti Kaiserslautern![]()
![]()
Nije bitno kako,bitno je da pobjede.10DelPiero je napisao/la:Cekam da okrenu pa da se javim al' ne stoji ti ona razmontirat ce ih s obzirom da su gubili
Ako zavrsi 2:5, hoces li mi oprostit za tako tesku rijec, odnosno izraz?10DelPiero je napisao/la:Cekam da okrenu pa da se javim al' ne stoji ti ona razmontirat ce ih s obzirom da su gubili
Ma nema frke bit ce boljeKurbla je napisao/la:Ako zavrsi 2:5, hoces li mi oprostit za tako tesku rijec, odnosno izraz?10DelPiero je napisao/la:Cekam da okrenu pa da se javim al' ne stoji ti ona razmontirat ce ih s obzirom da su gubili
EDIT: Ili 3:6Ma otislo je ovo sve u, da prostis... Pet narodnih iskombinujes i ne mozes proc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.