Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
QUARTERBACK je napisao/la:Gleda li ga ko, kako igra??
Igro dobro, to sto je njegov zadatak na lijevom boku odradjuje solidno i bez greske..ali je Schalke danas stvarno los, nemaju nikako nekih igrackih elemenata i sansi, neznam sta je razlog, samo se nadam da ekipa ne igra protiv trenera, jer bi to mozda bilo lose za naseg Seada!QUARTERBACK je napisao/la:Gleda li ga ko, kako igra??
Gdje bolan??exbabilon je napisao/la:Evo opet najlosije ocjenjen![]()
na nekom njemačkom portalu. gledao sam većinu utakmice i igrao je sasvim dobro . problem je što mu je ekipa u napadu totalno zakazala .ZgemboAdislic je napisao/la:Gdje bolan??exbabilon je napisao/la:Evo opet najlosije ocjenjen![]()
I na whoscored.com i na goal.com dobio solidnu ocjenu.
Nigdje veze! Gledao sam cijelu tekmu i mogu slobodno reci da je odigrao sasvim solidnu tekmu, za jednog tako mladog igraca cak i vise nego toga..jes da ofanzivi mal te ne nije nista doprinjeo, ali je zato u odbrani bi dobar i kao sto je vec neko napisao, nije napravio ni jednu gresku a imao par dobrih intervencija..njegov problem je sto je njegova ekipa u krizi i tako i igraju..nesigurni i bez ikakve igre..pa cak erminov braunschweig ima veca muda od njih ako se uzme u obzir pristup u tekmi..samo neka Seo nastavi ovako dalje i nek sakuplja utakmice!exbabilon je napisao/la:Evo opet najlosije ocjenjen![]()
Molio bih nekog ko je gledao utakmice da mi kaze da ipak nije tako lose i da je bio ako nista solidan. I jos jedno pitanje, jel sad on dobija sansu jer je neko povrijedjen ili je ovo regularno izboreno mjesto u sastavu.