filip13 je napisao/la:netsi i miami

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
filip13 je napisao/la:netsi i miami
Hakeem , Barkley i K. Malonefilip13 je napisao/la:3 igrača rođena iste godine a sva trojica u top 20 svih vremena u skokovima?
Kobe Bryant je napisao/la:Hakeem , Barkley i K. Malonefilip13 je napisao/la:3 igrača rođena iste godine a sva trojica u top 20 svih vremena u skokovima?
Prvo sam pomislio na K.Malone ali on je imao najvise 31.0 pts u karijeri. Drugi izbor mi je Dominique W ali nije ni on...Kobe Bryant je napisao/la:Koji je igrać jedne sezone imao prosijek poena po utakmici 33, a nije bio prvo strijelac lige
![]()
vidim da si ostao uskracen za odgovor na ovo pitanjeKobe Bryant je napisao/la:Koji su NBA igraci jeli vazelin ?
mislim da je filip odgovorio tacno. iverson je jedne sezone imao 30+ prosjek, a cini mi se da je kobe uzeo titulu najboljeg strijelca. pokusavam se sjetiti bez googlea ali nema sanse da budem 100% siguran, mada sam poprilicno siguran da je iverson u pitanju.Kobe Bryant je napisao/la:Koji je igrać jedne sezone imao prosijek poena po utakmici 33, a nije bio prvo strijelac lige
![]()
BernardBarnjak je napisao/la:Protiv kojeg tima je prve NBA poene upisao Drazen Petrovic tada igrac Portlanda?
filip13 je napisao/la:supersonicsi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.