Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jos kad bi DeRozan 12 zabio uz preokret Lakersa 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I baš kad ja čekam nekog,protivnički igrač odigra utakmicu života...Nevjerovatno.
You'll never walk alone.
kao sto sam rekao, kada dobijes tokom dana izgubis na nba, vrijedi i suprotno, neko zlatno nepisano pravilo 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
jeste vidili listic od lika sto je dobio 51 hiljadu u premieru jucer ?
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Ja igram Madjarice u hendikepu, a one nece nikako pobijedit, kvota 1.01 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
http://www.youtube.com/watch?v=TI92O2LSyiAKurbla je napisao/la:Ja igram Madjarice u hendikepu, a one nece nikako pobijedit, kvota 1.01
U desetom selu živi Antuntun!
Muzika moje mladostibevanda4 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=TI92O2LSyiAKurbla je napisao/la:Ja igram Madjarice u hendikepu, a one nece nikako pobijedit, kvota 1.01

" onclick="window.open(this.href);return false;
mah ne vjerujem da je ono dobio jos je uplata 380 km na velike kvote ;pHaHu1x2 je napisao/la:jeste vidili listic od lika sto je dobio 51 hiljadu u premieru jucer ?

ma sto nebi dobio, ima svake subote i nedjelje frajer uplacuje po 1.000 na listic i to nabaca 10 parova ..huligans je napisao/la:mah ne vjerujem da je ono dobio jos je uplata 380 km na velike kvote ;pHaHu1x2 je napisao/la:jeste vidili listic od lika sto je dobio 51 hiljadu u premieru jucer ?
B-I-R !
imam ove pobjedjuju 26 razlike,one pobjedise 25 

Željeznicar za život cijeli !
Jednom sam sebi obecao da nece zenska noga/ruka na moj tiket, morat cu jos jednomlikusa je napisao/la:imam ove pobjedjuju 26 razlike,one pobjedise 25

nerelno jeste ali ima budalahuligans je napisao/la:mah ne vjerujem da je ono dobio jos je uplata 380 km na velike kvote ;pHaHu1x2 je napisao/la:jeste vidili listic od lika sto je dobio 51 hiljadu u premieru jucer ?

nabacaš sigurica i uzmeš pare....jednostavno

- DrinaJedina
- Kontakt:
nije to taj listic, frajer je uplatio 390km na 3 meca kvota 4,50-5,50 i dobioedohz je napisao/la:nerelno jeste ali ima budalahuligans je napisao/la:mah ne vjerujem da je ono dobio jos je uplata 380 km na velike kvote ;pHaHu1x2 je napisao/la:jeste vidili listic od lika sto je dobio 51 hiljadu u premieru jucer ?![]()
nabacaš sigurica i uzmeš pare....jednostavno![]()
igrao ja msm wolfsburg pobjeda u oba pol., herta pobjeda na oba pol i jos je nesto stavio i dobio 51 hiljadu..
hajduk vodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
B-I-R !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E de mi momci jos nesto sracunajte 
Ovako, sistem je..3 fiksa (kvote 1.23, 1.30, 1.10), sistem 13/16 (svih 16 su kvote 1.85), uplata 1km..koliki je min, a koliki max dobitak ?
Hvala unaprijed

Ovako, sistem je..3 fiksa (kvote 1.23, 1.30, 1.10), sistem 13/16 (svih 16 su kvote 1.85), uplata 1km..koliki je min, a koliki max dobitak ?
Hvala unaprijed
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
max 5-5.5 hiljada, minamalno 10-ak maraka, onda 150, pa 1000 ja mislimPapastathopoulos je napisao/la:E de mi momci jos nesto sracunajte
Hvala unaprijed
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ima li ko sta za nba veceras kakav prijedlog 

- DrinaJedina
- Kontakt:
Rodjak preko 21 ! 

- stomaklija
- Kontakt:
Bas ko sto kolega heller reče: Minimalno ti je 13Km, 14 pogodjenih-130Km, 15 pogodjenih-980. MAximalno 5229. Da se ne bi vise zajebavao kao ja evo ti super stvar:Heller je napisao/la:max 5-5.5 hiljada, minamalno 10-ak maraka, onda 150, pa 1000 ja mislimPapastathopoulos je napisao/la:E de mi momci jos nesto sracunajte
Hvala unaprijed
http://www.tipovi1x2.net/Kladionica/Sistemi" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.