RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VasaKisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VasaKisa » 07 dec 2013, 14:41

Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp ;)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 07 dec 2013, 15:39

E ovako rodjeni..Poceo ti ja igrati menadzera i uzeo Zelju i igrao tri sezone i od toga dvije titule.Nakon toga odlucim preuzeti Slobodu i nakon ulaska u Premijer ligu igrao jos 2-3 sezone onako bio nekako u vrhu ali nisam osvojio nista.I kontam reko odo uzeti Velez,veliku klub sa jakom tradicijom i odlucim sa njim igrati da mu vratim stari sjaj i slavu.Tri sezone vec igram,promjenio komplet ekipu,nafatao nekih skupih Argentinaca i Brazilaca za PL BIH svemirci al rezultati nece pa nece.Tri sezone kuburim oko 10 mjesta i pravo sam se iznervirao :mrgreen: Ako i ne uspijem da osvojim nista,makar sam upoznao sastav Veleza i najbolji su mi neki Nuhic,Mehremic i Kazazic.Onog Cemalovic sam poslao na posudbu posto je bio indolentan hehe :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 dec 2013, 16:04

S obzirom da je nogometna sezona završena, ostali su rukometaši ovaj vikend pa bi lijepo bilo naletiti i pozdraviti ih malo. Termin je fin onako "s kafe" sto se kaze , u 13:30 h

"U posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone , rukometaši Veleža će ugostiti ekipu Bosne iz Visokog. Utakmica će se odigrati u Nedjelju (sutra) s početkom u 13:30h . Mladoj ekipi Veleža je potrebna podrška kako bi ostvarili što bolji rezultat , a sutra će protiv njih na teren izaći prvoplasirana ekipa ove sezone. Pozivamo sve ljubitelje rukometa, simpatizere Veleža da dođu i podrže naše rukometaše.

SVI NA RUKOMET !"

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 07 dec 2013, 20:55

arhimed89 je napisao/la:E ovako rodjeni..Poceo ti ja igrati menadzera i uzeo Zelju i igrao tri sezone i od toga dvije titule.Nakon toga odlucim preuzeti Slobodu i nakon ulaska u Premijer ligu igrao jos 2-3 sezone onako bio nekako u vrhu ali nisam osvojio nista.I kontam reko odo uzeti Velez,veliku klub sa jakom tradicijom i odlucim sa njim igrati da mu vratim stari sjaj i slavu.Tri sezone vec igram,promjenio komplet ekipu,nafatao nekih skupih Argentinaca i Brazilaca za PL BIH svemirci al rezultati nece pa nece.Tri sezone kuburim oko 10 mjesta i pravo sam se iznervirao :mrgreen: Ako i ne uspijem da osvojim nista,makar sam upoznao sastav Veleza i najbolji su mi neki Nuhic,Mehremic i Kazazic.Onog Cemalovic sam poslao na posudbu posto je bio indolentan hehe :mrgreen:
Pa zar ima BiH Premier Liga na manager-u? Je li Manager 2013 ili 2014?

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 07 dec 2013, 21:47

shaman7 je napisao/la:S obzirom da je nogometna sezona završena, ostali su rukometaši ovaj vikend pa bi lijepo bilo naletiti i pozdraviti ih malo. Termin je fin onako "s kafe" sto se kaze , u 13:30 h

"U posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone , rukometaši Veleža će ugostiti ekipu Bosne iz Visokog. Utakmica će se odigrati u Nedjelju (sutra) s početkom u 13:30h . Mladoj ekipi Veleža je potrebna podrška kako bi ostvarili što bolji rezultat , a sutra će protiv njih na teren izaći prvoplasirana ekipa ove sezone. Pozivamo sve ljubitelje rukometa, simpatizere Veleža da dođu i podrže naše rukometaše.

SVI NA RUKOMET !"
Kako stoje Rođeni na tabeli

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 dec 2013, 22:40

Sasvim je normalno da tražimo pojačanja koja mogu igrati u kupu jer imamo ambicije i želje da izborimo evropu,tako da nebi imalo smisla sad dovoditi nekog da u tim utakmicama sjedi na tribinama.Ja se uvijek nadam boljem,pa tako očekujem i dobro proljeće za sve nas i naše ROĐENE.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 08 dec 2013, 01:18

VasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp ;)
Haj cibni to ime na pp. :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 dec 2013, 02:29

Kadet91 je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:E ovako rodjeni..Poceo ti ja igrati menadzera i uzeo Zelju i igrao tri sezone i od toga dvije titule.Nakon toga odlucim preuzeti Slobodu i nakon ulaska u Premijer ligu igrao jos 2-3 sezone onako bio nekako u vrhu ali nisam osvojio nista.I kontam reko odo uzeti Velez,veliku klub sa jakom tradicijom i odlucim sa njim igrati da mu vratim stari sjaj i slavu.Tri sezone vec igram,promjenio komplet ekipu,nafatao nekih skupih Argentinaca i Brazilaca za PL BIH svemirci al rezultati nece pa nece.Tri sezone kuburim oko 10 mjesta i pravo sam se iznervirao :mrgreen: Ako i ne uspijem da osvojim nista,makar sam upoznao sastav Veleza i najbolji su mi neki Nuhic,Mehremic i Kazazic.Onog Cemalovic sam poslao na posudbu posto je bio indolentan hehe :mrgreen:
Pa zar ima BiH Premier Liga na manager-u? Je li Manager 2013 ili 2014?
Ima naravno.Napravili ljudi patch za BH ligu.
http://www.fm-balkan.com/forum/files/fi ... arch-team/
Evo ovdje mozes skinuti i samo raspakuj folder u editor ili jednostavno napravili folder editor mode i tu ubaci.
Imas ovdje sve objasnjeno.Ovo je za fm 2013,imas i nekih balkanskih cupova napravljenih.Ugodno igranje :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 08 dec 2013, 17:22

VasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp ;)
Javi brate koje je to pojacanje ili je paljevina? Poslao sam ti pm jucer. :)

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 08 dec 2013, 18:13

Ja mislim da će, i što se dovodilo pojačanja biti sa strane, da mogu kup igrati, i budala vidi da preko lige Barca ne bi iz ove situacije izborila Evropu. Samo daj Bože da zaobiđemo taj Široki u kupu :D

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 dec 2013, 18:53

Vraćam se danas iz Splita,u Čapljini ugledam Veležov bus sa igračima.
Zna li se gdje će? :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 08 dec 2013, 19:08

tepsija je napisao/la:Vraćam se danas iz Splita,u Čapljini ugledam Veležov bus sa igračima.
Ma prvi tim je slobodan, mozda neka od mlađih kategorija druže, jer i oni koriste taj bus.

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 08 dec 2013, 20:22

tepsija je napisao/la:Vraćam se danas iz Splita,u Čapljini ugledam Veležov bus sa igračima.
Mozda je ostala jedna crtica goriva od Trebinja pa se vozaju beze :P
Zadnja izmjena: VasaKisa, dana/u 08 dec 2013, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 08 dec 2013, 20:53

pioniri veleza danas gostovali u metkovicu

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 09 dec 2013, 00:44

GLASANJE ZA NAJBOLJEG ODBRAMBENOG IGRACA NA POLUSEZONI

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... polusezoni

FORZA VELEŽ

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 09 dec 2013, 14:44

Posalao sam ti pp

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 dec 2013, 14:55

Posalao sam ti pp[/quote]
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 dec 2013, 15:33

anel81m je napisao/la:
Posalao sam ti pp
može i meni?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 dec 2013, 17:41

Sta je bola jbt koda je Gaucho u pitanju pa tolike tajne
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 dec 2013, 18:05

NiĐe veze, al et'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.