Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mogao je staviti i Mahdavikiuinacefindecko je napisao/la:Moeen Pourgol
Bosnia just have 2 player of city and stutgart
------------------------------------
IRAN : Dejagah ( Fulham )
ghouchan nejhad ( Standard liege )
Jahanbakhsh ( Nijmegan )
Javad nekounam ( Osasona )
Masoud Shojaee ( Las palmas )
Daniel davari ( Brawnshuag )
Sardar Azmoun ( Robin Kazan )
بزار بگم بایرن بگم ژکو ببینه بترسه
Ali Karimi (Bayern Munchen )
-----------------------------------
Haha bas su simpa ebo im pedofil homeini mame haha, pitajte ih jeli istina da je Homeini imao privremeni brak (Koji je jako popularan u Iranu) sa djevojcicom od 4 godine. Nalozite ih loma hahaBosniacum Lilium je napisao/la:forum je ono fecox
najvise se sprdaju sa tim da su nam ameri dali drzavu, i da smo nacija stara tek 20 godina![]()
![]()
![]()
![]()
stvarno su bolesnici, dosta bolesnih komentara ima
EDIT: evo i gledam na fb ove fernande, pa strasno
Bosnia is an overrated team who have an average swuad aside of two stars at best. Seriously, their over-confidence will be to their demise. They won't be able to keep up with Iran's speed and talent.
Iran has everything Bosnia has and much more!
Let Bosnia think they are better. History tends to repeat itself
The bosnian coach told fifa iran is the weakest team and implied the onl competition for the 2nd spot will be with nigeria. I cant wait for iran to make this clown eat his words like choi did.
QUARTERBACK je napisao/la:bosnia is our bitch hahahahahahahahaha koji giganti, u nevjerici sam
Ostao bi Rooney i Persie koji nesto kenja oko transfer ali mu je to uzalud i opet bi Dzekson dosao na isto.Fordinjo je napisao/la:Sprema se velika cistka u MU mozda Dzeko ode i u Manchester ko ce znati mislim sve bi bilo bolje osim ostati u City-u....
sprema se cistka i u Fulhamu i Cardifu,pa njih ne spomenu,nego po automatizmu u klub s najvecim ambicijama.Fordinjo je napisao/la:Sprema se velika cistka u MU mozda Dzeko ode i u Manchester ko ce znati mislim sve bi bilo bolje osim ostati u City-u....