Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Chapman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Chapman » 08 dec 2013, 21:57

adc je napisao/la:Kako vas danas Everton spusti na zemlji. Mogli su vam uzeti i sva tri boda samo da je Lukaku malo zreliji igrač. U sljedeća dva kola vas prestižemo.

YNWA.
I ja to kažem, imali smo lude sreće, gol smo dali na samo takvu sreću, jer onaj parmak i panj i debil i najgori napadač na svijetu i podhitno moramo dovesti napadača ne može lopte pogoditi, kao da će uvijek Mesut ispravljati njegove greške. Lukaku je hladno mogao dati tri gola, ali trema valjda, siguran sam da će nam se osvetiti na proljeće.

Samo veliki klubovi poput Liverpoola zaslužuju da su na prvom mjestu, nadam se da ćete što prije zasjesti na tron.

YNWA.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 08 dec 2013, 21:59

Orion87 je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:City apsolutni favorit u subotu...Pelegrini kaže da će odmarat svoje najbolje igrače u Ligi prvaka dok će naši prvo u Italiju i onda premoreni nazad u Englesku....praktično imaju 1 ili 2 dana da malo odmore....**** raspred nas steže...na kojem mjestu ćemo biti 1.og januara veliko je pitanje...
Buraz smiri malo,takvo podcjenjivanje Arsenala je krajnje neozbiljno sa tvoje strane....
City je itekako pobjedljiv to što su oni zaredali par dominantnih pobjeda kući protiv kokoški itd,ne može ti dati za pravo da kažeš da su oni protiv Arsenala "apsolutni" favoriti,možda blagi da,ali apsolutni ne,nikako.....
na svom stadionu igraju dominantno..pobjede tipa 4:1...6:0...7:0 samo dokazuju tu dominaciju...i apsolutni favoriti su upravo zbog Lige prvaka i njima nebitne utakmice a nama vrlo bitne...da nema Lige prvaka bili bi blagi favoriti,ali ovako su apsolutni favoriti....
A.F.C. Bournemouth!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 08 dec 2013, 22:00

Gledajući tradiciju mi uvijek najlošije u gostima odigrmo protiv unteda,dok protiv sitija na strani u kontinutetu igramo dobro i nadam se bodovima ,Što da ne i pojeda ?

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 08 dec 2013, 22:01

rambo16 je napisao/la:
Orion87 je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:City apsolutni favorit u subotu...Pelegrini kaže da će odmarat svoje najbolje igrače u Ligi prvaka dok će naši prvo u Italiju i onda premoreni nazad u Englesku....praktično imaju 1 ili 2 dana da malo odmore....**** raspred nas steže...na kojem mjestu ćemo biti 1.og januara veliko je pitanje...
Buraz smiri malo,takvo podcjenjivanje Arsenala je krajnje neozbiljno sa tvoje strane....
City je itekako pobjedljiv to što su oni zaredali par dominantnih pobjeda kući protiv kokoški itd,ne može ti dati za pravo da kažeš da su oni protiv Arsenala "apsolutni" favoriti,možda blagi da,ali apsolutni ne,nikako.....
na svom stadionu igraju dominantno..pobjede tipa 4:1...6:0...7:0 samo dokazuju tu dominaciju...i apsolutni favoriti su upravo zbog Lige prvaka i njima nebitne utakmice a nama vrlo bitne...da nema Lige prvaka bili bi blagi favoriti,ali ovako su apsolutni favoriti....
Ja ipak mislim da ce ova ekipa pokazati klasu i uzeti čak i puni plijen u Manchesteru,ali o tome cemo prije tekme ima sredinom vikenda jako bitna tekma,koju možemo apsolvirati sa kombinovanim timom...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 dec 2013, 22:04

slika

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 08 dec 2013, 22:07

adc je napisao/la:Kako vas danas Everton spusti na zemlji. Mogli su vam uzeti i sva tri boda samo da je Lukaku malo zreliji igrač. U sljedeća dva kola vas prestižemo.

YNWA.
Najjači forumaš definitivno.Uvijek se dobro ismijem kada vidim njegove postove. :lol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 08 dec 2013, 22:19

nadam se da će Nacho dobijat veću minutažu,da Arteta neće tako često igrat i da će se Sagna vratit brzo....i da će Santi preselit na klupu jer svi vide osim Wengera da je njegova igra kriminalna od kako se vratio među startere...
A.F.C. Bournemouth!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 09 dec 2013, 01:06

Neobjektivni ste. Čitajući vaše komentare rekao bi čovjek da se Everton nije prešao na tuđu polu.
Imao je Arsenal finih prilika ali se one jedva mogu izbrojati na prste jedne ruke. One dvije prilike krajem drugog poluvremena su najbolje što je Arsenal uradio a dotad se niste sastali s loptom. U drugom poluvremenu ste ko biva napadali ali ništa baš konkretno. Ona Giroudova prečka je čista sreća, da mu ubace 1000 onakvih lopti sad svaka bi u tribinama završila. Everton je zasluženo uzeo bod, i jednim i drugim je malo falilo da uzmu sva tri boda ali ovako je najpoštenije.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 dec 2013, 01:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Kako treba napadaC? Mislis da ce neko igrati umjesto Girouda? Ovi na ovoj temi malo seru puno, istina nije Giroud najbolji finiser na svijetu, ali sta on radi za ekipu tesko da to neki spic moze zamjeniti. Uostalom, nije uopste spic pozicija koja je slabo popunjena, prije bih rekao da je to lijevo krilo. Samo sto u Arsenalu idu takve rotacije da bi to lijevo krilo cesto bio i spic. Kad skontas ni Suarez nije cisti spic vec luta. Treba igrac koji ce igrati sa Giroudom, ali vise po krilu i ubacivati se na ove lopte sto Giroud skida.
Ja sam se samo osvrnuo na recenicu, cinilo mi se da trazis napadaca. Giroud je veliki radnik, radi dobar posao, ali ako Arsenal hoce na visoko, mora bolji napadac. On ucestvuje u igri, bas se bori, ali dzaba kada je los finiser, a napadac mora golove da daje. Sem Girouda, bekova i stopera, eventualno Flaminija, tamo se ne zna ko je gde, to su konstantne rotacije ove cetvorke, Jack, Aaron, Ozil, Santi. Igra bez krila. Verovatno Wenger i nece ici po napadaca, mozda neki back up, Podolski mi je tanak, uvek bio toplo hladno, nekad bukne, nekad ga nigde nema. Suarez je specijalac sam po sebi.

Ne znam bas na sta ciljas, kako po krilu, a da se ubacuje u napadu, setajuci spic, kao Ronaldo u Realu ??? :) Ili na 4-4-1-1 formaciju, ono sto Utd igra sa Persijem i Rooneyem ???

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 dec 2013, 02:27

Martinez: "You cannot underestimate the quality of this Arsenal side so, with the character we showed, I couldn't be more proud."
Martinez: "This draw against Arsenal was better than the win at Old Trafford"
Mogao je malo vise postovanja prema Unitedu pokazati. :roll:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 dec 2013, 08:50

hahaha, Martinez king, ne gotivi United covjek.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 dec 2013, 11:07

Paradajz je napisao/la:
Ja sam se samo osvrnuo na recenicu, cinilo mi se da trazis napadaca. Giroud je veliki radnik, radi dobar posao, ali ako Arsenal hoce na visoko, mora bolji napadac. On ucestvuje u igri, bas se bori, ali dzaba kada je los finiser, a napadac mora golove da daje. Sem Girouda, bekova i stopera, eventualno Flaminija, tamo se ne zna ko je gde, to su konstantne rotacije ove cetvorke, Jack, Aaron, Ozil, Santi. Igra bez krila. Verovatno Wenger i nece ici po napadaca, mozda neki back up, Podolski mi je tanak, uvek bio toplo hladno, nekad bukne, nekad ga nigde nema. Suarez je specijalac sam po sebi.

Ne znam bas na sta ciljas, kako po krilu, a da se ubacuje u napadu, setajuci spic, kao Ronaldo u Realu ??? :) Ili na 4-4-1-1 formaciju, ono sto Utd igra sa Persijem i Rooneyem ???
Ma Giroud je efikasan spic zbog asistencija. On sve sto ne moze sam dati nadoknadi savrsenim pasom, tako je npr. i jucer bilo. A sve dok on ucestvuje direktno u golovima meni iskreno i ne smeta. Svejedno mi je jel daje ili asistira.

Ma ne direktno sa dva spica, sumnjam da bi to Wenger vise uradio jer fakat trebas imati fantasticne vezne da bi se to moglo uraditi, vec ovo sad sto se igra samo recimo umjesto Cazorle da upadne Suarez(samo recimo tako). Mislim da bi Suarez to dobro iskoristio kretao bi se vecinom od krila te bi utrcavao iza Girouda. Uz to recimo Suarez je veliki borac. Ako bi Arsenal doveo njeg ja bih bio siguran u titulu naredne 2-3 godine, ovako sumnjam da ce ga dovesti.
Ono sto ja hocu reci jeste da je Cazorla preslab da igra tu poziciju, Ox ilI Walcott bi to mogli, ali su povrijedjeni, a Walcott stalno povrijedjen. Gnabry premlad(mada je on pokazao kako bi ta pozicija trebala izgledati). Podolski bude koristan samo zato sto ima fantastican sut, ali u igri on bas i ne ucestvuje.

Ja da sam na mjestu Arsenala ne bih iskreno zalio dati ni 80 za Suareza, ne sumnjam da bi se bar trostruko vratilo. Jos uz sve to covjek moze igrati LP.
Celik!3,2,2.

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 09 dec 2013, 13:09

Jel Real kupio otkupio Velu ili je samo na posudbi?
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 dec 2013, 13:15

maminho je napisao/la:Jel Real kupio otkupio Velu ili je samo na posudbi?
Otkupili su ga, ali ima pravo Arsenal da ga vrati u roku od 2 godine za neku siću. Dakle ta klauzula ističe krajem ove sezone, tj. na ljeto.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 dec 2013, 13:25

3,4 miliona meni se cini da je ta otkupna stavka.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 dec 2013, 13:29

Ja mislim da je 5 miliona funti ali nisam siguran zaista.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 09 dec 2013, 14:21

Nisam znao da za vaše ljubimce navijaju i guzoljupci. Ajde fino.

slika

YNWA.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 09 dec 2013, 14:27

AllGunsBlazing je napisao/la:3,4 miliona meni se cini da je ta otkupna stavka.
Ukoliko se ispostavi preskupim urugvajac, Vela bi mogao biti taj igrac kojeg trazis. Takav je bio i Villa ali ste ga propustili pa ga Atletico uze.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 dec 2013, 14:37

Vela je imao svoju sansu i nije je iskoristio. Bolji je od Walnuta uvijek sam govorio ali nije neki uspjeh biti bolji od Walnuta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 09 dec 2013, 14:43

BigBigBang je napisao/la:Vela je imao svoju sansu i nije je iskoristio. Bolji je od Walnuta uvijek sam govorio ali nije neki uspjeh biti bolji od Walnuta.
Imao je i Henry svoju sansu u Juventusu pa je nije iskoristio .. :mrgreen:
Zasto ne pruziti momku drugu sansu, bar je Wenger poznat po tome. Pogotovo ako je klauzula tako mala.
Ili krenuti po onog Mouru iz PSG-a kad vec grije klupu .. :?:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.