Believe je napisao/la:Pa bacaj James,slonu jedan
ma neka
bolje je da on dijeli asistencije a Allen uzima suteve

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Believe je napisao/la:Pa bacaj James,slonu jedan
Mamu mu jeb.emMaradonaaa je napisao/la:Believe je napisao/la:Pa bacaj James,slonu jedan
ma neka
po meni bolje vestbruka na 21,5.. indiana slabo brani poziciju playmakera, a russell uzima šuteva koliko i durant, nekad i više..huligans je napisao/la:moze li durant preko 28,5 ?
Believe je napisao/la:Mamu mu jeb.emMaradonaaa je napisao/la:Believe je napisao/la:Pa bacaj James,slonu jedan
ma neka
nemoj tako,pogledaj moj nickMaradonaaa je napisao/la:Believe je napisao/la: Mamu mu jeb.em
mogu ici vec punit popravni
nema od ovog nista
hahahaBelieve je napisao/la:nemoj tako,pogledaj moj nickMaradonaaa je napisao/la:Believe je napisao/la: Mamu mu jeb.em
mogu ici vec punit popravni
nema od ovog nista
I sta je sad sa njim, kad ulazi, ima li sanse da prebaci ovih 17,5 ?Believe je napisao/la:Ma u igri je on,al neće frajer da baca,samo 3 šuta
EDIT evo 6 poena
Auu Jennings 3 lična,a mnogo ga je igralo over
Ma mora imati više šutevaMaradonaaa je napisao/la:james na 8
jos samo 19
Jarane NBA ti je to, sve je moguce..ja sma jednom cekao Duranta preko, i u zadnjoj cetvrtini mi je trebalo njegovih 18 poena, mislio sma nema sanse..kad udje Durantula poce ubacivat sve, na kraju je ubaco 20 + u toj zadnjoj cetvrtini, tako da ne otpisuj pogotovo jer je to LBJ,Maradonaaa je napisao/la:james na 8
jos samo 19
Brezovac je napisao/la:Jarane NBA ti je to, sve je moguce..ja sma jednom cekao Duranta preko, i u zadnjoj cetvrtini mi je trebalo njegovih 18 poena, mislio sma nema sanse..kad udje Durantula poce ubacivat sve, na kraju je ubaco 20 + u toj zadnjoj cetvrtini, tako da ne otpisuj pogotovo jer je to LBJ,Maradonaaa je napisao/la:james na 8
jos samo 19
I j ga cekam, ja ih imam sve over i Monroea i BOsha i Jeningsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.