pomozi forumskoj braci da se zaposle na tom kruzerudon_burza je napisao/la:Nisam vise preko bare . Kuci sam na odmoru. Sto se tice treba iz azijeTajlandjanke su najbolje pa onda Filipinke
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma jok . U biti sve su one dobre al ne moze niko ni blizu sa nasim istocnim komsinicamaiVar je napisao/la:jesi to gled'o dok se handre?don_burza je napisao/la:Nisam vise preko bare . Kuci sam na odmoru. Sto se tice treba iz azijeTajlandjanke su najbolje pa onda Filipinke
Thomas Müller - Fußballgott
- Marsal
- Kontakt:
Pa majstore.Evolution87 je napisao/la: Imam na celu dvije, ostale se manje vise ne vide
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Makedonke, ako potpadaju pod to "komšinice"don_burza je napisao/la: Ma jok . U biti sve su one dobre al ne moze niko ni blizu sa nasim istocnim komsinicama
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Evolution87
- Kontakt:
ma nisu mi neke trebe u skoli, tako da... ali ima ovih sa strane koje ce se brinutiMarsal je napisao/la:Pa majstore.Evolution87 je napisao/la: Imam na celu dvije, ostale se manje vise ne videIskoristi to, ja kad sam dobio batine cure iz 3 razreda su me tetošile i brinule se oko mene, a imo samo jednu manju modricu.
Budi malo laf ba, i bit će sve dobro.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
U svom izboru sam podržao raju sa chata i kolege sa faxa,hvala lijepo
ustipak, jesi to gledaa Kerima Zeljkovica, pa postavi Lea Martina 
Sta sam docekala, da mi se brisu postovi na chatu i to jos od koga.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja sam bio pogrešaaan, kad sam ti stavio...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
kad smo kod uštipka,jesam poželio uštipke sa domaćim kajmakom,slanim domaćim sirom uhhhhh i onda zalit jednim hladnim točenim i zapalit na kraju 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Dobra ti taGorki je napisao/la:kad smo kod uštipka,jesam poželio uštipke sa domaćim kajmakom,slanim domaćim sirom uhhhhh i onda zalit jednim hladnim točenim i zapalit na kraju
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuo sam da je u Zenici dobrila prava sto se tice cijena 
U Sarajevu pretjeruju, k'o da smo New York, sve klosar do klosara sa ajfonom u dzepu, a za hljeba nema
U Sarajevu pretjeruju, k'o da smo New York, sve klosar do klosara sa ajfonom u dzepu, a za hljeba nema
Druže i kod nas u Tuzli ti je cijena ok,kafa 1,5km u 90% kafića,sad na ljeto se otvorio po meni najbolji kafić u Tz Sagittarius tu je malo skuplje recimo kafa je 2km ali je najbolja kafa u čaršiji + vrhunska usluga i atmosfera,najjači kafe u čaršiji.Bosniacum Lilium je napisao/la:cuo sam da je u Zenici dobrila prava sto se tice cijena
Negdje možeš naći i kafu po marku ali to su te cijene otprilike
Pobjeda je bolja od orgazma!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Drug naleti u Vatri ili se negdje zavali u BBIGorki je napisao/la:Druže i kod nas u Tuzli ti je cijena ok,kafa 1,5km u 90% kafića,sad na ljeto se otvorio po meni najbolji kafić u Tz Sagittarius tu je malo skuplje recimo kafa je 2km ali je najbolja kafa u čaršiji + vrhunska usluga i atmosfera,najjači kafe u čaršiji.Bosniacum Lilium je napisao/la:cuo sam da je u Zenici dobrila prava sto se tice cijena
Negdje možeš naći i kafu po marku ali to su te cijene otprilikerecimo u kafe Sloboda na So(l)nom trgu kafa je marka i tu je xtra,pogotovu ljeti kada radi bašta
Joj gotive 
Pozdrav za Greivisa,ljiljana,Dexa,evolutiona,redsicu i maestra.
Pozdrav za Greivisa,ljiljana,Dexa,evolutiona,redsicu i maestra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zdravpo.
Koju si to danas zbario
Koju si to danas zbario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.