Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

DonCorleone
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la DonCorleone » 08 dec 2013, 17:44

simurgh je napisao/la:
Sumnjam da ce Martinez htjeti da dodje u Njemacku da boksuje sa Adom, a i pri zalasku je karijere.

Martinez ce gledat da zaradi sto vise para (Canelo ili Cotto) u nizoj kategoriji i onda mozda GGG ako HBO ponudi dovoljno para.

Ado bi mogao zaganjati Quillina. Tu borbu moze dobiti... Mozda cak i da proba super srednju mada bilo bi mu tesko. Adina snaga nije losa za srednju, mada za super srednju mozda bi bio slab.

Ostalo u srednjoj je manje vise odradio - Murrey, Macklin.. Mozda rematch sa Gealom.
Nece Ado ici u supersrednju milion posto, previse napora, neizvjesno, Stiglitz-Ward-Abraham nema on tu sta traziti.
On je u srednjoj na sigurnom, Martinez i Quillin su sledeca imena ako hoce jos jednom da pokaze sebi i drugima da je jedan od najvecih, medjutim rizik da ostane bez ijedne titule je ogroman, jer Martinez jeste star ali on moze po meni dobiti i GGG, kojeg trenutno Murray i nas Adnan i svi drugi bokseri izbjegavaju i to sa pravom, bolji je od svih.

Realno gledajuci, on ce sada odraditi dvije odbrane pa ce odluciti o karijeri, mozda bude jos jedan rematch sa Barkerom ako ovaj bude mogao uopste jos boksati, sve ostalo je igra sa titulom. Steta sto ranije (prije 2 godine) nije pristao na borbu sa GGG, do koje izgleda nikada nece doci. Ovako je jasno da izbjegava GGG, sto mi je krivo, ali i velike pare su u pitanju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 08 dec 2013, 21:46

DonCorleone je napisao/la:
simurgh je napisao/la:
Sumnjam da ce Martinez htjeti da dodje u Njemacku da boksuje sa Adom, a i pri zalasku je karijere.

Martinez ce gledat da zaradi sto vise para (Canelo ili Cotto) u nizoj kategoriji i onda mozda GGG ako HBO ponudi dovoljno para.

Ado bi mogao zaganjati Quillina. Tu borbu moze dobiti... Mozda cak i da proba super srednju mada bilo bi mu tesko. Adina snaga nije losa za srednju, mada za super srednju mozda bi bio slab.

Ostalo u srednjoj je manje vise odradio - Murrey, Macklin.. Mozda rematch sa Gealom.
Nece Ado ici u supersrednju milion posto, previse napora, neizvjesno, Stiglitz-Ward-Abraham nema on tu sta traziti.
On je u srednjoj na sigurnom, Martinez i Quillin su sledeca imena ako hoce jos jednom da pokaze sebi i drugima da je jedan od najvecih, medjutim rizik da ostane bez ijedne titule je ogroman, jer Martinez jeste star ali on moze po meni dobiti i GGG, kojeg trenutno Murray i nas Adnan i svi drugi bokseri izbjegavaju i to sa pravom, bolji je od svih.

Realno gledajuci, on ce sada odraditi dvije odbrane pa ce odluciti o karijeri, mozda bude jos jedan rematch sa Barkerom ako ovaj bude mogao uopste jos boksati, sve ostalo je igra sa titulom. Steta sto ranije (prije 2 godine) nije pristao na borbu sa GGG, do koje izgleda nikada nece doci. Ovako je jasno da izbjegava GGG, sto mi je krivo, ali i velike pare su u pitanju.
Znam da je spominjao nakon Geala da bi se mogao okusati u SMW, ali mislim da je to zato sto je tada bio daleko od ponovnog osvajanja titule i patio se sa kilazom.

Mozda bi mogao sa Froch-om boksovati, i ovaj je ostario i trazi borbe koje prave pare.

GGG je izbjegavao vec duzi niz godina, prije i zbog para.. realno ja ne mislim da u srednjom moze se iko mjetiri sa GGG. I on ce vjerovatno vrlo brzo morati ici gore..

Ado ima ogromnu podrsku u njemackoj i neovisno od protivnika uvijek moze dobro zaraditi..

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 dec 2013, 23:22

Pomalo nismo navikli od Adnana da udje onako agresivno odma u 1rundi u kojoj je bio dominatan o 2 da ne govorimo jer ga je razvalio kroseima. Neka se Ado drzi ove srednje i sve ce biti ok i nadam se da ce sledjece godine odradit jedan mec u BiH sto mu je zelja kao i svima nama. I hvala mu na zahvali svim Bosnancima koji su ga podrzali i vidi se da covjek pravo voli Bosnu i ponosni budimo na jednog ovakovog sportasa svjetski razmjera.

ADO THE CHAMPION!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 dec 2013, 10:11

e jbg. sad, od najboljeg tehnicara srednje kategorije napraviste djedicu koji bi trebo organizovat par laksih borbi, ubrat par miliona i okoncat karijeru. :(
zasto ado ne bi imao sanse protiv martineza :?
u redu, istina je da bi to bilo tesko i pretesko za organizovat, al je takodje istina da bi ado imo sanse protiv covjeka koji velikim koracima ulazi u 4. deceniju zivota.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 dec 2013, 10:54

kad bi trebao biti sljedeci Adnanov mec?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 dec 2013, 17:37

Kaunas je napisao/la:kad bi trebao biti sljedeci Adnanov mec?
April najvjerovatnije.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 30 maj 2014, 19:45

Poderi supka dopingovanog sutra ado
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 30 maj 2014, 20:22

Adnan Ćatić, alias Felix Sturm, svjetski bokserski prvak koji se bori pod njemačkom zastavom imat će u subotu meč u Krefeldu protiv borca iz Australije Sama Solimana za odbranu prvaka po IBF verziji :bih:
slika

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 31 maj 2014, 17:26

Da li će prenositi neka od naših TV kuća?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 31 maj 2014, 17:36

IlProfessore je napisao/la:Da li će prenositi neka od naših TV kuća?
Face tv
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 maj 2014, 21:18

može li neko staviti stream od face tv-a ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 31 maj 2014, 21:21

Ako Ado bude bar 80% spreman rutinski će apsolvirati ovog dopingaša.U prethodnom njihovom meču poklopile su se neke loše stvari, Ado je bio loše spremljen i u padu bokserske forme jer je baš izgubio titulu od Geala, a ovaj je još bio dopingovan.Stoga, ako se ostvari ovo što sam u prvoj rečenici napisao, slijedi još jedna odbrana titule.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 31 maj 2014, 21:26

Kad pocinje Adina borba?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 maj 2014, 21:57

Možete li ljudi molim vas staviti link za face tv,želio bih da pregledam borbu našeg Ade..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 31 maj 2014, 22:00

TMmanija2012 je napisao/la:Kad pocinje Adina borba?
U 22:30 :bih:

Zmajevi su nakon odlične prijateljske utakmice s Obalom Slonovače u kojoj su slavili 2:1 poslali Ćatiću poruku podrške preko društvenih mreža.

"Sretno, šampione! Tvoji Zmajevi su uz tebe!", stoji ispisano na bh. zastavi s kojom su se reprezentativci fotografirali, te postavili fotografiju na društvene mreže.

slika

Da postavim ovim od sportsport.ba jedno pitanje, ako smijem... :tralala:
Zasto bojkujte Adnan Catica? Kakav to politicki razlog ima??? :bih:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 31 maj 2014, 22:14

Bice poslije na ss..cekaju da pobjedi :lol:

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 31 maj 2014, 22:22

@sportsport.ba: :tokralju:
Isto kapiten Emir Spahic vama kaze, mozete me :guz:
Eh sada razmislajte...

http://www.feed2all.eu/watch/263158/1/w ... liman.html" onclick="window.open(this.href);return false;

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 31 maj 2014, 22:23

ima prijenos i na sat1 na astri
pare nisu problem para NEMA

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 31 maj 2014, 22:26

ne rade ovi streamovi još ili ?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.