AllGunsBlazing je napisao/la:Kako treba napadaC? Mislis da ce neko igrati umjesto Girouda? Ovi na ovoj temi malo seru puno, istina nije Giroud najbolji finiser na svijetu, ali sta on radi za ekipu tesko da to neki spic moze zamjeniti. Uostalom, nije uopste spic pozicija koja je slabo popunjena, prije bih rekao da je to lijevo krilo. Samo sto u Arsenalu idu takve rotacije da bi to lijevo krilo cesto bio i spic. Kad skontas ni Suarez nije cisti spic vec luta. Treba igrac koji ce igrati sa Giroudom, ali vise po krilu i ubacivati se na ove lopte sto Giroud skida.
Ja sam se samo osvrnuo na recenicu, cinilo mi se da trazis napadaca. Giroud je veliki radnik, radi dobar posao, ali ako Arsenal hoce na visoko, mora bolji napadac. On ucestvuje u igri, bas se bori, ali dzaba kada je los finiser, a napadac mora golove da daje. Sem Girouda, bekova i stopera, eventualno Flaminija, tamo se ne zna ko je gde, to su konstantne rotacije ove cetvorke, Jack, Aaron, Ozil, Santi. Igra bez krila. Verovatno Wenger i nece ici po napadaca, mozda neki back up, Podolski mi je tanak, uvek bio toplo hladno, nekad bukne, nekad ga nigde nema. Suarez je specijalac sam po sebi.
Ne znam bas na sta ciljas, kako po krilu, a da se ubacuje u napadu, setajuci spic, kao Ronaldo u Realu ???

Ili na 4-4-1-1 formaciju, ono sto Utd igra sa Persijem i Rooneyem ???