mada su upravo porazeni u b2b ut. kod PortlandaLenBias je napisao/la:h2 na pacerse veceras brate, mene to opasno vuce vecerasDrinaJedina je napisao/la:Treba mi samo jedan prijedlog za NBA večeras?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mada su upravo porazeni u b2b ut. kod PortlandaLenBias je napisao/la:h2 na pacerse veceras brate, mene to opasno vuce vecerasDrinaJedina je napisao/la:Treba mi samo jedan prijedlog za NBA večeras?
uzece **** mojDrinaJedina je napisao/la:Premier kladionica je u pitanju.
Sad će Rijeka uzet 4:3
Izgleda da je ne znas tako dobro..suhakrpa je napisao/la:Danas odem do obliznje kladionice gdje inace uplacujem i dam radnici koju inace dobro poznajem novac da mi uplati na racun, kazem joj po obicaju broj racuna i opet po obicaju ne uzmem potvrdu o uplati. Dodjem kuci, udjem na net, kad tamo stanje racuna 0,00. Osvjezim stranicu opet isto. Vratim se u kladionicu pitam je sto mi ne uplati, kaze da je uplatila. IZvadi ona one papire kad tamo ni manje ni vise pise Edvin Trakic. Jos ona se potpisala umjesto mene, tj. umjesto Edvina, a zna da se ja ne zovem tako. I kako covjek da bude pametan.
Ma znam je brate radi tu mjesecima, al bila guzva i kad su izasli oni papiri samo prepisala ime dole gdje se treba potpisat, nije ni skontala kome uplacuje.InatSilanBosanski je napisao/la:Izgleda da je ne znas tako dobro..suhakrpa je napisao/la:Danas odem do obliznje kladionice gdje inace uplacujem i dam radnici koju inace dobro poznajem novac da mi uplati na racun, kazem joj po obicaju broj racuna i opet po obicaju ne uzmem potvrdu o uplati. Dodjem kuci, udjem na net, kad tamo stanje racuna 0,00. Osvjezim stranicu opet isto. Vratim se u kladionicu pitam je sto mi ne uplati, kaze da je uplatila. IZvadi ona one papire kad tamo ni manje ni vise pise Edvin Trakic. Jos ona se potpisala umjesto mene, tj. umjesto Edvina, a zna da se ja ne zovem tako. I kako covjek da bude pametan.
nađi čovjeka na facebooku, stupi u kontakt s njim, objasni mu sve, ako je pošten vratit će, ako ne napadaj radnicu koja će vjerojatno dobit otkaz.. A ako ni to ne želiš čisto sumnjam da ćeš na forumu riješit ovaj problemsuhakrpa je napisao/la:Ma znam je brate radi tu mjesecima, al bila guzva i kad su izasli oni papiri samo prepisala ime dole gdje se treba potpisat, nije ni skontala kome uplacuje.InatSilanBosanski je napisao/la:Izgleda da je ne znas tako dobro..suhakrpa je napisao/la:Danas odem do obliznje kladionice gdje inace uplacujem i dam radnici koju inace dobro poznajem novac da mi uplati na racun, kazem joj po obicaju broj racuna i opet po obicaju ne uzmem potvrdu o uplati. Dodjem kuci, udjem na net, kad tamo stanje racuna 0,00. Osvjezim stranicu opet isto. Vratim se u kladionicu pitam je sto mi ne uplati, kaze da je uplatila. IZvadi ona one papire kad tamo ni manje ni vise pise Edvin Trakic. Jos ona se potpisala umjesto mene, tj. umjesto Edvina, a zna da se ja ne zovem tako. I kako covjek da bude pametan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.