+1bevanda4 je napisao/la:bravo miky, svaka čast!!
za veceras 4 singla prelaza pa sta bude
Boca Juniors - Gimnasia X/1
Kalloni - Panathinaikos 1/2
Botafogo - Criciuma 2/1
Atletico-MG - Vitoria 1/X
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
+1bevanda4 je napisao/la:bravo miky, svaka čast!!
92bevanda4 je napisao/la:obratite pažnju na talijansku košarku:
Sassari - Reggiana / domaćin over 84,5 @1,85
Igrali su u dva navrata, obe utakmice su bile oko 180 poena. Danas na ukupni zbroj nude 160,5!?!?
Pretpostavljam da je to zbog gostujuće momčadi koja ne bilježi velik broj utakmica iznad te granice u zadnjih par kola. Ali zato se domaćini redovito kreću između brojki 80 i 90, a pošto su Reggiani prošle godine utrpali 105 komada, nadam se da će ove barem 85. Nemam nikakvih informacija oko izostanaka i slično, a i nema vremena sada za ikakve detaljnije analize pa ću odigrati njih i naći još par over-undera na manji ulog..
Sretno!
FaraonTM je napisao/la:Arsenal-Everton (h.0:1) 2 2,00
Inter-Parma (h.0:1) 2 2,00
Ne pitajte kako, imam osjećaj.
Igrat će Kehl i vjerovatno će zakrpiti sa nekim mladim igračem, mislim da im je veći problem odbrana.. Onaj Fridrih je fizički dosta inferioran bio protiv Leverkusena, jednostavno nema snage.HaHu1x2 je napisao/la:Planirao sam u srijedu staviti na jaci ulog nekoliko parova, a sad me vec zabrinjava dortmund, ni sahin ni bender ne igraju u francuskoj, ne znam ni ko ce im igrati sredinu..
Fridrih nije prijavljen za grupnu fazu LP, tj. nema pravo nastupa. Barem tako mislim...FaraonTM je napisao/la:Igrat će Kehl i vjerovatno će zakrpiti sa nekim mladim igračem, mislim da im je veći problem odbrana.. Onaj Fridrih je fizički dosta inferioran bio protiv Leverkusena, jednostavno nema snage.HaHu1x2 je napisao/la:Planirao sam u srijedu staviti na jaci ulog nekoliko parova, a sad me vec zabrinjava dortmund, ni sahin ni bender ne igraju u francuskoj, ne znam ni ko ce im igrati sredinu..
nadam se da je neko ispratio, meni je bilo od velike koristiLenBias je napisao/la:na mali ulog do nba parova
arsenal ps1
verona 1
dinamo h1
bordeaux z1
hertha 2
sretno svima danas
Edinho992 je napisao/la:14:30 Fulham - Aston Villa(s.t.) - 1X @1,52![]()
> Iako Aston Villa već pet kola ne zna za poraz, ja u ovom meču prednost dajem ekipi Fulhama, jer oni jednostavno više nemaju pravo na kiks ako žele pobjeći iz zone ispadanja.
15:00 Fuchse Berlin - Kiel - 2 @1,90![]()
> Nakon poraza u derbiju od Flensburga, pretprošlo kolo, Kielu slijedi još jedan derbi susret. Već dugo se nije dogodilo da Kiel izgubi dva velika derbija zaredom, tako da i pored toga što Fuchse imaju prednost domaćeg terena i u pobjedničkoj su seriji, prednost dajem jačem i kvalitetnijem sastavu gostiju.
15:30 Freiburg - Wolfsburg(zg) - 3+ @1,70![]()
> Naizgled su gosti favoriti, ali Wolfsburg je nepredvidiv, a Freiburg igra dosta dobro u posljednje vrijeme i jako žele tu prvu domaću pobjedu, tako da neće biti puno taktiziranja. Tako da očekujem ofanzivnu igru od samog starta i gol više u mreži protivnika.
17:00 Arsenal - Everton(zg) - 3+ @1,60![]()
> Vodeći Arsenal važi za blagog favorita u ovom meču, ali Everton je već na prošlom gostovanju kod Manchestera pokazao koliko može biti neugodan, tako da i na Emiratesu očekujem jednu veliku borbu, koja bi na kraju trebala rezultirati i sa dosta golova.
17:30 Braunschweig - Hertha(zg) - 0-2 @1,70![]()
> Braunschweig vrlo teško postiže golove i najneefikasniji su tim lige, dok ni Hertha ne briljira po tom pitanju u posljednje vrijeme. Zbog toga, kao i zboog rivaliteta iz druge lige, očekujem vrlo izjednačen duel u kojem bi i jedan gol mogao presuditi pobjednika, ako ga uopšte bude.
Igrat će Sahin vjerovatno, a neigranje Fridriha je sve osim hendikepa.HaHu1x2 je napisao/la:Planirao sam u srijedu staviti na jaci ulog nekoliko parova, a sad me vec zabrinjava dortmund, ni sahin ni bender ne igraju u francuskoj, ne znam ni ko ce im igrati sredinu..
pod velikim upitnikom je sahin, a u odbrani mora neko igrati ...ceze je napisao/la:Igrat će Sahin vjerovatno, a neigranje Fridriha je sve osim hendikepa.HaHu1x2 je napisao/la:Planirao sam u srijedu staviti na jaci ulog nekoliko parova, a sad me vec zabrinjava dortmund, ni sahin ni bender ne igraju u francuskoj, ne znam ni ko ce im igrati sredinu..
Neko si djete cim volis da pricas racku (****) i to. I da te pitam jesil pod ovo : "vecina onih koji znaju nesto o kladionici" smatrao i sebe posto vise neces dolaziti na ovaj forumnemaime je napisao/la:popusite mi racku i ti i sahin i dortmund, nisam nesto Bogzna bio na ovom al mi toliko ide na zivce sto ne **** niko sto se govori da ovdje ne pisemo gluposti i necu vise ni dolazit, a ako se nastavi ovako i vecina onih koji znaju nesto o kladionici i koji su aktivni ce uradit isto
Kehl će vjerovatno igrati sa Sokratisom, a Sahin jest pod upitnikom ali će vjerovatno nasupiti.HaHu1x2 je napisao/la:pod velikim upitnikom je sahin, a u odbrani mora neko igrati ...ceze je napisao/la:Igrat će Sahin vjerovatno, a neigranje Fridriha je sve osim hendikepa.HaHu1x2 je napisao/la:Planirao sam u srijedu staviti na jaci ulog nekoliko parova, a sad me vec zabrinjava dortmund, ni sahin ni bender ne igraju u francuskoj, ne znam ni ko ce im igrati sredinu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.