Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
daj ba, prešaltaj stranice i na chatu i "smješnim slikama", ovdje muzika, a tamo smiješni klipovi iako pišu slike, ja 2 put sedmično lupim pjesmu i odma opomena pff
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
hoce li biti lakih zena ?Gorki je napisao/la:Bićemo 3-4 dana,možda i više ako ostane hrane/pića/alkohola/novcajasmin10 je napisao/la: ljepota, ne moze ljepse
je l` obe noci imate praznu gajbu
ultra teška kategorija su najlakšejasmin10 je napisao/la:hoce li biti lakih zena ?Gorki je napisao/la:Bićemo 3-4 dana,možda i više ako ostane hrane/pića/alkohola/novcajasmin10 je napisao/la: ljepota, ne moze ljepse
je l` obe noci imate praznu gajbu
ako ne vjeruješ meni, pitaj legendu
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- legenda reala
- Kontakt:
ti znaš dvije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nisi dobro odradila trenazni proces, sad ce polusezona. Opet si dosta dobra, za sad si u ligi prvaka, a napadas titulu vjerovatnoreds_forever je napisao/la:a ljiljane, ljiljane samo pravim gluposti na ispitima, poremetila mi se koncentracija skroz,premalo spavamBosniacum Lilium je napisao/la:oooooo pa evo mi i kolegice, moje postovanje, sta ima, osim ucenja i statikeIma li kakvih belaja na faxu?
Mrzim ovaj decembar, baksuzan mjesec skroz
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
jasmin10 je napisao/la: hoce li biti lakih zena ?
biće moja žena samnom tako da.. .. za druge ne znam neka se snalaze
Pobjeda je bolja od orgazma!
joj ima neki "horror" na pink horror,neke ubice ovo ono
kažem ja treba pištolj uz sebe imat povazdan
kako jbt. ona zeničanka i koja jošlegenda reala je napisao/la:ti znaš dvije
Sad gledao snimak Catica, kako u dvorani odjekuje "Bosnom behar probeharao"
Ono izgleda i Salihovic bio sa njim. Sreo sam bio Adnana u Sarajevu, OK momak skroz.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Murga je napisao/la:Sad gledao snimak Catica, kako u dvorani odjekuje "Bosnom behar probeharao"Ono izgleda i Salihovic bio sa njim. Sreo sam bio Adnana u Sarajevu, OK momak skroz.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
devera se, kakvo je stanje na kruzeru, imal kakvih treba iz azije, cuo sam da su sklone naKitudon_burza je napisao/la:Aksam morning narode
Kakvo je stanje
Nisam vise preko bare . Kuci sam na odmoru. Sto se tice treba iz azije
Tajlandjanke su najbolje pa onda Filipinke 
Thomas Müller - Fußballgott
Burza,evo bari djevojke :
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Odlicno. Svaki Bauernovac manje, popravlja stanje.don_burza je napisao/la:Aksam morning narode
Kakvo je stanje
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Evolution87
- Kontakt:
yebo mater valja mi sutra ovakav u skolu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
jesi to gled'o dok se handre?don_burza je napisao/la:Nisam vise preko bare . Kuci sam na odmoru. Sto se tice treba iz azijeTajlandjanke su najbolje pa onda Filipinke
- Evolution87
- Kontakt:
Imam na celu dvije, ostale se manje vise ne videMarsal je napisao/la:Kakav? Je li imaš kakvu modricu na licu?Evolution87 je napisao/la:yebo mater valja mi sutra ovakav u skolu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 220 gostiju.