Na fakultetGorki je napisao/la:Momci/Dame (ako ih ima) gdje ćete za Novu godinu?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U kuću, majica, šorc dakakoGorki je napisao/la:Momci/Dame (ako ih ima) gdje ćete za Novu godinu?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Evolution87
- Kontakt:
ne slavim ja to, ja slavim nesta drugoGorki je napisao/la:Momci/Dame (ako ih ima) gdje ćete za Novu godinu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
s rajom u jedan jablanicki klubGorki je napisao/la:Momci/Dame (ako ih ima) gdje ćete za Novu godinu?
ti ?
Nemoj samo da ti bivša bude tu..jasmin10 je napisao/la:s rajom u jedan jablanicki klubGorki je napisao/la:Momci/Dame (ako ih ima) gdje ćete za Novu godinu?![]()
ti ?
i ja kazemNarin je napisao/la:Nemoj samo da ti bivša bude tu..jasmin10 je napisao/la:s rajom u jedan jablanicki klubGorki je napisao/la:Momci/Dame (ako ih ima) gdje ćete za Novu godinu?![]()
ti ?
- Evolution87
- Kontakt:
ma u stan lagano sa drustvom, napit se i to je toGorki je napisao/la:![]()
lafo neće nigdje niko,a ovamo....
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- reds_forever
- Kontakt:
a ljiljane, ljiljane samo pravim gluposti na ispitima, poremetila mi se koncentracija skroz,premalo spavamBosniacum Lilium je napisao/la:oooooo pa evo mi i kolegice, moje postovanje, sta ima, osim ucenja i statikeIma li kakvih belaja na faxu?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Kraj decembra i januar najbolji mjeseci,barem prošlih godina je to bio slučaj.. 
jasmin10 je napisao/la: s rajom u jedan jablanicki klub![]()
ti ?
Prazna gajba nas 15-20 .. ..
Pobjeda je bolja od orgazma!
U Wien da izvines.Gorki je napisao/la:Momci/Dame (ako ih ima) gdje ćete za Novu godinu?
BHF Bosanska Krajina!
ljepota, ne moze ljepseGorki je napisao/la:jasmin10 je napisao/la: s rajom u jedan jablanicki klub![]()
ti ?
Prazna gajba nas 15-20 .. ..
je l` obe noci imate praznu gajbu
Bićemo 3-4 dana,možda i više ako ostane hrane/pića/alkohola/novcajasmin10 je napisao/la: ljepota, ne moze ljepse
je l` obe noci imate praznu gajbu
Pobjeda je bolja od orgazma!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Postoji tema Muzika i ovdje postavljati pjesme nema smisla...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
jel to odma 7 dana? 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Sjojitj uvodi diktaturu nazad
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ma to samo meni, drugi mogu sve 
Samo kukaš...iVar je napisao/la:ma to samo meni, drugi mogu sve
Ko su drugi? Da vidiš da ne mogu sve
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 342 gosta.