ma vrh je ona, mozda samo jos koju kilu da dobije i bila biBosniacum Lilium je napisao/la:tebra, znam je godinu dana, svaki dan sve bolja i bolja, ne mogu da vjerujesad je strasna, sta je ceka za 2-3 godine
Jos moj tip djevojke
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Chat
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Možeš nastaviti sanjati..Evolution87 je napisao/la:Jest' onda. I to da sam sa njom u vezi.Bosniacum Lilium je napisao/la:J.A.?Evolution87 je napisao/la:@ljiljane imas samo jednom pravo da pogadjas koga sam sinoc sanjo. Valjda ces potrefiti![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma izgleda prirodno, to mene drama privlaci
Upravu si, i ja volim brinete, e jeste, mozda malo da se zaokruzi na nekim mjestima i bila bi vrh vrhova, ali lice najjace. Samo udri 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- reds_forever
- Kontakt:
Ma drugo si ti, tebi nista ne promakne, ni fax, ni forum..Narin je napisao/la:Trebaš se ugledati na mene,kako ja nisam zapostavio forum..reds_forever je napisao/la:Tu sam, tu samsta ovaj fax cini, forum zapostavljam, a pogotovo temu Liverpoola
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
oooooo pa evo mi i kolegice, moje postovanje, sta ima, osim ucenja i statike
Ima li kakvih belaja na faxu? 
A tek novčanik kakav joj je..Bosniacum Lilium je napisao/la:ma izgleda prirodno, to mene drama privlaciUpravu si, i ja volim brinete, e jeste, mozda malo da se zaokruzi na nekim mjestima i bila bi vrh vrhova, ali lice najjace. Samo udri
Ja sam multifukncionalan.
Otelo - da ona tebe nije slučajno blockirala na faceu,pa je ne vidiš online.
Ne mozes da koristis a imas kredit na racunu?Dex je napisao/la:Kako riješit da mi ne izbacuje više limit za poziv, telecom dakako
Mozda su ti rezervisali za net odredjeni iznos.
Vidi ne mogu da izbacim post od njih. (4 puta)
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Consigliere
- Kontakt:
Dex je napisao/la:Hladno jutro
[youtube][/youtube]
Put do trona oduvek je bio isti
:Smajlikojiseklanja:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nista to, imam dovoljno hvala Bogu, samo me zanima personalitiNarin je napisao/la:A tek novčanik kakav joj je..Bosniacum Lilium je napisao/la:ma izgleda prirodno, to mene drama privlaciUpravu si, i ja volim brinete, e jeste, mozda malo da se zaokruzi na nekim mjestima i bila bi vrh vrhova, ali lice najjace. Samo udri
To uštipče
Sad ajmo cunjat po stranici, redovno po dvicu imam, al džaba kad je limitiran 
Zaspamali ljudi, evo i ja iz 3
Zaspamali ljudi, evo i ja iz 3
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Otelo je napisao/la:Ni na fb te vise nemareds_forever je napisao/la:Tu sam, tu samsta ovaj fax cini, forum zapostavljam, a pogotovo temu Liverpoola
![]()
Kad nadjes vremena javi se pa da se ispricamo
op op
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pricala mi jaranica da je isto tako imala problem, i nasla na stranici valjda broj na koji treba poslati sms, sadrzaja msm 'stop'. Probaj nac' na njihovoj stranici. 
LANET OLSUN!
- Evolution87
- Kontakt:
jel to sumnjas u mene?Narin je napisao/la: Možeš nastaviti sanjati..
ma necu ja nju, salim se malo. Al' da je vrh, vrh jeBosniacum Lilium je napisao/la:ma izgleda prirodno, to mene drama privlaciUpravu si, i ja volim brinete, e jeste, mozda malo da se zaokruzi na nekim mjestima i bila bi vrh vrhova, ali lice najjace. Samo udri
Ma eto,rekao si sam u drugom quoteu,ne bi ti..Evolution87 je napisao/la:jel to sumnjas u mene?Narin je napisao/la: Možeš nastaviti sanjati..
ma necu ja nju, salim se malo. Al' da je vrh, vrh jeBosniacum Lilium je napisao/la:ma izgleda prirodno, to mene drama privlaciUpravu si, i ja volim brinete, e jeste, mozda malo da se zaokruzi na nekim mjestima i bila bi vrh vrhova, ali lice najjace. Samo udri
A ja je ne bih dirao,ne valja ni kada je neko skroz savršen.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/golman- ... ivu/119708" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo masinci isto rade sa strugom
ovo masinci isto rade sa strugom
- Evolution87
- Kontakt:
Ma nikad ne reci nikad...
Batalio sam zene u ovom periodu, da odmorim malo.
Batalio sam zene u ovom periodu, da odmorim malo.
Samo da javim Narinu da znam o kome se radi, i letim.
Pamet u glavu.
Pamet u glavu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
O kome pričamo,muško ili žensko?Greivis je napisao/la:Samo da javim Narinu da znam o kome se radi, i letim.
Pamet u glavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 260 gostiju.