Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
14:30 Fulham - Aston Villa(s.t.) - 1X @1,52
> Iako Aston Villa već pet kola ne zna za poraz, ja u ovom meču prednost dajem ekipi Fulhama, jer oni jednostavno više nemaju pravo na kiks ako žele pobjeći iz zone ispadanja.
15:00 Fuchse Berlin - Kiel - 2 @1,90
> Nakon poraza u derbiju od Flensburga, pretprošlo kolo, Kielu slijedi još jedan derbi susret. Već dugo se nije dogodilo da Kiel izgubi dva velika derbija zaredom, tako da i pored toga što Fuchse imaju prednost domaćeg terena i u pobjedničkoj su seriji, prednost dajem jačem i kvalitetnijem sastavu gostiju.
15:30 Freiburg - Wolfsburg(zg) - 3+ @1,70
> Naizgled su gosti favoriti, ali Wolfsburg je nepredvidiv, a Freiburg igra dosta dobro u posljednje vrijeme i jako žele tu prvu domaću pobjedu, tako da neće biti puno taktiziranja. Tako da očekujem ofanzivnu igru od samog starta i gol više u mreži protivnika.
17:00 Arsenal - Everton(zg) - 3+ @1,60
> Vodeći Arsenal važi za blagog favorita u ovom meču, ali Everton je već na prošlom gostovanju kod Manchestera pokazao koliko može biti neugodan, tako da i na Emiratesu očekujem jednu veliku borbu, koja bi na kraju trebala rezultirati i sa dosta golova.
17:30 Braunschweig - Hertha(zg) - 0-2 @1,70
> Braunschweig vrlo teško postiže golove i najneefikasniji su tim lige, dok ni Hertha ne briljira po tom pitanju u posljednje vrijeme. Zbog toga, kao i zboog rivaliteta iz druge lige, očekujem vrlo izjednačen duel u kojem bi i jedan gol mogao presuditi pobjednika, ako ga uopšte bude.
> Iako Aston Villa već pet kola ne zna za poraz, ja u ovom meču prednost dajem ekipi Fulhama, jer oni jednostavno više nemaju pravo na kiks ako žele pobjeći iz zone ispadanja.
15:00 Fuchse Berlin - Kiel - 2 @1,90
> Nakon poraza u derbiju od Flensburga, pretprošlo kolo, Kielu slijedi još jedan derbi susret. Već dugo se nije dogodilo da Kiel izgubi dva velika derbija zaredom, tako da i pored toga što Fuchse imaju prednost domaćeg terena i u pobjedničkoj su seriji, prednost dajem jačem i kvalitetnijem sastavu gostiju.
15:30 Freiburg - Wolfsburg(zg) - 3+ @1,70
> Naizgled su gosti favoriti, ali Wolfsburg je nepredvidiv, a Freiburg igra dosta dobro u posljednje vrijeme i jako žele tu prvu domaću pobjedu, tako da neće biti puno taktiziranja. Tako da očekujem ofanzivnu igru od samog starta i gol više u mreži protivnika.
17:00 Arsenal - Everton(zg) - 3+ @1,60
> Vodeći Arsenal važi za blagog favorita u ovom meču, ali Everton je već na prošlom gostovanju kod Manchestera pokazao koliko može biti neugodan, tako da i na Emiratesu očekujem jednu veliku borbu, koja bi na kraju trebala rezultirati i sa dosta golova.
17:30 Braunschweig - Hertha(zg) - 0-2 @1,70
> Braunschweig vrlo teško postiže golove i najneefikasniji su tim lige, dok ni Hertha ne briljira po tom pitanju u posljednje vrijeme. Zbog toga, kao i zboog rivaliteta iz druge lige, očekujem vrlo izjednačen duel u kojem bi i jedan gol mogao presuditi pobjednika, ako ga uopšte bude.
Heerenveen-Feyenoord over 3.5 2.10
ovdje bi mogao biti točan rezultat 2-2 pa ću probati na sitno
inače danas igraju kraljevi prelaza, hoće li ga danas namjestiti?
ovdje bi mogao biti točan rezultat 2-2 pa ću probati na sitno
inače danas igraju kraljevi prelaza, hoće li ga danas namjestiti?
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 08 dec 2013, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sever4ever
- Kontakt:
Moj tiket za danas ce biti mesovit:
od fudbala monako 1&2-3 i dupla pobeda na dinamo z
hokej hendikep pobede CSKA i Brna
i nisam mogao a da ne odigram bogdanovica under u ABA ligi, granica je cak 17.5, partizan gostuje solnoku, iako je decko u zivotnoj formi, ocekujem utakmicu sa ne tako velikim brojem poena tako da bih dodao i lovernja under(14.5)
i nisam mogao a da ne odigram bogdanovica under u ABA ligi, granica je cak 17.5, partizan gostuje solnoku, iako je decko u zivotnoj formi, ocekujem utakmicu sa ne tako velikim brojem poena tako da bih dodao i lovernja under(14.5)
18:15 Cibona-Igokea 1 @ 1.50
Cibona nikako da u evropi nekog pobjedi,al zato se u ABA ligi dobro drze ,gdje su na 4 poziciji.Gledajuci njihov sastav,pa oni imaju sasvim dobru ekipu ,koja sigurno moze ove sezone da udje u final four ABA lige.Nema im vise trenera Spahije,sad je tu Rimac koji je uspio da vrati ekipu na pravi put.U seriji su od tri uzastopne pobjede,dvije na gostovanjima protiv Krke i MZT i kuci protiv Zadra.Sto se tice gostiju ,i oni su losi u evropi ,dok su u ABA ligi solidni na 6 pozicij.Oni su imali podosta promjena od prosle sezone gdje su bili prvi,tako da se osjetio pad u igri i da to vise nije ona jaka Igokea koja je proslu sezonu zarila i parila.Oni su sad opasniji kuci,dok na gostovanjima nisu.Danas ce bit bez kapitena Dozeta,dok im je upitan Nikolic.Cibosi ce bit kompletni.Saric,Zizic i tri amerikanca Strawbery,Bllesingamea i Darryla imaju kapaciteta za bolje igre.Istina bilo je dosta slucajeva kad su ti ameri podbacili,bilo ih je smjesno gledat kako uzasno igrali.ali ipak rukovodstvo cibone je bilo strpljivo sa njim i poceli su opet dobro igrat.Imali su cak priliku i da odu iz cibone zbog losih finansija cibosa ,ali opet su ostali jer im se tu svidja.Tako da Cibona ide dalje bez obzira na brojne probleme koje su imali dosada.Po meni sad imaju jacu ekipu od Igokeje ,u dobroj su seriji u ligi,kompletni su i gladni pobjeda.tako da mi je danas tu vrlo izgledan kec.Sretno.
Cibona nikako da u evropi nekog pobjedi,al zato se u ABA ligi dobro drze ,gdje su na 4 poziciji.Gledajuci njihov sastav,pa oni imaju sasvim dobru ekipu ,koja sigurno moze ove sezone da udje u final four ABA lige.Nema im vise trenera Spahije,sad je tu Rimac koji je uspio da vrati ekipu na pravi put.U seriji su od tri uzastopne pobjede,dvije na gostovanjima protiv Krke i MZT i kuci protiv Zadra.Sto se tice gostiju ,i oni su losi u evropi ,dok su u ABA ligi solidni na 6 pozicij.Oni su imali podosta promjena od prosle sezone gdje su bili prvi,tako da se osjetio pad u igri i da to vise nije ona jaka Igokea koja je proslu sezonu zarila i parila.Oni su sad opasniji kuci,dok na gostovanjima nisu.Danas ce bit bez kapitena Dozeta,dok im je upitan Nikolic.Cibosi ce bit kompletni.Saric,Zizic i tri amerikanca Strawbery,Bllesingamea i Darryla imaju kapaciteta za bolje igre.Istina bilo je dosta slucajeva kad su ti ameri podbacili,bilo ih je smjesno gledat kako uzasno igrali.ali ipak rukovodstvo cibone je bilo strpljivo sa njim i poceli su opet dobro igrat.Imali su cak priliku i da odu iz cibone zbog losih finansija cibosa ,ali opet su ostali jer im se tu svidja.Tako da Cibona ide dalje bez obzira na brojne probleme koje su imali dosada.Po meni sad imaju jacu ekipu od Igokeje ,u dobroj su seriji u ligi,kompletni su i gladni pobjeda.tako da mi je danas tu vrlo izgledan kec.Sretno.
Semper Fidelis
meni danas siguran par bastia -lion 2 2,6 kvota
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
granica bogdanovica je 15,5 a lovernja 11,5Sever4ever je napisao/la:Moj tiket za danas ce biti mesovit:
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- DrinaJedina
- Kontakt:
Neko malo duplanje, vidjet' ćemo. Kvota 5.41
Loše razmišljate skrozFordinjo je napisao/la:+1milanist je napisao/la:keca na Romu ne bi smio odigrati danas nikako, Viole su itekako nezgodan protivnik i igraju fantasticno.... cuvajte se rome danas. mogla bi prvi put i da izgubi ove sezone, a kvota na dvicu je itekako dobra.
mada zbog naseg Pjanica volio bi da dobiju, vidjet cemo danas.
moja prognoza:![]()
AS Roma - Fiorentina x2
Isto razmisljamo
- delpiero502
- Kontakt:
DR Kongo (-17,5+) Manje@1,7 Wwin
Kongo katastrofa, jučer dale 13 golova, igra im se svodi na jednu igračicu i ako se ona zatvori, Konga nigdje nema. Ne sumnjam da će trener Crnogorki zatvorit tu igračicu i da će Kongo ostat ispod ove granice. Meč počinje u 18:15
Kongo katastrofa, jučer dale 13 golova, igra im se svodi na jednu igračicu i ako se ona zatvori, Konga nigdje nema. Ne sumnjam da će trener Crnogorki zatvorit tu igračicu i da će Kongo ostat ispod ove granice. Meč počinje u 18:15
sampa 1 1.80
cagliari oba gol 1.80
lazio dg 1.35
4.37
sampa bi trebala biti jedinica, mihajlović ih je malo prodrmao a i kolega nexus je već pisao o ovom paru, cagliari i genoa očekujem oba gol i over 2.5 i lazio bi trebao dati gol torinu.
single
Cagliari-Genoa 1.pol.2 4.40, pol/kraj 2/1 26
moguć scenario pa eto na sitno da vidimo, u prošlosti puno zanimljivih i mutnih duela ovih ekipa
cagliari oba gol 1.80
lazio dg 1.35
4.37
sampa bi trebala biti jedinica, mihajlović ih je malo prodrmao a i kolega nexus je već pisao o ovom paru, cagliari i genoa očekujem oba gol i over 2.5 i lazio bi trebao dati gol torinu.
single
Cagliari-Genoa 1.pol.2 4.40, pol/kraj 2/1 26
moguć scenario pa eto na sitno da vidimo, u prošlosti puno zanimljivih i mutnih duela ovih ekipa
-
handballman
- Kontakt:
Crna Gora-D.R Kongo +16,5 h1 1,85
Francuska-Dominikanska Republika +23,5 h1 1,90
Brazil-Kina +15,5 h1 1,85
Srbija-Alžir +15,5 h1 2,00
-----------------------------------------------------------
Koeficijent: 13,87 na malo jaci ulog.
Sretno !!
Francuska-Dominikanska Republika +23,5 h1 1,90
Brazil-Kina +15,5 h1 1,85
Srbija-Alžir +15,5 h1 2,00
-----------------------------------------------------------
Koeficijent: 13,87 na malo jaci ulog.
Sretno !!
1:2 winnBelieve je napisao/la:Za one što će uraniti:
Australijska liga
Melbourne-Newcastle 3+ 1.65
h2h govori da će ovo biti 3+
Prošlo tek nakon produžetaka. kp je tu,uvijek se treba zaštititi.Believe je napisao/la:
Utah-Sacramento 2 2.20
Nešto sam sinoć analizirao u kasne sate pa evo par prijedloga za one što više ulažu :
Brazilska liga,zadnje kolo
Goias-Santos 1 1.50 (kvota u padu)
neću ovdje puno pisati,samo ću dvije slike dati i one će sve reći.
http://prntscr.com/29lnoy" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/29lnqy" onclick="window.open(this.href);return false;
Kipar liga,16:00
Omonia Nicosia-Ermis 1 1.50
Iako je Ermis pozicioniran za bod više,odlučio sam se igrati na domaćina koji je odličan kod kuće.Ermis također ne zna za poraz dugo u gostima,ali ključni razlog zbog kojeg sam odigrao ovo je h2h koji kaže da je Omonia slavila u 9 od 10 mečeva ove dvije ekipe.Dovoljan razlog.
Ekvador liga,21:00
Emelec-Dep.Quevedo 1 1.60 (kvota u porastu)
Nisam odmah razumio zašto je kvota u porastu,međutim razlog je jako dobra forma gostiju koji su dobili zadnje tri utakmice.Emelec je vodeći u ovoj ligi i zadnje tri je remizirao.Mislim da je vrijeme da se vrate na pobjedničke staze,a tako kaže i h2h jer je Emelec slavio u zadnja 4 meča između ove dvije ekipe.Ukupno su igrali 5 mečeva.Emelec se večeras vraća u dobru formu pobjedom nad stalnom mušterijom,ekipom koja je inače očajna u gostima,jedino je zadnju pobijedila od zadnjih desetak mečeva.
Bolivija liga,21:00
The Strongest-Wilstermann 1 1.60 (kvota u padu)
Domaćini su drugi u ovoj ligi i slavili su u 10 od zadnjih 13 utakmica kod kuće.Gosti su izgubili zadnje 4 utakmice u gostima.Domaćini dakle u naletu,gosti u lošoj formi.Isplati se odigrati,barem meni.
Još neki moji prijedlozi su(nemam vremena za analizu) :
Roda-Heracles oba daju 1.45 ili 3+ 1.40
Freiburg-Wolfsburg 1.pol 2+ 2.30
Inter-Parma 1 1.70
Monaco-Ajaccio 3+ 1.50
Sretnoo
You'll never walk alone.
ako igrac ne nastupi a ja ga igram da daje gol, jel se kvota racuna 1 ?
B-I-R !
aha.HaHu1x2 je napisao/la:ako igrac ne nastupi a ja ga igram da daje gol, jel se kvota racuna 1 ?
Zašto to nisi pitao OVDJE na temi predviđenoj za to?
Roda-Heracles
kraljevi prelaza sastaju se u okviru 16.kola nizozemske lige i mislim da će nam ova utakmica ponuditi puno toga zanimljivoga od penala, crvenog kartona pa do overa golova i mogućeg prelaza.
Njihovi susreti su uvijek bili zanimljivi i pomalo čudni, zadnje dvije 3-3 i 1-5 i vjerujem da ne mogu niti danas odigrati normalnu utakmicu pa tako očekujem ili 6+,7+ ili prelaz 2/1 1/2
Roda-Heracles 6+ 8.00, 7+ 16.00
Roda-Heracles 2/1 26, 1/2 32
kraljevi prelaza sastaju se u okviru 16.kola nizozemske lige i mislim da će nam ova utakmica ponuditi puno toga zanimljivoga od penala, crvenog kartona pa do overa golova i mogućeg prelaza.
Njihovi susreti su uvijek bili zanimljivi i pomalo čudni, zadnje dvije 3-3 i 1-5 i vjerujem da ne mogu niti danas odigrati normalnu utakmicu pa tako očekujem ili 6+,7+ ili prelaz 2/1 1/2
Roda-Heracles 6+ 8.00, 7+ 16.00
Roda-Heracles 2/1 26, 1/2 32
zato sto mi se ova tema vise svidjaEdinho992 je napisao/la:aha.HaHu1x2 je napisao/la:ako igrac ne nastupi a ja ga igram da daje gol, jel se kvota racuna 1 ?
B-I-R !
Pratim te već nekoliko postova i počeo si da glumiš moderatora i da ti pišeš nekome gdje će nešto pitati. Gledaj svoja posla, pusti ljude da pišu gdje želeEdinho992 je napisao/la:aha.HaHu1x2 je napisao/la:ako igrac ne nastupi a ja ga igram da daje gol, jel se kvota racuna 1 ?
ma pusti ga, 4500 stranica se sralo i zna da tesko moderator to moze zaustaviti, a ne on.live je napisao/la:Pratim te već nekoliko postova i počeo si da glumiš moderatora i da ti pišeš nekome gdje će nešto pitati. Gledaj svoja posla, pusti ljude da pišu gdje želeEdinho992 je napisao/la:aha.HaHu1x2 je napisao/la:ako igrac ne nastupi a ja ga igram da daje gol, jel se kvota racuna 1 ?
B-I-R !
Ovdje je pod hitno potreban moderator.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
ma ja pitam u vezi kladionice, kad se racuna kv 1 on meni naso pametovat
B-I-R !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.