FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Igraci Vose kazu da je Maric Ok lik, oni su dobro igrali pod njima kasnije je Stepi to pokvario...
Sad pitanje je kako ce se snaci u BL i uz opoziciju koja ocito postoji u klubu .
Sad pitanje je kako ce se snaci u BL i uz opoziciju koja ocito postoji u klubu .
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
-
- Kontakt:
Od duska stajica nema nista on odlazi u tuzlansku slobodu dok stojan vranjes napusta nasu svetinju
-
- Kontakt:
SVE JE DANAS ISPLIVALO NA POVRSINUvlado lesinar je napisao/la:Od duska stajica nema nista on odlazi u tuzlansku slobodu dok stojan vranjes napusta nasu svetinju

TREĆI PUT ČASTIMO
% је ово &??!!!
за $ $ се ? тога ?
ај & ' & $ " " су све " ? " & " " " - вјероватно "
за $ $ се ? тога ?

"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
stojan vranjes 90% odlazi negdje u rumuniju...izvor jedan igrac iz kluba" je napisao/la:% је ово &??!!!
за $ $ се ? тога ?![]()
Ето ' ' пар $ " $' &!
" " се $ опет ' " $ европе, $ се $ " ? $... Ово су & ? " пра'о & " $ $ ' ".
& ' ЈЕ & НА " ! ! !
" " се $ опет ' " $ европе, $ се $ " ? $... Ово су & ? " пра'о & " $ $ ' ".
& ' ЈЕ & НА " ! ! !
"" ПУТ ""
Eeeee braco moja,kad sam ja prije ne znam koliko pricao,da su i uprava i Baja goli K***C,i da se bojim da ce se desiti ovo sto se upravo desava,neki od vas su se smijali,i jos me i napadali,i govorili,jesi normalan,pa ovo sto je Stojnic napravio je cudo....
Previse puta sam ja ovo dozivljavao,i tugovao,sad mi je totalno svejedno,i nista me ne moze iznenaditi.Ova uprava je jos gora od prethodnih!Razlog:jer prethodne uprave nisu skrivale da kradu pare i da su seljacine,a ova sad uprava glumi neko gospodstvo,prvo se setkaju po Zvezdi,Partizanu,Vojvodini,sklapaju kojekakve ugovore o saradnji,kao satro vracaju Borcevu djecu,a sad ih rasprodaju na polusezoni?!Pa onda malo kao dovode provjerena pojacanja iz Srbije,Perice i Stancevske,medjutim opet ih tjeraju na polusezoni jer se nisu pokazali...stvaraju Evropski Borac,grade sjever i jug,renoviraju stadion,CAK iznajmljuju semafor,uuuuu opasna ova uprava neki bi rekli!
Ljudi moji,to su vam sve ista gov*a,samo sto su ova upakovana u fini ukrasni papir sa masnom.
Samo cekam kraj sezone,da vidim konacno stanje,i konacni rezime onoga sto je ova uprava napravila!Da li ce Borac ostati u vrhu,da li ce Borac izboriti Evropu,da li ce Borac dobiti licencu za evropska takmicenja,da li ce Gradski stadion zadovoljavati uslove koje trazi UEFA,da li ce uprava na kraju sezone rasprodati sve valjane igrace i ako hoce,da li ce dovesti odgovarajuca pojacanja?Sva ova pitanja i jos mnogo drugih bice odgovorena na kraju,i zato necu vise nista da pisem.
Previse puta sam ja ovo dozivljavao,i tugovao,sad mi je totalno svejedno,i nista me ne moze iznenaditi.Ova uprava je jos gora od prethodnih!Razlog:jer prethodne uprave nisu skrivale da kradu pare i da su seljacine,a ova sad uprava glumi neko gospodstvo,prvo se setkaju po Zvezdi,Partizanu,Vojvodini,sklapaju kojekakve ugovore o saradnji,kao satro vracaju Borcevu djecu,a sad ih rasprodaju na polusezoni?!Pa onda malo kao dovode provjerena pojacanja iz Srbije,Perice i Stancevske,medjutim opet ih tjeraju na polusezoni jer se nisu pokazali...stvaraju Evropski Borac,grade sjever i jug,renoviraju stadion,CAK iznajmljuju semafor,uuuuu opasna ova uprava neki bi rekli!

Samo cekam kraj sezone,da vidim konacno stanje,i konacni rezime onoga sto je ova uprava napravila!Da li ce Borac ostati u vrhu,da li ce Borac izboriti Evropu,da li ce Borac dobiti licencu za evropska takmicenja,da li ce Gradski stadion zadovoljavati uslove koje trazi UEFA,da li ce uprava na kraju sezone rasprodati sve valjane igrace i ako hoce,da li ce dovesti odgovarajuca pojacanja?Sva ova pitanja i jos mnogo drugih bice odgovorena na kraju,i zato necu vise nista da pisem.
Treci put castimo
- zli mrkvić
- Kontakt:
LJubojević neće doći u BSK to je 100% provjerena informacija. Covjek ide u Hrvatsku u Sesvete, mislim Kroaciju!
Kada ovo vidim sta se dešava sa klubom ne mogu da vjerujem. Sa toliko optimizma smo ušli u 2010 godinu a ovo je katastrofa! Mogli su nas lagati do danas ali i u najgorim snovima ovome se nisam nadao. Baja kaže da je problem eto sad su ga otjerali pa da vidimo. Ovaj Marić sigurno nije jeftiniji i nije došao za đ. Ako ništa njemu se mora platiti stan u BL a mi neplaćamo ni igračima. Toliko o evropi, stadionu i sreći. Ponovo se pokazalo da ljudi ulaze u sport zbog para. Kopanja je rak rana Borca. Čovjek će od ove haotične situacije u Borcu sutra prodavati tiraž onih smrdljivih novina i smijati se navijačima sa informacijama kako smo na pravom putu da se desi nešto veliko u ovom gradu, da evropa gleda borac itd,,,,,,,,,,,,,,,,,
Drugo JANJETOVIĆ- znam kako ga većina mrzi ali taj čovjek je izašao sa devizom Banjalučani u Borcu- i išlo se u tom pravcu onda dođe pomenuti gospodin sa 30 000 KM i kupi klub i mir u njemu do kraja godine. Novine svaki dan seru da će u borac doći veliki igrači i onda dpđe 11. januar i ovo sranje.
Treće- pored Bilbije i Kajkuta kupujemo glavonju Bojića ne zna se čovjek sastaviti sa loptom, samo glavom udara i to ako ga baš pogodiš. Pa onda se priča o kupovini Stajića- izgleda da je zamišljena koncepcija Baje bila sa 4 napadača ili ne kontam- što bi ove igrače toliko plaćali parama koje nemamo, dalje proče o Vuletu i Grujiću ljudi i danas šetaju po gradu i čekaju poziv. Naravno ništa. Nakraju će i jedan i drugi otići u Sarajevo a mi od prodaje bisera namiriti raznorazne zelenaše i medije odabrane što su pisali o borcu ovih mjesec dana.
TUGA VELIKA!
PUTUJ EVROPO I NEMOJ VIŠE ČEKATI NA NAS....................................
Kada ovo vidim sta se dešava sa klubom ne mogu da vjerujem. Sa toliko optimizma smo ušli u 2010 godinu a ovo je katastrofa! Mogli su nas lagati do danas ali i u najgorim snovima ovome se nisam nadao. Baja kaže da je problem eto sad su ga otjerali pa da vidimo. Ovaj Marić sigurno nije jeftiniji i nije došao za đ. Ako ništa njemu se mora platiti stan u BL a mi neplaćamo ni igračima. Toliko o evropi, stadionu i sreći. Ponovo se pokazalo da ljudi ulaze u sport zbog para. Kopanja je rak rana Borca. Čovjek će od ove haotične situacije u Borcu sutra prodavati tiraž onih smrdljivih novina i smijati se navijačima sa informacijama kako smo na pravom putu da se desi nešto veliko u ovom gradu, da evropa gleda borac itd,,,,,,,,,,,,,,,,,
Drugo JANJETOVIĆ- znam kako ga većina mrzi ali taj čovjek je izašao sa devizom Banjalučani u Borcu- i išlo se u tom pravcu onda dođe pomenuti gospodin sa 30 000 KM i kupi klub i mir u njemu do kraja godine. Novine svaki dan seru da će u borac doći veliki igrači i onda dpđe 11. januar i ovo sranje.
Treće- pored Bilbije i Kajkuta kupujemo glavonju Bojića ne zna se čovjek sastaviti sa loptom, samo glavom udara i to ako ga baš pogodiš. Pa onda se priča o kupovini Stajića- izgleda da je zamišljena koncepcija Baje bila sa 4 napadača ili ne kontam- što bi ove igrače toliko plaćali parama koje nemamo, dalje proče o Vuletu i Grujiću ljudi i danas šetaju po gradu i čekaju poziv. Naravno ništa. Nakraju će i jedan i drugi otići u Sarajevo a mi od prodaje bisera namiriti raznorazne zelenaše i medije odabrane što su pisali o borcu ovih mjesec dana.
TUGA VELIKA!
PUTUJ EVROPO I NEMOJ VIŠE ČEKATI NA NAS....................................
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
- Simpatizer
- Kontakt:
Baja na ATV-u fino oplete po navijacima. Nisu tu cista posla...
I jos nesto sto mi bode oci. Sta koji k.rac navijaci rade na prozivci?!
I jos nesto sto mi bode oci. Sta koji k.rac navijaci rade na prozivci?!
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
kako mislis sta rade navijaci na prozivci,.pa navijaci i trebaju da u svemu ucestvuju pa i na prozivci!!
Mislim da je to normalno sta tu ima cudno?
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne bih rekao da je normalno. Na prozivci trebaju biti samo fudbaleri a ne da se i navijaci trpaju u onaj prcvajz! Koliko sam upoznat, u vecim klubovima iz regiona( o Evropi da ne pricam) u ovakvim situacijama navijaci nisu prisutni. Trebao bi se i kod nas uvesti neki red!starcevica je napisao/la:kako mislis sta rade navijaci na prozivci,.pa navijaci i trebaju da u svemu ucestvuju pa i na prozivci!!
Predstavnici navijaca trebaju biti na skupstini kada se dize ruka za ili protiv neke odluke a ne na svakom mogucem sastanku.
HAJ FAJV
Otkud navijači na prozivci, da neće neko od njih biti trener ili bar prvi pomoćnik????'
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Ogi vranjes se 100% ne vraca u BORAC
Što sada, pa evo otišao Baja, jel neće doći na četiri noge, pa kako je već sebi našao dvojicu trenera koji ga mrze, a nema ni dvadeset godina, imam neki gadan predosjećaj da će se zakačiti i sa ovim iz Napretka (Kruševac), a sa ovim Marićem koji će sada voditi Boprac se pokačio kada su zadnji put igrali sonivlado lesinar je napisao/la:Ogi vranjes se 100% ne vraca u BORAC

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
ja sam cuo za dvije opcije....1.daje pozajmljen Radu na sest mjeseci 2.da je presao u Napretak iz krusevcaVB 1987 je napisao/la:Što sada, pa evo otišao Baja, jel neće doći na četiri noge, pa kako je već sebi našao dvojicu trenera koji ga mrze, a nema ni dvadeset godina, imam neki gadan predosjećaj da će se zakačiti i sa ovim iz Napretka (Kruševac), a sa ovim Marićem koji će sada voditi Boprac se pokačio kada su zadnji put igrali sonivlado lesinar je napisao/la:Ogi vranjes se 100% ne vraca u BORAC
Pa rekao je da će doći na četiri noge, što sda ne dođe, nije valjda da će nas prevariti, ljudina 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Ma svi nas varajuVB 1987 je napisao/la:Pa rekao je da će doći na četiri noge, što sda ne dođe, nije valjda da će nas prevariti, ljudina
ja sam cuo za dvije opcije....1.daje pozajmljen Radu na sest mjeseci 2.da je presao u Napretak iz krusevca
Vlado dijete....!
Zar vas vise ne uce pravopisu u osnovnoj skoli? Svakom se omakne po neka greska,ljudi se i ne trude da na forumu pisu pravilno,ja prvi u svakom postu vjerovatno imam pravopisnu gresku....ali ovo tvoje pisanje vec pocinje iritirati. Jedino te razumijem ako nemas vise od 11 godina.U suprotnom-velika kritika,jedan borcevac ne smije bas toliko gresaka praviti u pisanju,da ne upotrijebim neku tezu rijec....
- zli mrkvić
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:ja sam cuo za dvije opcije....1.daje pozajmljen Radu na sest mjeseci 2.da je presao u Napretak iz krusevca
Vlado dijete....!
Zar vas vise ne uce pravopisu u osnovnoj skoli? Svakom se omakne po neka greska,ljudi se i ne trude da na forumu pisu pravilno,ja prvi u svakom postu vjerovatno imam pravopisnu gresku....ali ovo tvoje pisanje vec pocinje iritirati. Jedino te razumijem ako nemas vise od 11 godina.U suprotnom-velika kritika,jedan borcevac ne smije bas toliko gresaka praviti u pisanju,da ne upotrijebim neku tezu rijec....
Pusti čovjeka! Što je to ovdje važno molim te? Nego ima li kakvih informacija sa UO. Šta to bi? I da Ogi je u Napredku.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
- Simpatizer
- Kontakt:
Nista od Stajica. Postigao je dogovor sa Svabama i ide na sestomjesecnu pozajmicu.
HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.