Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2013, 22:41

JackTheStripper je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:ovaj Salatic mora dobiti poziv u reprezentaciju,za Zahirovica je izmislio fudbal,a za Rahimica koji ne igra vec 3 godine pogotovo... ne znam sta selektor ceka!?

Salatica sto dalje od reprezentacije. Ne trebaju nam legionari. Pozvati dokazanog Bosnomrsca poput Salatica, a ne pozvati Besica, koji jos k tome ima 7 nastupa za A-reprezentaciju, budalastina je epskih razmjera.

A Besic Salatice jede za dorucak.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 07 dec 2013, 22:50

Ja bi pozvo sve one Seadove Susiceve igrace sto im je menader a Saletica i Besica nebi jer njih tamo nema na site!!!!

Sta ce nam oni kad ih Sejo nemoze prodat !!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 07 dec 2013, 23:55

velez_mostar je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Lennon je napisao/la:Stari kontinent je bukiran raznim BH igračima, stoga naš skauting treba hitno intervenisati, jer grijeh je izgubiti mlađahna imena zbog "lijenosti" našeg saveza.

GK: Burić, Jakupović, Alomerović, Husić, Delač, Šehić.

DF: Bešić, Dilaver, Samardžić, Cocalić, Arslanagić, Džidić, Vasiljević, Dumić, Jahić, Rodić, Mujčić, Leovac, Karahmet, Bevab, Šaćirović, Hajrović, Zuparić, Sušić, Bunoza, Čaušević.

MF: Hadžić, Gudelj, Duljević, Tripić, Salatić, Alispahić, Janjić, Jovanović, Prcić, Radović, Gnjatić, Kozica, Janjatović, Štilić, Sušić, Ščuk, Nadarević, Grahovac.

FW: Tanković, Hrgota, Atajić, Đurić, Lazić, Tabaković, Vučkić, Mahmutović, Hadžić.

Širok asortiman. Nadam se kako će gospoda u što skorijem roku pozvati makar nekog s ove liste, jer većina je standardna u svojim ekipama.
I kad neko pripise "Saji od aerodroma" neka zasluge :lol: :lol: :lol:
Prijasnji selektori niti su imali gdje, niti od cega, niti koga, kao niti kome pozvati igrace...Pa su opet dolazili do tog da nas jedan gol dijeli od plasmana na veliko takmicenje...
Pa, Susic je svakako sprdnja od selektora, osim toga bruka nas na svakom koraku, pressica, avion, nosnja, izgled, nacin govora, u taktici, postavci, izboru pojedinih igraca, apsolutno u svim segmentima je presmjesan, lik je totalni supljak, i samo zbog njega mozemo biti u strahu na SP.

Ali treba mu odati priznanje da ima srece k'o gov.ana, frajer je dobio u euro-zoni najlakse protivnike, JEDVA se plasirao se na SP sa igracima koji su igrali skupa godinama, i pokupio sve zasluge, ali najzalosnije je sto neko misli da je on taj koji je nesto napravio..pa frajer ne zna osnove fudbalske taktike, i definitivno treba vjecno slaviti Izeta Hajrovica, koga su doveli mediji i javnost, nikako on.

Sa Nigerijom ce nam u veznom redu biti Miske, Medunjanin, Pjanic, a na bocnoj poziciji Vrsajevic, naravno sa 2 spica, jos ako tome dodamo Salihovica na lijevoj bocnoj poziciji, lagano se spremimo da od nigerijskih krilnih napadaca primamo golove kao na traci.

Bilo bi super kad bi Dzeku i ekipu pitali sta je novo u taktickom smislu Safet Susic donio reprezentaciji,..ja mislim da bi se lik popisao od smijeha...ali je njima dobro sa njim, mogu mu radit' sta god hoce, Miske moze pojest' uvijek porciju viska, i vuc' se po terenu, bice u prvih 11.

Gringo, ne trudi se, drzava je puna jednopartijskih sljedbenika, isto tako slijedice sve za sto mu je neko drugi rekao da je dobro, ne uzimajuci u obzir ono sto mu mozak, i logika kaze.
Legendo, haj molim te napiši nam šta si ti postigao u svom životu? Podijeli svoja dostignuća s nama, običnim smrtnicima. Čitajući tvoje postove, stekao sam dojam da se radi o vrhunskom trenerskom magu, izvrsnom taktičaru, koji je ujedno i vrhunski menadžer. Hajd eto u reference ćemo ti priznati i igranje Football Manager-a barem 3 sezone. Apelujem na čelnike Veleža da te angažuju, naravno ukoliko žele europski iskorak.

SRAMOTIŠ IME KLUBA I IME GRADA!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 dec 2013, 01:01

Goalgetter je napisao/la:Zasto Prcica nema u sastavu protiv PSG-a :?:

Prcic se u srijedu na utakmici povrijedio tj zadnju lozu nije teze prirode povreda zamijenjen je u 75 minuti pauza mu slijedi nekih 10 dana
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2013, 01:27

Dva loša ubiše Miloša :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 dec 2013, 08:06

obagol je napisao/la:Legendo, haj molim te napiši nam šta si ti postigao u svom životu? Podijeli svoja dostignuća s nama, običnim smrtnicima. Čitajući tvoje postove, stekao sam dojam da se radi o vrhunskom trenerskom magu, izvrsnom taktičaru, koji je ujedno i vrhunski menadžer. Hajd eto u reference ćemo ti priznati i igranje Football Manager-a barem 3 sezone. Apelujem na čelnike Veleža da te angažuju, naravno ukoliko žele europski iskorak.

Tipikus-bosniakus-mahaluas-gorstakus problem...

Kada ce moderatori poceti upozoravati ljude da se ne zanimaju za forumase nego za licnosti na koje se odnosi tema?????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 08 dec 2013, 11:15

gringobih je napisao/la:
obagol je napisao/la:Legendo, haj molim te napiši nam šta si ti postigao u svom životu? Podijeli svoja dostignuća s nama, običnim smrtnicima. Čitajući tvoje postove, stekao sam dojam da se radi o vrhunskom trenerskom magu, izvrsnom taktičaru, koji je ujedno i vrhunski menadžer. Hajd eto u reference ćemo ti priznati i igranje Football Manager-a barem 3 sezone. Apelujem na čelnike Veleža da te angažuju, naravno ukoliko žele europski iskorak.

Tipikus-bosniakus-mahaluas-gorstakus problem...

Kada ce moderatori poceti upozoravati ljude da se ne zanimaju za forumase nego za licnosti na koje se odnosi tema?????
A znači na nivou Asterixa i Obeliksa si. Sad su neke stvari jasnije.

Ukoliko neko iznosi nebuloze na javnom forumu, mora biti spreman na napade. Vas dvojica prednjačite u iznošenju nebuloza, zbog kojih normalne ljude bude stid kad ih pročitaju. Ohanite malo, reprezentacija na svjetskom po prvi put, grupa koja se može proći, odlične kvalifikacije iza nas. Ovo omalovažavanje Safeta je isto da ja kao navijač Intera pljujem Mourinha 2010 (osvojena tripleta) zato što mu igra Chivu, što mu Eto'o igra na krilu, što pravi piz.darije na pres konferencijama, što je arogantan, što je gubio prijateljske od niželigaša. Pa svi bi mi rekli (potpuno opravdano) da nisam normalan.

Što vas dvojica Safetu ne kažete da je "teleći pogled" zato što radi za mizernu platu? Čitam ovaj forum godinama ali vas dvojica ubjedljivo prednjačite u količinama gluposti koje nažalost ovaj virtuelni svijet trpi. Pa vas dvojicu ne da treba trajno banovati nego vam treba struju isključiti i oduzeti bilo koju tehnologiju koju posjedujete. Pa vi ste tipični Balkanci koji mogu drugima sve oprostiti osim uspjeha i najsretniji ste kad je neko u nevolji da možete sa strane pametovati. A jedini uspjeh u životu vam je kad imate 2 KM da odete u kladionicu uplatiti listić i usput možete palamuditi kako nas Sušić vodi u propast. Hvala Bogu pa nas vodi u propast!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2013, 12:25

obagol je napisao/la:Pa vas dvojicu ne da treba trajno banovati nego vam treba struju isključiti
:lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 dec 2013, 13:07

Sabinho ne znam sto se upustas u raspravu. Naravno da je Pandza trenutno bolji stoper od Ognjena
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 08 dec 2013, 14:18

Ne razumijem po kojoj logici bi npr Pandza trebao biti bolji od nekog kad nije godinu dana igrao..

Evo sad je zdrav,ima polusezonu da se dokaze i izbori mjesto na SP-u.

Trenutno, i po formi i konstantnosti igara u klubu prvi stoperski par su Bicakcic i Spahic

Vranjes, Pandza, Zukanovic ce vjerovatno biti pricuve a dvojica od njih ce na SP a mozda i sva trojica.. Ako nista, na poziciji stopera imamo 3 pricuve koje su manje vise istih kvaliteta i sigurno bolje od Bajica, Nadarevica, Mravca.. koji su to bili u prijasnjim kvalifikacijama

Najveci problem nam je zadnji vezni tj trkaci i oni koji sjeckaju igru i normalno da je samim tim i odbrana rasterecena. I to nam ne treba jedan, nego dvojica il cak trojica. Ako racunamo Medunjanina na toj poziciji, treba nam jos bar jedan a meni trenutno najbolja opcija je Besic, protiv Meksika je odigrao odlicno na toj poziciji

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 dec 2013, 14:37

Virtu4l je napisao/la:
obagol je napisao/la:Pa vas dvojicu ne da treba trajno banovati nego vam treba struju isključiti
:lol: :lol:
:lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 dec 2013, 15:03

Arslanagic u pocetnom sastavu,prenos na SK2
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 dec 2013, 19:11

bistrikboy je napisao/la:Arslanagic u pocetnom sastavu,prenos na SK2
Decko je bas pravo zakucao na vrata repke...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 dec 2013, 19:16

čeka se da BHT odradi jednu utakmicu Standarda u Europaligi, pa da ga svi vidimo na dijelu, ne može bez toga :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 08 dec 2013, 19:22

Gledao sam danas Besica i bio je dosta dobar i kad osvoji loptu povuče je ili je strpljivo doda a ne izbija je nasumično

Bolje bi mu legla pozicija zadnjeg veznog jer mu je nedostatak visine za stopera hendikep za neki dobar transfer,čak mu je bolje i na desnom beku

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 dec 2013, 00:28

Eldin HAdzic 90min protiv Sporting de Gijona dosadio sam vise sam sebi sa pricom oko ovog momka,sigurno poziv zasluzuje da se proba..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 dec 2013, 00:33

zgembo89 je napisao/la:Eldin HAdzic 90min protiv Sporting de Gijona dosadio sam vise sam sebi sa pricom oko ovog momka,sigurno poziv zasluzuje da se proba..
Slazem se, nema veze sto igra u drugoj ligi imamo vec nekih reprezentativaca koji su u istoj situaciji. ;) ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2013, 00:42

5 golova iz 15 utakmica. Ne znam zasto bi to bilo vrijedno poziva?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 09 dec 2013, 00:49

Cartman je napisao/la:5 golova iz 15 utakmica. Ne znam zasto bi to bilo vrijedno poziva?
Uglavnom je igrao iza napadaca ili kao krilo ove sezone, a moze igrati i kao centarfor. Igra solidno, bori se, brz je... drugaciji tip igraca od Dzeke i Ibisevica. Uz to je i mlad, moze se pokazati kao dobra investicija za buducnost.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2013, 00:54

nut_shell je napisao/la:
Cartman je napisao/la:5 golova iz 15 utakmica. Ne znam zasto bi to bilo vrijedno poziva?
Uglavnom je igrao iza napadaca ili kao krilo ove sezone, a moze igrati i kao centarfor. Igra solidno, bori se, brz je... drugaciji tip igraca od Dzeke i Ibisevica. Uz to je i mlad, moze se pokazati kao dobra investicija za buducnost.
Pratit ga svakako, ali ne znam je li za poziva jos...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antibot, MrPink i 23 gosta.