Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Buducnost
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la Buducnost » 08 dec 2013, 00:23

work je napisao/la:
Buducnost je napisao/la:Barkeru pukao bubnjic.. zbog toga je gubio ravnotezu posle onog udarca Catica..
Jesi li siguran ili pretpostavljaš?!

Mislim da ovo nema veze sa istinom. Kamp Barkera kaže da je mu je u prvoj rundi stradao kuk, a onda kad ga je Šturm oborio drugi put da se isti dislocirao. Obzirom na historiju povreda Barkera, večina sumnja da će se ikad više boriti. Vjerovatno neće biti rematcha između ove dvojice, tako da će se Šturmu možda tražiti novi protvnik.
Treba izbjegavati, pom slučau, Golovkina kako zna i umije.
Tako su sad rekli na SAT 1

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 dec 2013, 00:24

BBC:
http://www.bbc.com/sport/0/boxing/25285641" onclick="window.open(this.href);return false;

The towel came in from Darren Barker's corner. The Briton is back on his stool and wincing as Felix Sturm celebrates with his entourage and the Bosnian flag.

8-)

btw:
Bojim se da je za engleza karijera over :?

Kod: Označi sve

Darren Barker's trainer Tony Sims expects his fighter to retire after suffering another hip injury in loss to Felix Sturm. #Boxing
15.10 - 15.06 ...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 dec 2013, 00:24

bukvalci ne kontaju poentu...svako ko nosi nase ime je za mene bosanac :!:

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 08 dec 2013, 00:28

work je napisao/la:
Buducnost je napisao/la:Barkeru pukao bubnjic.. zbog toga je gubio ravnotezu posle onog udarca Catica..
Jesi li siguran ili pretpostavljaš?!

Mislim da ovo nema veze sa istinom. Kamp Barkera kaže da je mu je u prvoj rundi stradao kuk, a onda kad ga je Šturm oborio drugi put da se isti dislocirao. Obzirom na historiju povreda Barkera, večina sumnja da će se ikad više boriti. Vjerovatno neće biti rematcha između ove dvojice, tako da će se Šturmu možda tražiti novi protvnik.
Treba izbjegavati, pom slučau, Golovkina kako zna i umije.
Ado je nedavno izjavio da će nakon što osvoji opet pojas, pokušati ujediniti barem još jedan pojas, a zati preći u veću kategoriju i pokušati osvojiti titulu, tako da mislim da će izazvat ili Martineza ili Golovkina, a u kakvoj je formi u zadnja dva meča ima šanse 50:50 sigurno

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 08 dec 2013, 00:28

LenBias je napisao/la:ja nikakvu diskusiju ne zelim, samo sam svoje misljenje rekao i vase prihvatam, svakom svoje, meni je ovo ruzno i bukvalno suprotno od patriotizma za kojeg se usko veze, principi neki, nista vise, sretno vama koji navijate za njega i slavite pobjedu, nema potrebe da se vrijedja i nalazi uvrijedjen, zivili
Tvoje misljenje je zasnovano na tri pogledana meca i euforije stvorene maksimalno dva dana prije meca za titulu. Posteno, shvatam takav nacin razmisljanja, ali ne mogu da ga postujem.
Takodjer, da ne bude zabune, ne mogu ni da u vecoj mjeri postujem i navijace koji samo slave pobjedu, ali nemam nista protiv takvih.
Ti pak imas misljenje novorodjenceda kojem je dojka vrhunac kulinarstva, jer ne zna da postoje cevapi.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 08 dec 2013, 00:29

sigurnoable je napisao/la:Moze li mi neko reci tko se bolje razumije u Box je li ima sanse da Adnan izazove Floyd Mayweather-a jer koliko znam i on je tu po nekoj gradji srednja kategorija?
Nema šanse, floyd je jedva welter, mada sve da su ista kategorija Šturm Amerima nije marketinški interesantan.
sergio Martinez, googlaj ga, ako ne znaš ko je, je tata-mata srednje kategorije i Caticu je bolje da se ne susreće sa njim. Sumnjam da bi Adnan i pristao na tu borbu jer insistira da se bori u Njemačkoj nakon one borbe rotiv de la Hoye. Mada opet payday bi bio dobar. Sve u svemu, neka Catic boksa u Njemačkoj protiv nekih malo slabijih boraca, pobjeđuje i zarađuje pare, ne treba mu drame u životu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 dec 2013, 00:29

lumani je napisao/la:bukvalci ne kontaju poentu...svako ko nosi nase ime je za mene bosanac :!:
Bravo ! Adem Ljajic je bosanac. Nosi nase ime.. A sad molim te ne trollaj, ako nemas nista o boksu, a ocigledno je da nemas. Ne odgovaram vise na slicne postove.
15.10 - 15.06 ...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 dec 2013, 00:37

Istinska zmajetina!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2013, 00:38

Kurbla je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ja nikakvu diskusiju ne zelim, samo sam svoje misljenje rekao i vase prihvatam, svakom svoje, meni je ovo ruzno i bukvalno suprotno od patriotizma za kojeg se usko veze, principi neki, nista vise, sretno vama koji navijate za njega i slavite pobjedu, nema potrebe da se vrijedja i nalazi uvrijedjen, zivili
Tvoje misljenje je zasnovano na tri pogledana meca i euforije stvorene maksimalno dva dana prije meca za titulu. Posteno, shvatam takav nacin razmisljanja, ali ne mogu da ga postujem.
Takodjer, da ne bude zabune, ne mogu ni da u vecoj mjeri postujem i navijace koji samo slave pobjedu, ali nemam nista protiv takvih.
Ti pak imas misljenje novorodjenceda kojem je dojka vrhunac kulinarstva, jer ne zna da postoje cevapi.
postedi me tih poredjenja djecijih, rekao sam da ne zelim diskutovati jer bi tema na kraju bila veoma teska i onda bi me poceli licno vrijedjati kada bi ostali bez argumenata ;) slavi, cestitao sam vam i drago mi je zbog vas koji ga postujete i pratite, svaka cast, ne smeta mi, ni iz dzepa, ni u dzep, nadam se da ces ispostovati ovo kao i ostali jer nista lose ne mislim, samo nam se misljenja i pogledi na zivot razlikuju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 dec 2013, 00:41

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 dec 2013, 00:41

skyisthelimit je napisao/la:
lumani je napisao/la:bukvalci ne kontaju poentu...svako ko nosi nase ime je za mene bosanac :!:
Bravo ! Adem Ljajic je bosanac. Nosi nase ime.. A sad molim te ne trollaj, ako nemas nista o boksu, a ocigledno je da nemas. Ne odgovaram vise na slicne postove.

sandzaklija :!: seferovic,mulaomerovic,preldzic,omic sve su to bosanci :arrow: pare vrte svijet.

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 08 dec 2013, 00:51

LenBias je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:
postedi me tih poredjenja djecijih, rekao sam da ne zelim diskutovati jer bi tema na kraju bila veoma teska i onda bi me poceli licno vrijedjati kada bi ostali bez argumenata ;) slavi, cestitao sam vam i drago mi je zbog vas koji ga postujete i pratite, svaka cast, ne smeta mi, ni iz dzepa, ni u dzep, nadam se da ces ispostovati ovo kao i ostali jer nista lose ne mislim, samo nam se misljenja i pogledi na zivot razlikuju
Evo ja ti cvrsto obecavam da te necu vrijedjati na licnoj osnovi. I ne mogu to uraditi, jer te licno ne poznajem, a i nisam od takvih tastaturicara.
Povedimo raspravu sa argumentima. Objasni mi zasto mislis da Adnan Catic nije patriota.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 dec 2013, 00:54

Andrea Kaiser, ona što je uzimala intervju :oops:

slika

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 08 dec 2013, 00:55

Covjek uopste ne odgovora na pitanje voditeljice, je.be. se njemu sta ona prica i sta ga pita. Ovaj je covjek zasluzio nase duboko postovanje, najvecije promoter nas i nase drzave! Hvala ti BOSNAMAN ! ! !

[youtube][/youtube]

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 dec 2013, 01:02

slika

slika
15.10 - 15.06 ...

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 08 dec 2013, 02:00

Puno puno drazi mi je ovakav adnan sa ovakvim umjetnickim imenom nego ibrahimovic sa pravim, paksu od covjeka (zna se kakav je), mnoge bosnje ga smatraju idolom i van terena sa njegovim glupim komentarima.

Nadao sam se da ce bar trajati koju rundu da se uziva jer su otvorili mec na pravi nacin, ofanzivno i otvoreno odma krenuli u akciju.

Govor catica..

[youtube][/youtube]

sead_f1
Kontakt:

Re: Odg: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la sead_f1 » 08 dec 2013, 03:08

LenBias je napisao/la: nema potrebe da ga slusam, meni je sve reko novim imenom i prezimenom nazalost, valjda imam pravo na svoje misljenje, svaka mu cast, humanitarac, dobar, sampion, ljudina ali gore pomenuto mu je ipak veliki minus, ogromni
Ti se sigurno zoves "Len" a prezivas "Bias"? :roll:
A vjerovatno si i misljenja da Dino Merlin nije Bosanac.
To finish first, first you have to finish.

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 08 dec 2013, 03:14

Jadno je kada neko iz stida mjenja ime i prezime i stidi se reci odakle je. Adnan ignorise pitanje glavne voditeljice i obraca se prvo na nasem jeziku nasoj publici. Gigantski! Rijeci na njemackoj televiziji SAT1 "Bosna je sampion i ako Bog da insh'Allah ce uvijek biti sampion". Gigantski! Covjek pored obaveza koje ima i pored sviju u ringu ganja nase reprezentativce po publici i zove ih u ring da se slika sa njima! Gigantski! Rijetko da ih i u svojim govorima i pozdravima ne spomene! Spahica, koji je negdje za vrijeme Adnanove prosle borbe tek dosao u Bundesligu pozdravlja sa rijecima "nas kapiten Emir Spahic". Gigantski! Neznam, ali za mene stid ne izgleda ovako. Ne ponasa se ovako neko ko se stidi svojih korijena.

Covjek famelijaran i sa velikim srcem - ponosan na svoju porodicu - svjestan da nije sam zasluzan za svoj uspijeh. Veceras prvo se spustio do supruge. Gigantski!

Ne razumijem razmisljanja koja Adnana porede sa Seferovicem, Hajrovicem...itd. Jos ova omladina mora jesti i trahane i pite i pure i kljukuse i svega stosta da dostignu ovog sampiona. Adnan je prvak, svjetska klasa, maksimalno profesionalan, veliki sportista i gentlemen u sportu, covjek koji svojoj okolini daje puno paznje i postovanja i na taj nacin isto i zasluzuje i dobiva, Adnan maksimalno i profesionalno postuje svoju domovinu njemacku ali srcem voli svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu i to pokaziva. I onda se nadje neki nas da mu to zamjeri? Da mu bilo sta zamjeri? :roll:

Covjek je GIGANT! Veceras razvalio! Ubio baju u Barkeru! Sve cestitke nasem Bosancu velikog srca!
I na kraju sta jedan maleni forumas moze protiv par hiljada nasih navijaca koji su Adnana veceras bodrili u Stuttgartu? Sve cestitke i svim navijacima koji su vecerac pjevali "Bosnom behar probeharao...".
To finish first, first you have to finish.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 08 dec 2013, 07:00

sead_f1 je napisao/la:Jadno je kada neko iz stida mjenja ime i prezime i stidi se reci odakle je. Adnan ignorise pitanje glavne voditeljice i obraca se prvo na nasem jeziku nasoj publici. Gigantski! Rijeci na njemackoj televiziji SAT1 "Bosna je sampion i ako Bog da insh'Allah ce uvijek biti sampion". Gigantski! Covjek pored obaveza koje ima i pored sviju u ringu ganja nase reprezentativce po publici i zove ih u ring da se slika sa njima! Gigantski! Rijetko da ih i u svojim govorima i pozdravima ne spomene! Spahica, koji je negdje za vrijeme Adnanove prosle borbe tek dosao u Bundesligu pozdravlja sa rijecima "nas kapiten Emir Spahic". Gigantski! Neznam, ali za mene stid ne izgleda ovako. Ne ponasa se ovako neko ko se stidi svojih korijena.

Covjek famelijaran i sa velikim srcem - ponosan na svoju porodicu - svjestan da nije sam zasluzan za svoj uspijeh. Veceras prvo se spustio do supruge. Gigantski!

Ne razumijem razmisljanja koja Adnana porede sa Seferovicem, Hajrovicem...itd. Jos ova omladina mora jesti i trahane i pite i pure i kljukuse i svega stosta da dostignu ovog sampiona. Adnan je prvak, svjetska klasa, maksimalno profesionalan, veliki sportista i gentlemen u sportu, covjek koji svojoj okolini daje puno paznje i postovanja i na taj nacin isto i zasluzuje i dobiva, Adnan maksimalno i profesionalno postuje svoju domovinu njemacku ali srcem voli svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu i to pokaziva. I onda se nadje neki nas da mu to zamjeri? Da mu bilo sta zamjeri? :roll:

Covjek je GIGANT! Veceras razvalio! Ubio baju u Barkeru! Sve cestitke nasem Bosancu velikog srca!
I na kraju sta jedan maleni forumas moze protiv par hiljada nasih navijaca koji su Adnana veceras bodrili u Stuttgartu? Sve cestitke i svim navijacima koji su vecerac pjevali "Bosnom behar probeharao...".
Sve je tako care a jedino si zaboravio da je jedini BOSANAC koji izlazi u ring sa pojasom SREBRENICA DA SE NEZABORAVI.....A ovi sto misle drugacije ostace slijepi i gluhi cijeli zivot!! Afferim za text
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 dec 2013, 07:37

@LenBias

Ti se očigledno nisi nikada bavio nekim ozbiljnim sportom u BiH. Podrška države nula, sve je na tebi ili na tvojim roditeljima ako si mlađi. Čitav život sam trenirao neku glupost od koje sam na kraju upao u depresiju jer su sve godine truda bili uzaludni. Ove novije generacije možda imaju neku nadu, ali teško. Ne doživljavaš Adnana kao našeg, a čovjek svako malo boravi u Bosni i Hercegovini, čovjek koji u Mostaru pravi ogroman objekat koji bi trebao imati najbolju teretanu u državi (tako sam čuo), čovjek koji svakodnevno pomaže bokserskim klubovima u BiH, čovjek koji hoće raditi profesionalnu borbu u BiH, čovjek koji svakodnevno opominje sve da se Srebrenica ne smije zaboraviti, čovjek koji nije zaboravio šta je učinjeno u agresiji na BiH, čovjek koji je prije svega čovjek.

Svaku borbu pred milionskom publikom on ponosno drži našu zastavu, zahvaljuje se našim navijačima koji prate svaku njegovu borbu. Znam čovjeka koji iz BiH ide na svaku njegovu borbu, eto da ima keša na bacanje, ne, nego jednostavno voli tog čovjeka.

On je najveći promotor naše države i kao takav bi trebao biti ponosan na Adnana a ne pisati kako ga ne doživljavaš kao našeg boksera. Meni ne trebaju tipovi kao Ibrahimović ili ove prodane duše koji imaju uvjete a igraju za druge reprezentacije.

@Amerosm

Da, dala mu je sve, a šta je on Nijemcima? Prvak je godinama i donio im je titulu. Najpoznatiji je bokser koji predstavlja Njemačku. Ako se neko ne treba ljutiti na to što čovjek ponosno voli svoju državu onda je to Njemačka koja hladno uzima talentirane sportaše pod svoju zastavu i koji ih uspješno predstavljaju.

Adnan Ćatić je ponos Bosne i Hercegovine, čovjek kojem skidam kapu, svaka mu čast!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.